Bebin izlazak iz bolnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ninika11
    30. Kolovoz 2014. 10:37

Ja ne vidim zasto si se nasla uvrijedenom. Svatko iznosi svoje misljenje. Zato i imamo forum. Cura je stavila link da pogledate o cemu se zapravo radi i time ti dala savjet da razmislis o as. Jer je stvar sigurnosti bebe. Svatko ima svoje kako ce napraviti i sto misli da je najbolje. To sto ti vidis kao napad na sebe mi nije jasno. Tu smo da pomognemo jedna drugoj i da informiramo jedna drugu. Napominjem to je moje misljenje. 

piper
    30. Kolovoz 2014. 12:22

cilj mog posta nije bio nikog uvrijedit što sam i napisala...ako se netko uvrijedio to je na njemu...ovo je moje razmišljanje i stojim iza njega pogotovo jer iznosim konkretne činjenice a ako se netko neslaže samnom nemora

pčelica9
    30. Kolovoz 2014. 13:39

Nema veze cure, ja savjete cijenim i pomazu mi samo ne vidim potrebu za sarkazmom kod nekih ali nije bitno. U svakom slucaju bebicu cu voditi doma u AS. 

30. Kolovoz 2014. 13:46

Ja ovdje nigdje ne vidim traga sarkazmu, i doista mi nije jasno zasto si se osjetila povrijedjeno i prozvano.
    Svatko ima pravo na svoje misljenje i odluka je samo na nama. 
    To sto netko ima drugacije misljenje od mene, mene osobno ne moze povrijediti niti bih se zbog toga osjecala prozvano.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

cloudy
    30. Kolovoz 2014. 14:24

Pčelice...isto kao i ostatak cura potpisujem piper i iskreno ne vidim razlog da sr ljutiš... ja koja obožavam sarkazam i ironiju ne mogu ga naći u onom.postu....a što se as tiče...moje mišljenje je da je ona imalo štetna za bebu ne bi se ni proizvodila/preporučala za tako male bebice...tako da...

pčelica9
    30. Kolovoz 2014. 14:27

Nije stvar u postu od Piper, ali stvarno sve ok. Poštujem svačije mišljenje. Valjda su moji trudnički hormoni u pitanju.

Nalah
    01. Rujan 2014. 12:41

Savjeti se mogu davati i bez pametovanja i pokroviteljskog tona,svaka od nas odlučuje sama za svoje dijete i svaka od nas ima svoje preferencije i ako se ne odluči za mišljenje množine,njeno dijete,njena stvar...pčelice ne sekiraj se

Nalah
    01. Rujan 2014. 12:41

Savjeti se mogu davati i bez pametovanja i pokroviteljskog tona,svaka od nas odlučuje sama za svoje dijete i svaka od nas ima svoje preferencije i ako se ne odluči za mišljenje množine,njeno dijete,njena stvar...pčelice ne sekiraj se

Iskrica1347
    01. Rujan 2014. 12:59

Što se tiče AS - prvo dijete sam vozila i kući iz bolnice i bilo gdje drugdje u AS. Bez iznimke. To je apsolutno najsigurniji način. Što se tiče sfrkanih leđa - i u nama su bebe sfrkane - da su ravne di bi stale.
    Što se tiče prozivanja - ja ne čitam nigdje nikakvo prozivanje... Samo iznošenje činjenica i link na potvrdu istih... Barem ja tako čitam.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.