Bebin izlazak iz bolnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lusilu
    28. Kolovoz 2014. 12:02

Curke meni je termin 2.11 i nemam pojma sta bi mu svevtrebala obuc za izlazak iz bolnice?jel mu treba obuc i stranplicr i jaknu ili skafander ili samo body,carapice odjelce i dekica?

Lusilu

Tejuska♡
    28. Kolovoz 2014. 12:10

Onda ocito da je tako jer je meni isto prijateljica prije 4 dana rodila isto je nosila u kosari..ali ja sam pitala vise njih rekli su da je svejedno dal je u AS ili kosari ili jastuku
    ma ko da je bitno sad

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

mmama2
    28. Kolovoz 2014. 12:29

dragičke moje, ne budete sigurno u rukama dijete doma vozili jer poslije poroda ne budete baš sposobni sjedit sam tako, pogotovo kaj znamo kakve su naše ceste, ako dođe do epiziotomije vjerujte tražiti će te onoga tko po vas dolazi da vam donese ajstuk, sjedit "nahero",, o carskom da ne pričam...

url=https://lilypie.com]

Tejuska♡
    28. Kolovoz 2014. 12:31

Daaa mmama iss ja sam nahero sjedila na jastucicu i oci su mi ispadale na svakoj pogodenoj rupi

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

cloudy
    28. Kolovoz 2014. 13:00

uh... dobro da do mene doma nije cesta prepuna rupa i kratera :P bude dragi morao posebno paziti...

Nalah
    28. Kolovoz 2014. 13:57

Samo da ne zapadne snijeg i budu neke mećave

• paris
    28. Kolovoz 2014. 16:41

Ja imam zimskog bebača pa vam možda pomogne moje iskustvo što se tiče toga kaj mu obući. Kad smo mi išli doma bio je kraj 12 mj, ali je bilo recimo 10-ak stupnjeva, a on je imao na sebi: benkicu dugih rukavića, pelenu normalno, čarapice, malo deblje odijelce dugih rukava i nogavica sa stopalima, kapicu i bio je zamotan u dekicu (ne baš onu jako debelu). Sestre u bolnici su komentirale da je to sasvim ok za tu temp jer sam ja naravno donijela hrpu toga jer nisam imala pojma kak ga obući (imala sam spreman i skafander za niže temp).  Vozili smo ga doma u košari, a kasnije smo ga u autu počeli voziti u AS (jajetu).

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.