BLIZANACKA TRUDNOCA 😊

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zuginica91
    14. Listopad 2020. 21:09

Ajde pa ok, nije strašno.. Sad san usla u 27 tt.. Meni je u biti kad san god ležala doli prije i posli najvažnije bilo da je cimerica ok.. Onda je sve lakše, a stvarno me dosad uvik potrefila super pa su i dani bili kraći 😂😂.. Kako se ti držiš? 

Charlies
    15. Listopad 2020. 06:40

Zuginica91

Ajde pa ok, nije strašno.. Sad san usla u 27 tt.. Meni je u biti kad san god ležala doli prije i posli najvažnije bilo da je cimerica ok.. Onda je sve lakše, a stvarno me dosad uvik potrefila super pa su i dani bili kraći 😂😂.. Kako se ti držiš?

Imala san do sad tri cimerice, samo ih ispracam 😂 Ok sam!

Nina12
    15. Listopad 2020. 11:10

Cure kako ste, nisam pisala danima jer sam nešto totalno pogubljena. Samo brojim dane da predjemo 34 tjedna pa da se opustim, doktor je rekao da je to i nekako prihvatljivo da se rode posle 34. tjedna pa sam sve u tom.. Uglavnom teško se krećem sve je teže i teže, BH kontrakcije su baš postale bolne. 

mimi16
    16. Listopad 2020. 16:19

jučer sam bila na pregledu, sve je super, cure mi imaju po 1900g.
    mene za 9 dana čekaju u bolnici na hospitalizaciji, a sredinom studenog planiraju porod... 

Charlies
    16. Listopad 2020. 18:02

Nina12

Cure kako ste, nisam pisala danima jer sam nešto totalno pogubljena. Samo brojim dane da predjemo 34 tjedna pa da se opustim, doktor je rekao da je to i nekako prihvatljivo da se rode posle 34. tjedna pa sam sve u tom.. Uglavnom teško se krećem sve je teže i teže, BH kontrakcije su baš postale bolne.

Drži se, bit će sve dobro! ❤️

Charlies
    16. Listopad 2020. 18:02

mimi16

mene za 9 dana čekaju u bolnici na hospitalizaciji, a sredinom studenog planiraju porod…

Zašto će te hospitalizirati?

mimi16
    16. Listopad 2020. 19:15

Charlies

mimi16

mene za 9 dana čekaju u bolnici na hospitalizaciji, a sredinom studenog planiraju porod…

Zašto će te hospitalizirati?

Ob Varazdin ima taj protokol da rizične trudnoće s 34.tjednom budu hospitalizirane kako bi se izbjegle komplikacije. 

• antonela.mcda
    17. Listopad 2020. 18:40

Pozdrav mame 😊
    Nosim jednojajcane blizance s jednom posteljicom 24+5dana, prva trudnoća.
    Do sada je bilo sve u redu na pregledima, jednako napreduju 😍nadam se da ce tako i nastaviti ...
    Jedva cekam u kupovinu robice ali ne znam jeli mozda prerano? 

Simba 1989
    17. Listopad 2020. 20:47

Cure nova sam ovdje 7tt trudnoće i u četvrtak saznali da nosim jednojajčane trojceke 😊
    Naravno da je veliki strah i ništa, ništa neznam. Prva trudnoća pa odmah trojke 

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

dorapamidora
    19. Listopad 2020. 00:54

Nina, sve mi je jasno... i ja cekam i slavim svaki tjedan ko Novu godinu. Tako da te totalno razumin. Probaj se samo opustit i uzivat jer, realno, prakticki si tu 🎉
    Mimi, cestitam na super pregledu. 🥰🥰 Meni je sad u utorak pregled i takodjer se nadam lijepim vijestima... također se, u jednu ruku, nadam da cu bit sa toliko tjedana hospitalizirana bez obzira na ovaj uzas sa koronom i svime sto dolazi sa time jer mislim da cu se sigurnije osjecat u bolnici pod nadzorom i necu vise ovoliko cistiti i raditi, znam da ne bi smila, ali si ne mogu pomoci 🤦‍♀️
    Antonela, moji decki su takodjer jednojajcani u jednoj posteljici, bilo me jako strah neravnomjernog razvoja, ali sad sam se smirila i svaki put kad nesto pojedem im kazem da nema svadje i da moraju sve bratdki podijeliti. Znam da je blesavo, ali meni pomaze i zasad funkcionira, decki slusaju 🤣🤣❤
    Simba, svaka cast ❤❤❤ dobrodosla i cestitam ti na prekrasnim vijestima. Ti si nas bome svih nadmasila  🤗🤗 normalno je da su u strahu , ali idi dan po dan i vjeruj da ce sve biti ok jer hoce 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.