https://www.kolicazabebe.ba/bebetto-42-2017-kolica-za-blizance-set-3u1
Mi smo narucili ova, granica nam je blizu, pa nam se isplati. Trebala bi stici u trgovinu svaki cas. Jako se radujemo 🤩
Super su kolica🤩
Hvala Ivana1207. Ja sam stvarno pretrazila internet uzduz i poprijeko dok smo se odlucili i ova mi se cine najbolji omjer cijene i kvalitete. Roditelji blizanaca su u startu ograniceni s izborom. U koju god trgovinu djecijom opremom smo usli, u ponudi su imali max 3 modela i to obicno izmedu 8.000 i 12.000 kn. Mislim da stvar koja se relativno kratko koristi ne bi smjela toliko kostati.
Hvala Ivana1207. Ja sam stvarno pretrazila internet uzduz i poprijeko dok smo se odlucili i ova mi se cine najbolji omjer cijene i kvalitete. Roditelji blizanaca su u startu ograniceni s izborom. U koju god trgovinu djecijom opremom smo usli, u ponudi su imali max 3 modela i to obicno izmedu 8.000 i 12.000 kn. Mislim da stvar koja se relativno kratko koristi ne bi smjela toliko kostati.
Cijene su ajme za kolica za blizance, istina, tako da mi se ovo cini super.
Ja sam stvarno happy jer smo imali di posudit kolica, dovoljno mi je sta moramo novo auto kupit da 4 dice stane u njega🤣🤣 sve ostalo se trudim posudit🤣
Uf, da. I mi razmisljamo o vecem autu i stanu. Bit ce to prava avantura 😁
Petra, moji su dvojajcani, ali isto moramo na fetalnu ehokardiografiju. Kod nas je razlog ivf trudnoca pa je povecan rizik da dode do srcanih mana iako je na Anomalyju sve bilo ok. Također sam kod Radošević :)
Sto se kolica tice, prvotni plan je bio kupiti nova dorjan danny sport twin koja spominje Ivana, ali sam pronasla na njuskalu rabljena TFK kolica (sportska, lagana, uska, kosare + sportski dio) i jako sam zadovoljna, jedna briga manje.
Za njih sam dobila dosta preporuka iskusnih mama blizanaca, prije ih je drzala Lesnina, ali vise ih ne drze (slala sam im mail). Ako je nekome zgodno ici u Graz, tamo ih ima (slala sam mail i proizvođacu pa su mi rekli da ih ima samo u Njemackoj i Austriji).
Ivana1207, prošli tjedan se još nisam počela otvarati, ali mi se cerviks skratio i više nije t nego v oblik. Idem opet u srijedu kod svoga doktora, on će mi raditi cervikometriju pa ćemo vidjeti.
Što se tiče kolica, željela sam ih vidjeti pa kupiti. U cijeloj Slavoniji kolica za blizance samo u Osijeku i to po jedan primjerak ako imaju u trgovini. I to se potrefi ili pink ili crvena ili plava...a kod mene cura i dečko. Ako budu voljeli kolica kao ovi prethodnih dvoje, prodat ću ih pod nova!
Sad mi je veća briga auto! Treba nam 7 sjedala, uselili se u novu kuću (ja sam htjela prizemnici, manju...da ne moram čistiti puno i sl), sad će i u kući biti problem s prostorom.
Kad smo muž i ja raspravljali o 3.djetetu, nekako nisam baš bila načisto, a evo nam i 4.gratis 😂😂😂. Nek budu živi i zdravi, odrast će....ali da mi je netko prije dvije godine rekao da ću imati 4 djece, pitala bih ga "jesi li ti lud", ali eto...🤣🤣🤣 Meni to sve još nekako nestvarno da ih je dvoje, a vama?!
Uf, da. I mi razmisljamo o vecem autu i stanu. Bit ce to prava avantura 😁
O vama je onda pravo veselje isto🙈 nama je pothvat samo auto,nije samo da treba da ima 7 sidala nego i nesto portapaka a to izgleda bas ne ide skupa osim ako ne kupimo kombi🤣
Meg, u kojoj si ti fazi,tj koji si tjedan?
Super sta si nasla kolica na njuskalu,jedan problem manje.
Nadam se da ce sve bit ok na pregledu za srce,znam da kod ivf trudnoce ima vise rizika pa se i rade neki dodatni pregledi i uzima se sve s vecim oprezom.
Sretno sa svime😍
Ivana1207, prošli tjedan se još nisam počela otvarati, ali mi se cerviks skratio i više nije t nego v oblik. Idem opet u srijedu kod svoga doktora, on će mi raditi cervikometriju pa ćemo vidjeti.
Što se tiče kolica, željela sam ih vidjeti pa kupiti. U cijeloj Slavoniji kolica za blizance samo u Osijeku i to po jedan primjerak ako imaju u trgovini. I to se potrefi ili pink ili crvena ili plava…a kod mene cura i dečko. Ako budu voljeli kolica kao ovi prethodnih dvoje, prodat ću ih pod nova!
Sad mi je veća briga auto! Treba nam 7 sjedala, uselili se u novu kuću (ja sam htjela prizemnici, manju…da ne moram čistiti puno i sl), sad će i u kući biti problem s prostorom.
Kad smo muž i ja raspravljali o 3.djetetu, nekako nisam baš bila načisto, a evo nam i 4.gratis 😂😂😂. Nek budu živi i zdravi, odrast će….ali da mi je netko prije dvije godine rekao da ću imati 4 djece, pitala bih ga "jesi li ti lud", ali eto…🤣🤣🤣 Meni to sve još nekako nestvarno da ih je dvoje, a vama?!
Super je sta si zatvorena,pogotovo jer ti je ovo 3.trudnoca.
Ja sam se pocela otvarat u 32.tjednu,dotad je sve bilo ok,al dobro,dogurala sam do 35.jos par dana nadam se izdrzat.
Imate neke favorite za auto?
Ma dici ce najmanji problem bit prostot u kuci to je vise nama odraslima problem,bitno da su zivi i zdravi.
Nama je isto sve bia sok,pozitivan sok ali sok.
Meni je tesko pojmit da su u meni dva mala bica i da cu doc doma iz bolnice s dvi bebe,ne znam zasto al bas mi je to tesko pojmit.Valjda zato sta nisam stvarno ocekivala blizance.Mi smo znali da zelimo 3.a znali smo.pod upitnikom spomenit i 4.al ne znam sta bi s tim bilo,al kad je ovako ispalo super nekako.Stalno smo pricali kako ce 3.dite bit samo jadno kao braca su starija nece ga dozivit toliko, a moji decki su mala razlika pa su skupa stalno (stariji 6 god,mladi 4ipo),na kraju smo dobili odma 3.i 4.pa im nece bit dosadno🤣
Sad sam toliko u mislima oko poroda i da sve prode dobro da niti ne razmisljam kako ce to bit s 4 dice🙈
Meg, u kojoj si ti fazi,tj koji si tjedan?
Super sta si nasla kolica na njuskalu,jedan problem manje.
Nadam se da ce sve bit ok na pregledu za srce,znam da kod ivf trudnoce ima vise rizika pa se i rade neki dodatni pregledi i uzima se sve s vecim oprezom.
Sretno sa svime😍
Usla sam u 22.tt :) Hvala! idem s nekom pozitivom kao to je samo preventivno, nema razloga za uzrujavanje (jel se vidi da je prva trudnoca pa da nemam realnu sliku i ne panicarim?::))
Marina, jesi li se ukljucila u facebook grupu Blizanci i Udruga Gemini? Tamo je puno roditelja blizanaca raznih godina pa pitaj ako ima nekoga tko zivi blizu tebe da ispobas kolica prije narucivanja. Vidjela sam da to nije nikome problem jer znaju koji su problemi s trazenjem kolica :)
Kako vam starija djeca reagiraju na dolazak blizanaca? Moji necaci (13 i 7 g.) su odusevljeni, ali tuguju sto ne zivimo u istom gradu pa nece moci stalno biti s njima. :)
Sortiraj odgovore
Najstariji