Moram se složiti s ProudMomy...ni mene ovo nije nasmijalo jer pretpostavljam da je Lilica trenutno u jako teškoj situaciji budući da joj se stanje od idealne školske trudnoće u roku 5minuta pretvorilo u rizičnu i sad je već tjednima u bolnici...mislim da je to noćna mora svake trudnice i ne želim ni pomisliti kako bi se ja sad osjećala na njenom (ili nečijem drugom tko proživljava isto to) mjestu
Lilice drži nam se i još malo princeza dolazi
E bome se sad i ja moram s vama složiti.... Lilice, nadam se da si nam ok i da nam se držiš
Ja sam svjesna da je Lilici teško i skupa sa svima vama pratim njezinu situaciju. Jako mi je žao što joj ne mogu nikako pomoći i znam da je i njoj teško što si ne može ni ona sama pomoći nego čekati. Vjerujem da ju ta neizvjesnost dodatno opterećuje.
Nisam htjela nikoga povrijediti, a posebno ne Lilicu.
Lilice, ja ti se ispričavam, da mogu, obrisala bi te postove.
Znam da je situacija teška, i moja kumica je bila u jako teškoj situaciji. Ono što je nju dodatno pogađalo je dok se cijela rodbina okupila oko nje i zdvajala nad teškom sudbinom. Nitko se više s njom nije normalno razgovarao i svi su ju samo podsjećali na rizike i kako sve može poći po zlu. Meni je bilo teško gledati ju kako pati pa sam uvijek nastojala doći joj s nekim drugim temama ili preokrenuti sve na šalu da ju malo razvedrim. Njoj je bilo drago da se s njom netko razgovara i o modi, i o susjedima, i da planira što će sve raditi sa svojim mišekom kad dođe, a ne samo biti koncentriran na trenutno stanje.
Pomislila sam da i Lilici možda treba mali odmak od svega, da nabacimo neku pozitivu i da se nadamo budućnosti u kojoj će sve biti dobro, a ovi teški trenuci će samo biti prošlost i ništa više.
Lilica ti si jos u bolnici?ja se ispricavam ako sam te i ja povrjedila, nepratim bas otpocetka sve teme, mislila sam da si izasla da si doma a negdje sam procitala da je netko napisao jel se cuo sa tobom da ti je vodenjak puknuo.zato sam mislila mozda si rodila dosad.sory malo sam krivo skuzila. U kojem si sad tjednu lilice?
zebrica
hvala vam puno cure
ma da, u bolnici sam vec 2 tjedna i vjerojatno do kraja ako ne induciraju, jedni pricaju da hoce, drugi da nece pa ne znam ni sama koliko cemo jos morati biti tu. u 39. sam tjednu sad
Drž se Lilice, još malo, izdrži ovu agoniju i misli na upoznavanje svoje princeze!
Lilice draga, sve znaš sa moje strane... Ljubim te...
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Sortiraj odgovore
Najstariji