BLIZANACKA TRUDNOCA 😊

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • EnaEna
    08. Siječanj 2022. 05:27

SeníRemmus

Drage cure, stigli Anja i Jan jučer! 🥰🥰
    Anja je 3000g, Jan 2600g, super su težina, došli u 37+4 😀 Jedva sam ih dočekala 🤗🤗
    Nisam se javljala ovih dana jer nikako da dobijemo potvrdu termina indukcije i na kraju smo upali u 6.1. kada je bas bila puna rađaona i bilo je totalno kaotično. Mako i ja smo se upoznale danas dok su bebice na kupanju pa evo da i vama ispričam kako je meni bilo rađati na Sv.Duhu blizance:

Super 🥰🥰 cestitam 😘😘 brz opravak ti zelim.

Mene muci nessnica,nikad nisam manje spavala... Jednostavno nece san na oci. A tek sto sam placljiva po danu 😂😂😂😂😂 bez ikakvog razloga. Mojima sam rekla da ne obracaju paznju da mi tako dodje i moram malo 😂

• Tess88
    08. Siječanj 2022. 08:25

SeníRemmus

Anja je 3000g, Jan 2600g, super su težina, došli u 37+4 😀 Jedva sam ih dočekala 🤗🤗
    Nisam se javljala ovih dana jer nikako da dobijemo potvrdu termina indukcije i na kraju smo upali u 6.1. kada je bas bila puna rađaona i bilo je totalno kaotično. Mako i ja smo se upoznale danas dok su bebice na kupanju pa evo da i vama ispričam kako je meni bilo rađati na Sv.Duhu blizance:
    Inducirani zakazan u 7h ujutro, brijanje, klistir, odmah u boks, prikapčaju te na CTG. Otvorena sam 3 prsta još od nedjelje kad sam zaprimljena, gel mi daju i djeluje, trudovi slabi i super ih dišem. U pola 12h prokidaju prvi vodenjak kad sam bila na 5 prstiju, trudovi mi se zapravo prvo ful smanjili, no kasnije pojačali. Do pola 2 sam imala lijepe trudove, prodisavala ih, one prave leđne kad ti se leđa stisnu i onda te ulovi i bol kao za najaču mengu. U pola 2 prva doza epi, super me lovi. Odmaram, drijemam. U pol 4 nova doza, isto odmaram, otvaram se od 5 do 9 prstiju pod epiduralnom i samo svojim trudovima od prokinutog vodenjaka. Svi kazu brzo ce to. U pola 6 epiduralna prestaje djelovati, cekamo taj zadnji prst i tu ukljucuju drip da mi malo pomogne i on me otvori do kraja u pola sata. I taj dio poroda je bio super, da sam bar tu rodila, jer kasnije se nažalost zakompliciralo. Ja ful otvorena, ali Jan nije dovoljno nisko za vaginalni porod vodećeg blizanca, mora biti ful nisko u zdjelici jer ga se ne moze gurati laktom kao jednoplodnu bebu, tako da mi samo pojacavaju drip i ostavljaju me da se spusti. 2 sata na max dripu ful otvorena sam se bas jako mucila, konstantan spasm u leđima plus trbušni bolovi koji nemaju pauzu. Svo ono vriskanje i urlikanje koje sam slusala tjednima na odjelu sam sad i sama producirala, jer to su oni finalni trudovi koji nisu zamisljeni da traju satima. U pol 8 me traze da tiskam. Ja nemam snage, 3 puta povracala samu želučanu žuč, tresem se i ne uspjevam nikako svojim slabim tiskanjem istisnuti Jana. Onda su mi dali 3.dozu epi, ja sam zaspala od iscrpljenosti čim je prodjelovala i probudila se u 22h. Tada sam bila potpuno odmorna i uspjela sam u pola sata uz punu sobu doktora koji su navijali roditi svojim trudovima bebice 🥰 🥰 Na kraju je porod ipak lijepo i sretno završio iako sam rezana sam i šivana, ali imala sam i jednu komplikaciju za koju nisam čula pa da i s vama podijelim.

Cestitke na bebicama i tebi hrabroj mamici!!!!! Hvala sto si s nama podijelila svoja iskustva na SD 😊

MPO: ICSI Čekamo curku i dečka 💙❤️
    Sluzbeni termin 13.05. 🤩

• Kokolino4
    08. Siječanj 2022. 09:33

SeniRemmus čestitaaam!!!! 😘😘😘

Lola38
    08. Siječanj 2022. 10:08

SeniRemmus čestitam!  Želim ti brz oporavak i sto prije doma🤗❤

To get the

• Pidoca
    08. Siječanj 2022. 10:12

Seniremmus čestitam od srca, žao mi je sta si se tako izmučila i sta je na kraju ispalo to s maternicom, nadam se da su oni to odma sve rješili javi nam sta je bilo na ultrazvuku. ❤️❤️

Moje curice rođene u 32 tjednu
    Ema i Lara - 23.12.2021

• danadanas
    08. Siječanj 2022. 11:11

SeniRemmus čestitam! Svaka čast što si izdržala sve i želim ti brz oporavak! ❤❤❤🤞🤞🤞😘😘😘

Tristan i Nora, 6.10.2021. 💙❤️

• danadanas
    08. Siječanj 2022. 11:16

zg123

AA0107 hvala ti na informaciji jer bi stvarno voljela raditi do kada mogu, ne bi se forsirala dok mi vise ne bude lako, ali ne bi ni odmah isla na cuvanje trudnoce ako za time nema potrebe 😊

Ja sam radila i bila aktivna do negdje cca 30. tjedna... onda sam uzela cijeli godišnji i dočekala redovni porodiljni 45 dana ranije. Nisam uopće otvarala komplikacije. Trudnoću vodila privat, u bolnicu me poslali s 35 tjedana - 2 pregleda i dogovoren CR. Tako da ako bude sve ok, možeš računati da ćeš raditi, ali svakako se pripremi i na moguće komplikacije pa da ćeš se morati i ranije smiriti.

Tristan i Nora, 6.10.2021. 💙❤️

• AA0107
    08. Siječanj 2022. 12:23

SeníRemmus

Inducirani zakazan u 7h ujutro, brijanje, klistir, odmah u boks, prikapčaju te na CTG. Otvorena sam 3 prsta još od nedjelje kad sam zaprimljena, gel mi daju i djeluje, trudovi slabi i super ih dišem. U pola 12h prokidaju prvi vodenjak kad sam bila na 5 prstiju, trudovi mi se zapravo prvo ful smanjili, no kasnije pojačali. Do pola 2 sam imala lijepe trudove, prodisavala ih, one prave leđne kad ti se leđa stisnu i onda te ulovi i bol kao za najaču mengu. U pola 2 prva doza epi, super me lovi. Odmaram, drijemam. U pol 4 nova doza, isto odmaram, otvaram se od 5 do 9 prstiju pod epiduralnom i samo svojim trudovima od prokinutog vodenjaka. Svi kazu brzo ce to. U pola 6 epiduralna prestaje djelovati, cekamo taj zadnji prst i tu ukljucuju drip da mi malo pomogne i on me otvori do kraja u pola sata. I taj dio poroda je bio super, da sam bar tu rodila, jer kasnije se nažalost zakompliciralo. Ja ful otvorena, ali Jan nije dovoljno nisko za vaginalni porod vodećeg blizanca, mora biti ful nisko u zdjelici jer ga se ne moze gurati laktom kao jednoplodnu bebu, tako da mi samo pojacavaju drip i ostavljaju me da se spusti. 2 sata na max dripu ful otvorena sam se bas jako mucila, konstantan spasm u leđima plus trbušni bolovi koji nemaju pauzu. Svo ono vriskanje i urlikanje koje sam slusala tjednima na odjelu sam sad i sama producirala, jer to su oni finalni trudovi koji nisu zamisljeni da traju satima. U pol 8 me traze da tiskam. Ja nemam snage, 3 puta povracala samu želučanu žuč, tresem se i ne uspjevam nikako svojim slabim tiskanjem istisnuti Jana. Onda su mi dali 3.dozu epi, ja sam zaspala od iscrpljenosti čim je prodjelovala i probudila se u 22h. Tada sam bila potpuno odmorna i uspjela sam u pola sata uz punu sobu doktora koji su navijali roditi svojim trudovima bebice 🥰 🥰 Na kraju je porod ipak lijepo i sretno završio iako sam rezana sam i šivana, ali imala sam i jednu komplikaciju za koju nisam čula pa da i s vama podijelim.

Čestitam 🥰😘

• Palentica
    08. Siječanj 2022. 12:27

SenjRemmus cestitam! Zelim ti brz oporavak i uzivanje s bebicama.

Cura i decko rođeni 3.3.2022. 🥰👶🏻👶🏼

SeníRemmus
    08. Siječanj 2022. 13:41

Hvala cure svima! 🥰🥰
    Evo par slikica:
    https://ibb.co/LZDCy0D [ibb.co]
    https://ibb.co/n6ndwQJ [ibb.co]
    https://ibb.co/W5fVSCD [ibb.co]

Ja 1991., PCO, trombofilija
    MM 1992., teški OAT
    IVF/ICSI + FET 🐧🐧 uspješan ✅
    Anja i Jan rođeni 06.01.2022. ❤❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.