BLIZANACKA TRUDNOCA 😊

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ema1
    21. Rujan 2019. 11:04

Ma i ja koristim Utrogestan 2×2 od početka trudnoće i sad su me napale gljivice. Strašno, svrbež,peckanje. Kaže doktorica da Utrogestan često iziritira sluznicu. Stavljala sam i Canesten vaginalnete i mažem kremom al i dalje isto. 

• marina285
    21. Rujan 2019. 18:29

I ja sam na utogestanima od 18.tt, sad u 27.tt. terapija mi je 2*2. Nemam problema, osim što to curi iz mene pa ne znam ima li ikakve svrhe...

• marina285
    26. Rujan 2019. 11:05

Mame, kako ste? Rijetko pišete! 
    Ja sam svu robicu pripremila, ali ništa za bolnicu, nisam još ni krevetić, ni svoj kofer...sve mi se to čini kao da još ima vremena, a ne znam ni sama koliko.
    Je li ijedna od vas pričala sa svojim dr oko hospitalizacije u 32.tjednu zbog o ih injekcija ta sazrijevanje pluća?

• Slavujak
    26. Rujan 2019. 11:25

Hej, mi smo nabavili krevetic i narucili kolica. Robicu smo dobili, ali treba ju pripremiti. Torbu za rodiliste nismo spremili, a i ostalo nam je za obaviti shopping kozmetike. Nisam razgovarala s doktorom o hospitalizaciji. Trudnoca odmice bez problema, pa jos uvijek radim. To cu sve laganini rjesavati tijekom listopada.

• marina285
    27. Rujan 2019. 10:22

Ja sam sva neka laganini pa mislim da baš neću stići...

• Slavujak
    27. Rujan 2019. 10:57

Ma hoces, to se sve rijesi u dan dva 

Tammara
    27. Rujan 2019. 11:07

marina285

Tammara

I da, ne brinite se, neki dan sam brbljala s tetom na kasi, iiii, rekla mi je da je rodila u 28. tjednu trudnoće bebicu od 900g,koja je sada izvrsnog zdravlja, već je u srednjoj školi i tak.
    I taj isti dan, na trudničkom tečaju nam je patronažna pričala za neku gospođu koja je isto oko 28. tjedna rodila curicu od 655g,isto sve 5.
    Tak da: SAMO HRABRO & SAMO POZITIVNO ✊🏻

Ove tvoje riječi me utješe! Najviše me strah tog prijevremenog poroda. Meni je jedna dr savjetovala da jedno maknem, a druga je povisila ton (njena asistentica) i ispričala kako je jedna rodila u 29.tjednu i eto što sad s tom djecom?!

Ček molim?
    Kako da maknete jedno?
    Grozno!!! 

Tammara
    27. Rujan 2019. 11:12

Ema1

Ma i ja koristim Utrogestan 2×2 od početka trudnoće i sad su me napale gljivice. Strašno, svrbež,peckanje. Kaže doktorica da Utrogestan često iziritira sluznicu. Stavljala sam i Canesten vaginalnete i mažem kremom al i dalje isto.

Uh, sjajno,
    Ja sam se otvorila centimetar pa su mi isto dali utrogestan 2*2
    Da očekujem gljivice?
    :/

Tammara
    27. Rujan 2019. 11:17

marina285

Mame, kako ste? Rijetko pišete!
    Ja sam svu robicu pripremila, ali ništa za bolnicu, nisam još ni krevetić, ni svoj kofer…sve mi se to čini kao da još ima vremena, a ne znam ni sama koliko.
    Je li ijedna od vas pričala sa svojim dr oko hospitalizacije u 32.tjednu zbog o ih injekcija ta sazrijevanje pluća?

Pozzz
    Ja isto pripremila robicu, trebalo bi ju doduše oprat i opeglat, ali imamo sve, +jaje & kolica, krevetiće naručili, trebali bi stići kroz tri tjedna(tu smo se malo zeznuli).
    A ja sam zbog tih injekcija završila u bolnici, do ponedjeljka, to su kortikosteroidi, daju se u guz, u dosta su malim količinama. 
    Iiiiiiii, kolko sam ja skužila bez obzira na njih, možeš normalno odnositi trudnoću do 37. tjedna. 

• Ema1
    27. Rujan 2019. 12:01

Tammara

Ema1

Uh, sjajno,
    Ja sam se otvorila centimetar pa su mi isto dali utrogestan 2*2
    Da očekujem gljivice?
    :/

Ako ste tek sad počeli koristiti,možda nećete dobit gljivice. Ja ga koristim od prvog tjedna (sad sam 26),tako da je već i sluznici valjda dosta😀.
    Koji ste tj?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.