jesamsvaki put kad se primirim, malo sjednem ili prilegnem, osjetim kao neke debele mjehuriće da puknu, a kad sam jaaako mirna, onda točno kao da osjetim blagi udarac..
presretna sam kaj ih napokon počinjem osjećat i tako sam puno mirnija do iduće kontrole, znajući da su tu sa mnom i da napredujemo iz dana u dan
još mi danas stigla neka roba sa Image haddad-a kaj sam naručila, haljinice i tunike, pa sam onako, kao svaka žena, baš presretnanosim dva mala prekrasna bića i još su mi stigle predobre haljine haha
Jooj slatki mali mjehurići 🥰
Djevojke, imam tjedan dana do kontrole i počela me prat panika i neki strah.. Zadnjih tjedan dana sam počela osjećat bebe, iako imam osjećaj da više osjećam pokrete na lijevoj strani, a manje na desnoj.. Trbuh je iskočio pred kojih dva tjedna i sad tako stoji.. jel to normalno ili? Jučer me baš jedna ženska bacila u totalnu depru, komentirajući kako mi trbuh uopće nije velik za blizance :( znam da ne smijem slušat druge :( recite mi da je normalno da tako naizmjenično raste trbuh i da me valjda hormoni samo love te da će taj strah i panika proći čim ih ugledam za tjedan dana na kontroli
Djevojke, imam tjedan dana do kontrole i počela me prat panika i neki strah.. Zadnjih tjedan dana sam počela osjećat bebe, iako imam osjećaj da više osjećam pokrete na lijevoj strani, a manje na desnoj.. Trbuh je iskočio pred kojih dva tjedna i sad tako stoji.. jel to normalno ili? Jučer me baš jedna ženska bacila u totalnu depru, komentirajući kako mi trbuh uopće nije velik za blizance :( znam da ne smijem slušat druge :( recite mi da je normalno da tako naizmjenično raste trbuh i da me valjda hormoni samo love te da će taj strah i panika proći čim ih ugledam za tjedan dana na kontroli
ja mislim da je to sve skroz normalno, jer sve ovisi kako se okrenu u trbuhu, tako ih osjećaš - nekad više, nekad manje, a tako i trbuh onda izgleda izvana.
Flower opusti se, i mene su prale razne paranoje nema sta nisam analizirala, i onda sam odlučila da neću ništa istraživati jer ništa promijeniti ne mogu. Trudim se da odmaram, jedem kvalitetno i slušam doktora. A što se tiče stomaka ja sam čak i par sedmica mjerila obim stomaka da vidim dali raste jer mi se tako činilo da mi se čak i smanji 🤦♀️
Probaj ne slušati komentare. Ja stalno slušam slično a dobila sam 17kg i bebe su velike. Sto uopće netko može procijeniti tako od oka, a ljudi vole komentirati ne razmišljajući. Normalno je i da te hvata panika, sve mi imamo takve momente i faze, ali probaj se osloniti na činjenice i ono što ti doktor kaže i što više se opustiti(probaj pronaći neku distrakciju ako možeš). Btw i ja uvijek jednu više osjećam, valjda ovisi o položaju.
Cure kako ide? Jeste li sve pripremile koje ste u većim tjednima? Ja sam sve osim potrepština iz apoteke ☺️
Cure kako ide? Jeste li sve pripremile koje ste u većim tjednima? Ja sam sve osim potrepština iz apoteke ☺️
Iako ne spadam u ove veće tjedne, volim biti spremna na vrijeme u svemu u životu. Sad se prvi puta osjećam pomalo izgubljeno. Prva trudnoća, odmah blizanci, strah od nepoznatog.. U utorak imamo iduću kontrolu i od onda krećem s nabavkom. Do sad smo kupili samo kinderbete i madrace. Mislim da ću uć u Bubamaru i reć ženski u dućanu da trebam sve za novorođenče i kupit haha najradije bi da mi netko da popis kaj sve trebam i bok.. Ne znam kolko robe je dovoljno, da li da uzmem manje veličine, dal će mi trebat izdajalica, vreća za spavanje ili samo poplun, ili čak samo deka.. stvarno sam se pogubila u svemu
Flower moj ti je savjet da ne uzimas previše stvari jer nikad ne znaš kad će se roditi koliki će biti, a posle kupuješ po potrebi što vidiš da ti najviše treba i koristi. Ja sam uzela za sad veličinu 50 i 56 za svakoga po 5-6 jednodijelnih pidzamica, isto tako bodija dugih rukava i dole one gaće sa stopalima. Par bodija kratkih rukava isto u veličini 50 i 56. Po jedno zimsko jednodijelno odijelo ono mekano iz h&m br 62. Preko 20 tetra pelena i po dva peskira i po dvije dekice jednu tanju jednu deblju. To je to ak se sjetim još nešto pišem.
Flower moj ti je savjet da ne uzimas previše stvari jer nikad ne znaš kad će se roditi koliki će biti, a posle kupuješ po potrebi što vidiš da ti najviše treba i koristi. Ja sam uzela za sad veličinu 50 i 56 za svakoga po 5-6 jednodijelnih pidzamica, isto tako bodija dugih rukava i dole one gaće sa stopalima. Par bodija kratkih rukava isto u veličini 50 i 56. Po jedno zimsko jednodijelno odijelo ono mekano iz h&m br 62. Preko 20 tetra pelena i po dva peskira i po dvije dekice jednu tanju jednu deblju. To je to ak se sjetim još nešto pišem.
znaš da sam si slikala tvoj odgovor hehe puno ti hvala, ako se još čega sjetiš, slobodno mi piši.. imam jedan notezić di si sve bilježim i već sam ga ispisala naširoko.. od idućeg tjedna krećem u akciju
.
Jučer je prvi put i suprug osjetio ritanje ostao je u šoku hehe, s time da on tako blago stavi ruku na trbuh da ih ne bi slučajno ozlijedio, presmiješan mi je
Sortiraj odgovore
Najstariji