Koji si ti sad tjedan , negdje 28? Jel ti cerviks stoji na istom sad kad mirujes? Mene isto boli i zateze. Jedva se ustanem za wc i da pojedem.
Sutra tek punim 27 tj. Nakon dva tjedna mirovanja se malo skratio,a sad je na istom. No ja sam se i počela otvarati iznutra, unutarnje ušće. U srijedu opet kontrola,bojim se da me ne zadrže u bolnici
I ja isto, to ušće mi je već Y , sutra bi trebala na kontrolu isto pa ćemo vidjeti. Javi što je bilo!
Kakvo je stanje?
Cerviks isti ali se to unutarnje usce otvara :( Javi sutra kako si ti prošla
Koji si ti sad tjedan , negdje 28? Jel ti cerviks stoji na istom sad kad mirujes? Mene isto boli i zateze. Jedva se ustanem za wc i da pojedem.
Sutra tek punim 27 tj. Nakon dva tjedna mirovanja se malo skratio,a sad je na istom. No ja sam se i počela otvarati iznutra, unutarnje ušće. U srijedu opet kontrola,bojim se da me ne zadrže u bolnici
I ja isto, to ušće mi je već Y , sutra bi trebala na kontrolu isto pa ćemo vidjeti. Javi što je bilo!
Kakvo je stanje?
Cerviks isti ali se to unutarnje usce otvara :( Javi sutra kako si ti prošla
Iako oni to ne mogu bas točno izmjeriti,ovisi kako uhvate sondom. Šta je rekla dr?
Strogo mirovanje, znači wc i pojesti a možda sam i serklaza
Meni se cerviks skratio s 25 na 18mm u tjedan dana uz strogo mirovanje.
Meni se cerviks skratio s 25 na 18mm u tjedan dana uz strogo mirovanje
Jesu te ostavili u bolnici?
Ne,rekla je dr. da još mirujem doma pa će vidjeti što će sa mnom na sljedećoj kontroli
Ne,rekla je dr. da još mirujem doma pa će vidjeti što će sa mnom na sljedećoj kontroli
Kad ti je opet kontrola? A kakvo ti je ušće, Y i dalje? Pretpostavljam da su ti briseve i druge pretrage radili da vide da li postoji neki uzrok za to? Mislim da je uzrok definitivno težina beba i svega ostalog
Da,kaže dr.da je uzrok dvije laparoskpije koje sam prethodno imala, težina beba, težina posteljica i plodne vode. Sve to stvara pritisak na oslabljeni cerviks.
Mame, jeste li još tri u jedan? Meni je sve veći i veći pritisak. Prije 10-ak dana na pregledu oboje su bili iznad 1000g, imam osjećaj da ću se dolje raspasti i jaaaako nisko nosim.
Razmišljate li o dojenju? Meni je ovo 3. trudnoća, oboje sam dojila, doslovno ne znam napraviti bočicu niti se razumijem u vrste bočica, mlijeka....
29 tt, isto preko kg svaki. Drzim se, ali postaje sve teze. Za sada sam zatvorena, cerviks isto dobro. Iduca kontrola bi trebala biti krajem tjedna. Trbuh me zateze zadnja tri dana. Ne boli, ali nije ni ugodno. Noge naoticu samo od predugog sjedenja. Prosinac mi se cini tako daleko. Meni je prva trudnoca, pa se optimisticno nadam da cu uspjeti dojiti, kad jos ne znam sto me ceka 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji