BLIZANACKA TRUDNOCA 😊

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Slavujak
    27. Rujan 2019. 13:46

Ja sam do sada popila samo jednu turu Duphastona 3x2 u prvom tromjesecju i dalje vise nisam nista. Nedavno sam dobila jedino Sideral za zeljezo. Danas napunila 27 tt

• marina285
    29. Rujan 2019. 19:52

Tamara, imam malo neobičnu maternicu. Dijagnoza mi je uterus bicornis. Imam jako veliku pregradu sve do vrata maternice, po dr riječima čudno je što sam ikad ostala trudna, a sad im je još čudnije što su blizanci. Na prošlom pregledu u Osijeku bila sam u 26.tt i dr mi je samo rekla:"a vi ste još trudni?!" Ista ta mi je rekla da je ovo nemoguće za iznijeti, i savjetovala da maknem jedno zbog maternice, sam u 28.tt e sad....kršim sve ono što su učili 😁

• marina285
    29. Rujan 2019. 19:54

Išla sam na OGTT, šećer dobar, ali ne i željezo 😭 i sad ga pijem....

• Ema1
    29. Rujan 2019. 20:23

marina285

Išla sam na OGTT, šećer dobar, ali ne i željezo 😭 i sad ga pijem….

marina285

Išla sam na OGTT, šećer dobar, ali ne i željezo 😭 i sad ga pijem….

Ima li itko da mu je željezo dobro u drugom tromjesečju? Ja pijem Cedural C umjesto Heferol.

• Ema1987
    30. Rujan 2019. 06:56

Moje željezo je isto nisko...
    Ema1 kako je kod vas stanje? Evo i ja na strogom mirovanju,  cerviks 2.3 a ušće Y, a tek 24 tj. :(

• Ema1
    30. Rujan 2019. 09:06

Ema1987

Moje željezo je isto nisko…
    Ema1 kako je kod vas stanje? Evo i ja na strogom mirovanju, cerviks 2.3 a ušće Y, a tek 24 tj. :(

A evo borimo se. Trbuh mi ogroman i nikako se namjestiti u ležanju. Rekla mi dr.lijevi i desni bok, a boli me svakako, žulja, zateže,posebno navečer. Pomirila  sam se s ležanjem jer ni ne mogu hodati,boli me. Boli kad ležim. Baš mi je teško. 

• Ema1987
    30. Rujan 2019. 10:01

Koji si ti sad tjedan , negdje 28? Jel ti cerviks stoji na istom sad kad mirujes? Mene isto boli i zateze. Jedva se ustanem za wc i da pojedem.

• Ema1
    30. Rujan 2019. 10:05

Ema1987

Koji si ti sad tjedan , negdje 28? Jel ti cerviks stoji na istom sad kad mirujes? Mene isto boli i zateze. Jedva se ustanem za wc i da pojedem.

Sutra tek punim 27 tj. Nakon dva tjedna mirovanja se malo skratio,a sad je na istom. No ja sam se i počela otvarati iznutra, unutarnje ušće. U srijedu opet kontrola,bojim se da me ne zadrže u bolnici

• Ema1987
    30. Rujan 2019. 11:13

Ema1

Ema1987

Sutra tek punim 27 tj. Nakon dva tjedna mirovanja se malo skratio,a sad je na istom. No ja sam se i počela otvarati iznutra, unutarnje ušće. U srijedu opet kontrola,bojim se da me ne zadrže u bolnici

I ja isto, to ušće mi je već Y , sutra bi trebala na kontrolu isto pa ćemo vidjeti. Javi što je bilo!

• Ema1
    01. Listopad 2019. 15:42

Ema1987

Ema1

Ema1987

I ja isto, to ušće mi je već Y , sutra bi trebala na kontrolu isto pa ćemo vidjeti. Javi što je bilo!

Kakvo je stanje?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.