BLIZANACKA TRUDNOCA 😊

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Charlies
    21. Listopad 2020. 15:31

antonela.mcda

Pozdrav mame 😊
    Nosim jednojajcane blizance s jednom posteljicom 24+5dana, prva trudnoća.
    Do sada je bilo sve u redu na pregledima, jednako napreduju 😍nadam se da ce tako i nastaviti …
    Jedva cekam u kupovinu robice ali ne znam jeli mozda prerano?

Čestitam 🥰
    Ja bih rekla da s blizancima nikad nije pre rano jer se može desit da poslije moras mirovat ili otic ranije u bolnicu ili da jednostavno ne mozes bit toliko aktivna jer ipak su to dvije bebice u stomaku😊 Mogu ti samo reci da sam ja rano pocela planirat i kupovat i jako san zadovoljna sta san to napravila.

Charlies
    21. Listopad 2020. 15:34

Simba 1989

Cure nova sam ovdje 7tt trudnoće i u četvrtak saznali da nosim jednojajčane trojceke 😊
    Naravno da je veliki strah i ništa, ništa neznam. Prva trudnoća pa odmah trojke

Joooj 😍😍😍 predivno! Vjerujem da te je strah, ali samo polako, dan po dan, sve ce biti super!

tajchika005
    22. Listopad 2020. 18:56

Cure na cuvanju, kako ste?

Charlies
    23. Listopad 2020. 06:52

tajchika005

Cure na cuvanju, kako ste?

Ja sam još u komadu, 16 dana u bolnici vec. A ti?

tajchika005
    23. Listopad 2020. 17:51

Meni ide 6.tjedan 😖😖
    Sutra ulazim u 37tt i taj je zadnji sko ne krene samo prirodno 🙏🏻🙏🏻

Charlies
    23. Listopad 2020. 18:37

tajchika005

Meni ide 6.tjedan 😖😖
    Sutra ulazim u 37tt i taj je zadnji sko ne krene samo prirodno 🙏🏻🙏🏻

Tako je i meni rekla dr 37 ako ne krene prije. Drži se 😘

Nina12
    24. Listopad 2020. 19:31

Cure ja rodila svoju ekipu jučer, carskim rezom. Sve je bilo ne planski došla na pregled jer me neka hunjavica spopala, međutim ispalo je da je korona i da su mi nalazi loši. Odmah carski i bebe su dobro na neonatologiji su upravo zbog ove situacije a inače su stabilni samostalno dišu. A ja sam u COVID bolnici 😔 pa cemo vidjeti sta ce dalje biti. Cure cuvajte te se! 

AviV
    24. Listopad 2020. 19:38

Takoder jos uvijek u komadu. Sutra sam punih 35. Plodna voda curi evo vec treci dan, nemam trudova, ctg super, moji nalazi ne pokazuju nikakvu upalu i sad cekamo i dan po dan kao i ovih 24 bolnickih do sada... drzite se sve :* 

dorapamidora
    24. Listopad 2020. 20:13

Nina12

Cure ja rodila svoju ekipu jučer, carskim rezom. Sve je bilo ne planski došla na pregled jer me neka hunjavica spopala, međutim ispalo je da je korona i da su mi nalazi loši. Odmah carski i bebe su dobro na neonatologiji su upravo zbog ove situacije a inače su stabilni samostalno dišu. A ja sam u COVID bolnici 😔 pa cemo vidjeti sta ce dalje biti. Cure cuvajte te se!

Cestitam ❤❤ glavno da su bebice dobro... koji je to tjedan? 
    Gdje si rodila (mozda je pisalo, ali sam zaboravila)?
    Jesi ti ok?

Nina12
    26. Listopad 2020. 06:01

dorapamidora

Nina12

Cestitam ❤❤ glavno da su bebice dobro… koji je to tjedan?
    Gdje si rodila (mozda je pisalo, ali sam zaboravila)?
    Jesi ti ok?

Hvala, u 34. tjednu sam ih rodila. Ja sam u Bosni i tu sam rodila u državnoj bolnici. Ja sam u bolnici primam jaku terapiju da se što prije riješim ovog zla. A inače se osjećam dobro nemam nekih posebno simptoma. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.