Tajchika005 drzim palceve da vrijeme sto brze prodje u bolnici, a da bebe izguraju sto dulje u maminom trbuscicu 😊 tu su oni ipak najsigurniji 😊
Pridruzujem se zeljama. Na sigurnom si, bez stresa i bit ce sve super ❤ pred kraj se uvik malo zakomplicira, al na kraju ce sve biti ok..saljemo pozitivne vibrice🧚♀️
Pozitivno je da nema trudova,sukrvice i curenja plodne vode jer to znaci da za sad nema znakova da se tijelo proprema za porod, a cerviksom mozemo jos tako izdrzati. Moze biti i tjednima a moze i danima. Bitno da smo mi tu na pracenju, s dobrim odjelom neonatologije sto kod mene doma nema.
Sad jos samo brinem za ureaplazmu. Ona isto moze biti cudoviste i stvarati probleme, a opet ne mora biti.
Nema nikakvih prognoza, samo nek se cim duze drzimo 3u1 da se nam oni udebljaju 😀
Drži se, šaljemo pozitivne misli a ti nam se obavezno i dalje javljaj. 😘
Tajchika držim fige da bebaci što duže budu u trbuhu 🙏 a ti se javljaj kad stigneš.
Hvala vam cure!! Ne mogu se na nista pozaliti, ovdje je stvarno sve u redu sto se odjela i cura tice, tako da ce sigurno vrijeme brzo proci. Evo vec nam ide 5.dan 😆🤦♀️
Od danas cu dobivati 10dana nekvi antibiotik za sve te bakterije koje su mi pronadene, ponavljala sam neke krvne nalaze pa cemo i to vidjeti.
Ovako fizicki se osjecam skroz dobro, nema bolova ni probadanja pa se nadam da je to dobar znak 🙏🏻🙏🏻
Hvala vam cure!! Ne mogu se na nista pozaliti, ovdje je stvarno sve u redu sto se odjela i cura tice, tako da ce sigurno vrijeme brzo proci. Evo vec nam ide 5.dan 😆🤦♀️
Od danas cu dobivati 10dana nekvi antibiotik za sve te bakterije koje su mi pronadene, ponavljala sam neke krvne nalaze pa cemo i to vidjeti.
Ovako fizicki se osjecam skroz dobro, nema bolova ni probadanja pa se nadam da je to dobar znak 🙏🏻🙏🏻
Odlično, bude to sve ok. Samo hrabro dalje
Nisam sigurna, ali mislim da sam jučer prvi put osjetila svoje bebolinače doduše nisam sigurna jesam li to samo jednog osjetila ili oba dva.. sad pratim dal će se taj osjećaj udarca ponavljat.. Jučer sam osjetila to dva put, a danas još čekam
Odlično, bude to sve ok. Samo hrabro dalje
Nisam sigurna, ali mislim da sam jučer prvi put osjetila svoje bebolinačedoduše nisam sigurna jesam li to samo jednog osjetila ili oba dva.. sad pratim dal će se taj osjećaj udarca ponavljat.. Jučer sam osjetila to dva put, a danas još čekam
bravo za udarce, tak oko 20.tj budeš već 100% znala što je udarac, a što npr. probava :)
Flower to je to, jesi li.upratila još pokreta. Ja sam evo danima u krevetu ne mogu se bas nešto pretjerano kretati jer mi toliki pritisak dole stvaraju da od bolova ne mogu hodati. Užasno me bole prepone i dole neke kosti.. Jel ima još neka da smo iste? 😬
jesam svaki put kad se primirim, malo sjednem ili prilegnem, osjetim kao neke debele mjehuriće da puknu, a kad sam jaaako mirna, onda točno kao da osjetim blagi udarac..
presretna sam kaj ih napokon počinjem osjećat i tako sam puno mirnija do iduće kontrole, znajući da su tu sa mnom i da napredujemo iz dana u dan
još mi danas stigla neka roba sa Image haddad-a kaj sam naručila, haljinice i tunike, pa sam onako, kao svaka žena, baš presretna nosim dva mala prekrasna bića i još su mi stigle predobre haljine haha
Flower to je to, jesi li.upratila još pokreta. Ja sam evo danima u krevetu ne mogu se bas nešto pretjerano kretati jer mi toliki pritisak dole stvaraju da od bolova ne mogu hodati. Užasno me bole prepone i dole neke kosti.. Jel ima još neka da smo iste? 😬
mene još ne muče bolovi u preponama i kostima, ali su me počela leđa mučit.. nisam očekivala tako rano da će me to počet mučiti, s obzirom da trbuh ipak još nije toliko veliki.. do nekih 15h funkcioniram, ali kasnije užas.. ne mogu se izravnat i normalno hodat
Jep, evo meni je isto dosta velik pritisak, još bolovi koje vucem radi endometrioze.. uh.. bas dosta gadno, a mislim da ni ovo vrijeme promjenjivo ne pomaže. Ja isto mirujem uglavnom pogotovo od kada mi je dr. rekla da mi je smekšao cerviks, bas me zanima što će mi reći na idućem pregledu za 5 dana.
Sortiraj odgovore
Najstariji