Bok curke,
i ja sam zavrsila u bolnici prije tjedan dana kao preeklampsija. U meduvremenu su tlakovi super, proteini negativni i nalazi uredni, no iscurilo je nesto plodne vode. Sad sam hospitalizacija do daljnjeg uz antibiotike. Na redovnoj kontroli prosli tjedan, kada sam bila 31+3 jedan decko je 2100, drugi 1760. Vise nista ne curi, kontrakcije nemam, zatvorena sam, sad sam 32+4, nadam se da im se nece zuriti.
Drzi se❤️
Bok curke,
i ja sam zavrsila u bolnici prije tjedan dana kao preeklampsija. U meduvremenu su tlakovi super, proteini negativni i nalazi uredni, no iscurilo je nesto plodne vode. Sad sam hospitalizacija do daljnjeg uz antibiotike. Na redovnoj kontroli prosli tjedan, kada sam bila 31+3 jedan decko je 2100, drugi 1760. Vise nista ne curi, kontrakcije nemam, zatvorena sam, sad sam 32+4, nadam se da im se nece zuriti.
Drzi se❤️
I ti javljaj kakva je situacija kod tebe 😘
Mi smo jos uvijek 3u1, sve je isto kao prije!
Brojimo mjesec dana u bolnici, bebe rastu i napreduju.
Cim duze izdrzimo zajedno tim bolje 😀
Kako ste ostale?
Ja sam isto još u bolnici 3 u 1, isto pokušavamo što duže izdržati. 😊🤞
U kojoj si ti bolnici?
Splitsko rodilište
Cure nadam se da ćete sta duže izgurat u 3u1 formaciji i da će sve bit super ☺️☺️☺️.. . Kakva je situacija u nas u splitskom? Mene danas tija poslat na profil GUKa pa ipak odusta i zasad dijeta pa ćemo vidit 🤦♀️🤦♀️😂😂
U kojoj si ti bolnici?
Splitsko rodilište
Cure nadam se da ćete sta duže izgurat u 3u1 formaciji i da će sve bit super ☺️☺️☺️.. . Kakva je situacija u nas u splitskom? Mene danas tija poslat na profil GUKa pa ipak odusta i zasad dijeta pa ćemo vidit 🤦♀️🤦♀️😂😂
Ja san na endokrinologiji i dobro je, sestre su stvarno super. Naravno da bi radije bila doma ali ne mogu se požalit.
A da, sigurno da bi radje doma bila 😂😂... Ja bi tila posto poto izbjec taj profil.. Mislila san jeli strka sad oko ovog covida, a sestre su ka i svugdi.. Ima boljih ima gorih 😂😂.. Iako su meni na patologiji trudnoće uglavnom uvik bile super u dosadasnjim trudnoćama 😂😂
A da, sigurno da bi radje doma bila 😂😂… Ja bi tila posto poto izbjec taj profil.. Mislila san jeli strka sad oko ovog covida, a sestre su ka i svugdi.. Ima boljih ima gorih 😂😂.. Iako su meni na patologiji trudnoće uglavnom uvik bile super u dosadasnjim trudnoćama 😂😂
A moras imat masku kad doktori i sestre ulaze, nema šetanja po hodniku ni izlaženja, nema posjeta (tvoji ti mogu ostavit stvari na porti pa ti sestra donese). To je manje više to. U kojem si ti tjednu?
Sortiraj odgovore
Najstariji