Tako sam otprilike i ja iskombinirala, nisam rukavice, ali jesam jos jedne carapice, racunam da cu je i dekicom pokrit i da ne bi trebalo biti hladno...
Ako bebu ubacim u onaj jastucic za bebe ( di beba izgleda ko da je u tortilji) moram li je onda staviti u autosjedalicu ili mogu tako drzati u rukama jer inace nece stati u autosjedalicu a moramo se puuuno voziti...
A i ja sam to mislila a meni jedna zena tvrdi da ako je u toj tortillji u rukama da ne mora u autosjedalicu.. A ja sam je nabavila svejedno... Ali znam da mi se cini da sam citala da je zakon takav da OBAVEZNO mora u autosjedalicu.
E sad, s malom bebom iz rodilista koja nema papire se ne smije preko granice? Dakle prec u Bosnu i nazad u RH?
U autosjedalicu obavezno!!!
Vjerojatno mogu novorodjencad preko granice, kako zene koje iz BiH dolaze u St radjat, raspitaj se...
Drage cure, ima li koja od vas bebicu da se rodila u 4 mjesec? Jutros baš razmišljam što ću bebici obući za izlazak iz bolnice. U nas u st kroz četvrti mjesec zna bit od 10-15ak stupnjeva pa sam cijela zbunjena računala sam bodić dugih rukava i nogavica, i preko nekakvu tuticu i kapu na glavicu?
I jos neku tanju dekicu, ako zatreba prokrit je do auta i u autu. Kod nas se nikad ne zna jedan dan je 15 drugi 5 stupnjeva.
Ja trebam sad roditi pa nisam pametna koliko da utoplim bebu... pripremila sam za slucaj ljepseg vremena i za slucaj snjeznog
Sortiraj odgovore
Najstariji