Bebin izlazak iz bolnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Masha2
    03. Rujan 2014. 11:11

Tek sad vidim da su se vodile raspravice. Nebitno, sve nas pucaju hormoni  
    Samo nek smo sve relativno ok, s urednim trudnoćama, a sve drugo će se ionako brzo zaboraviti.
    Nego, Lilice, zaista ti puno sreće želim! Hrabro si izdržala sve do kraja i nema razloga da sve ne prođe super 

Boška2
    05. Rujan 2014. 13:48

Ajme,ja se ispricavam Lilice zbog mojih poruka jer zbilja nisam stigla sve popratit i nisam znala da si u takvoj situaciji. Molim te oprosti. 
    Evo cak sam i ovo tek sad vidjela.
    Ne znam ni sad kakva je situacija kod tebe,samo se nadam da je sve u redu s tobom i bebicom? Oprosti jos jednom. Nisam te zbilja htjela uvrijediti. Sad se osjecam tako jadno,mislim da cu prestati pisati ista vise na forumu jer zbilja ne stignem sve pratiti i eto tako napisem nesto totalno neprimjenjeno situaciji. Bilo mi je drago druziti se s mamicama i pomogli su mi jako vasi savjeti. Poz...

<3<3<3 Karl <3<3<3

Pilici
    27. Listopad 2014. 14:41

Cure koje ste ovih dana rodile, jeste bebama oblacili dodatne vestice.. Kod mene je dosta zahladilo(danas iznimka sunce grije ko ludo)a imam pripremljeno bodi dugi rukav carapice i onu malo deblji bodi dole za nogice zatvoren al gore bez rukava, neznam kak vi drukčije opisala, i imam jednu tanku tanku kao vesticu na vezanje i kapicu i dekicu, al brine me za rukice to, jer i bodi i ta vestica oboje je jako tanko.. Mislila sam kupit onu jaknicu mekanu sa kapuljacom, neznam. Sta vi mislite?kako ste ovih dana bebe iznosile iz bolnice?

zebrica

Pilici
    27. Listopad 2014. 14:41

Cure koje ste ovih dana rodile, jeste bebama oblacili dodatne vestice.. Kod mene je dosta zahladilo(danas iznimka sunce grije ko ludo)a imam pripremljeno bodi dugi rukav carapice i onu malo deblji bodi dole za nogice zatvoren al gore bez rukava, neznam kak vi drukčije opisala, i imam jednu tanku tanku kao vesticu na vezanje i kapicu i dekicu, al brine me za rukice to, jer i bodi i ta vestica oboje je jako tanko.. Mislila sam kupit onu jaknicu mekanu sa kapuljacom, neznam. Sta vi mislite?kako ste ovih dana bebe iznosile iz bolnice?

zebrica

Tina0208
    27. Listopad 2014. 14:55

potrazi u kiku u Zaboku tu jaknicu...mozda jos imaju...

Laura 21.08.2014 :-*

cloudy
    27. Listopad 2014. 16:12

ima u kiku u stalnoj ponudi (bar u ovom mom) ono čupavo odjelce... ja sam si to uzela za u 1 mj pa mislim da ni ovih dana ne bi bilo pretoplo u tome... jedno ispod laganije obuć možda nego ću ja u 1.mj :D

Pilici
    27. Listopad 2014. 18:26

Tina tam si uzela onu rozu vesticu sta sam te tam pitala ??
    Da mislim da cu morat jer je dosta hladno..bolje nek joj je toplo 

zebrica

Dea23
    27. Listopad 2014. 19:48

Ja sam si kupila mali skafanderić. Maloj medvjedici u tome ne bude zima :)

Nalah
    30. Listopad 2014. 19:40

U magic baby imaju taaaako slatke kompletiće baš za izlazak,saaaamo 199 kn,ali preslatki,kapica,bodić,jaknica sa svilenom mašnom,hlačice

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.