Pozdrav mame 😊
Nosim jednojajcane blizance s jednom posteljicom 24+5dana, prva trudnoća.
Do sada je bilo sve u redu na pregledima, jednako napreduju 😍nadam se da ce tako i nastaviti …
Jedva cekam u kupovinu robice ali ne znam jeli mozda prerano?
Čestitam 🥰
Ja bih rekla da s blizancima nikad nije pre rano jer se može desit da poslije moras mirovat ili otic ranije u bolnicu ili da jednostavno ne mozes bit toliko aktivna jer ipak su to dvije bebice u stomaku😊 Mogu ti samo reci da sam ja rano pocela planirat i kupovat i jako san zadovoljna sta san to napravila.
Cure nova sam ovdje 7tt trudnoće i u četvrtak saznali da nosim jednojajčane trojceke 😊
Naravno da je veliki strah i ništa, ništa neznam. Prva trudnoća pa odmah trojke
Joooj 😍😍😍 predivno! Vjerujem da te je strah, ali samo polako, dan po dan, sve ce biti super!
Cure na cuvanju, kako ste?
Ja sam još u komadu, 16 dana u bolnici vec. A ti?
Meni ide 6.tjedan 😖😖
Sutra ulazim u 37tt i taj je zadnji sko ne krene samo prirodno 🙏🏻🙏🏻
Meni ide 6.tjedan 😖😖
Sutra ulazim u 37tt i taj je zadnji sko ne krene samo prirodno 🙏🏻🙏🏻
Tako je i meni rekla dr 37 ako ne krene prije. Drži se 😘
Cure ja rodila svoju ekipu jučer, carskim rezom. Sve je bilo ne planski došla na pregled jer me neka hunjavica spopala, međutim ispalo je da je korona i da su mi nalazi loši. Odmah carski i bebe su dobro na neonatologiji su upravo zbog ove situacije a inače su stabilni samostalno dišu. A ja sam u COVID bolnici 😔 pa cemo vidjeti sta ce dalje biti. Cure cuvajte te se!
Takoder jos uvijek u komadu. Sutra sam punih 35. Plodna voda curi evo vec treci dan, nemam trudova, ctg super, moji nalazi ne pokazuju nikakvu upalu i sad cekamo i dan po dan kao i ovih 24 bolnickih do sada... drzite se sve :*
Cure ja rodila svoju ekipu jučer, carskim rezom. Sve je bilo ne planski došla na pregled jer me neka hunjavica spopala, međutim ispalo je da je korona i da su mi nalazi loši. Odmah carski i bebe su dobro na neonatologiji su upravo zbog ove situacije a inače su stabilni samostalno dišu. A ja sam u COVID bolnici 😔 pa cemo vidjeti sta ce dalje biti. Cure cuvajte te se!
Cestitam ❤❤ glavno da su bebice dobro... koji je to tjedan?
Gdje si rodila (mozda je pisalo, ali sam zaboravila)?
Jesi ti ok?
Cestitam ❤❤ glavno da su bebice dobro… koji je to tjedan?
Gdje si rodila (mozda je pisalo, ali sam zaboravila)?
Jesi ti ok?
Hvala, u 34. tjednu sam ih rodila. Ja sam u Bosni i tu sam rodila u državnoj bolnici. Ja sam u bolnici primam jaku terapiju da se što prije riješim ovog zla. A inače se osjećam dobro nemam nekih posebno simptoma.
Sortiraj odgovore
Najstariji