Ja sam do sada popila samo jednu turu Duphastona 3x2 u prvom tromjesecju i dalje vise nisam nista. Nedavno sam dobila jedino Sideral za zeljezo. Danas napunila 27 tt
Tamara, imam malo neobičnu maternicu. Dijagnoza mi je uterus bicornis. Imam jako veliku pregradu sve do vrata maternice, po dr riječima čudno je što sam ikad ostala trudna, a sad im je još čudnije što su blizanci. Na prošlom pregledu u Osijeku bila sam u 26.tt i dr mi je samo rekla:"a vi ste još trudni?!" Ista ta mi je rekla da je ovo nemoguće za iznijeti, i savjetovala da maknem jedno zbog maternice, sam u 28.tt e sad....kršim sve ono što su učili 😁
Išla sam na OGTT, šećer dobar, ali ne i željezo 😭 i sad ga pijem....
Išla sam na OGTT, šećer dobar, ali ne i željezo 😭 i sad ga pijem….
Išla sam na OGTT, šećer dobar, ali ne i željezo 😭 i sad ga pijem….
Ima li itko da mu je željezo dobro u drugom tromjesečju? Ja pijem Cedural C umjesto Heferol.
Moje željezo je isto nisko...
Ema1 kako je kod vas stanje? Evo i ja na strogom mirovanju, cerviks 2.3 a ušće Y, a tek 24 tj. :(
Moje željezo je isto nisko…
Ema1 kako je kod vas stanje? Evo i ja na strogom mirovanju, cerviks 2.3 a ušće Y, a tek 24 tj. :(
A evo borimo se. Trbuh mi ogroman i nikako se namjestiti u ležanju. Rekla mi dr.lijevi i desni bok, a boli me svakako, žulja, zateže,posebno navečer. Pomirila sam se s ležanjem jer ni ne mogu hodati,boli me. Boli kad ležim. Baš mi je teško.
Koji si ti sad tjedan , negdje 28? Jel ti cerviks stoji na istom sad kad mirujes? Mene isto boli i zateze. Jedva se ustanem za wc i da pojedem.
Koji si ti sad tjedan , negdje 28? Jel ti cerviks stoji na istom sad kad mirujes? Mene isto boli i zateze. Jedva se ustanem za wc i da pojedem.
Sutra tek punim 27 tj. Nakon dva tjedna mirovanja se malo skratio,a sad je na istom. No ja sam se i počela otvarati iznutra, unutarnje ušće. U srijedu opet kontrola,bojim se da me ne zadrže u bolnici
Sutra tek punim 27 tj. Nakon dva tjedna mirovanja se malo skratio,a sad je na istom. No ja sam se i počela otvarati iznutra, unutarnje ušće. U srijedu opet kontrola,bojim se da me ne zadrže u bolnici
I ja isto, to ušće mi je već Y , sutra bi trebala na kontrolu isto pa ćemo vidjeti. Javi što je bilo!
I ja isto, to ušće mi je već Y , sutra bi trebala na kontrolu isto pa ćemo vidjeti. Javi što je bilo!
Kakvo je stanje?
Sortiraj odgovore
Najstariji