Ja ne vidim zasto si se nasla uvrijedenom. Svatko iznosi svoje misljenje. Zato i imamo forum. Cura je stavila link da pogledate o cemu se zapravo radi i time ti dala savjet da razmislis o as. Jer je stvar sigurnosti bebe. Svatko ima svoje kako ce napraviti i sto misli da je najbolje. To sto ti vidis kao napad na sebe mi nije jasno. Tu smo da pomognemo jedna drugoj i da informiramo jedna drugu. Napominjem to je moje misljenje.
cilj mog posta nije bio nikog uvrijedit što sam i napisala...ako se netko uvrijedio to je na njemu...ovo je moje razmišljanje i stojim iza njega pogotovo jer iznosim konkretne činjenice a ako se netko neslaže samnom nemora
Nema veze cure, ja savjete cijenim i pomazu mi samo ne vidim potrebu za sarkazmom kod nekih ali nije bitno. U svakom slucaju bebicu cu voditi doma u AS.
Ja ovdje nigdje ne vidim traga sarkazmu, i doista mi nije jasno zasto si se osjetila povrijedjeno i prozvano.
Svatko ima pravo na svoje misljenje i odluka je samo na nama.
To sto netko ima drugacije misljenje od mene, mene osobno ne moze povrijediti niti bih se zbog toga osjecala prozvano.

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Pčelice...isto kao i ostatak cura potpisujem piper i iskreno ne vidim razlog da sr ljutiš... ja koja obožavam sarkazam i ironiju ne mogu ga naći u onom.postu....a što se as tiče...moje mišljenje je da je ona imalo štetna za bebu ne bi se ni proizvodila/preporučala za tako male bebice...tako da...
Nije stvar u postu od Piper, ali stvarno sve ok. Poštujem svačije mišljenje. Valjda su moji trudnički hormoni u pitanju.
Savjeti se mogu davati i bez pametovanja i pokroviteljskog tona,svaka od nas odlučuje sama za svoje dijete i svaka od nas ima svoje preferencije i ako se ne odluči za mišljenje množine,njeno dijete,njena stvar...pčelice ne sekiraj se
Savjeti se mogu davati i bez pametovanja i pokroviteljskog tona,svaka od nas odlučuje sama za svoje dijete i svaka od nas ima svoje preferencije i ako se ne odluči za mišljenje množine,njeno dijete,njena stvar...pčelice ne sekiraj se
Što se tiče AS - prvo dijete sam vozila i kući iz bolnice i bilo gdje drugdje u AS. Bez iznimke. To je apsolutno najsigurniji način. Što se tiče sfrkanih leđa - i u nama su bebe sfrkane - da su ravne di bi stale.
Što se tiče prozivanja - ja ne čitam nigdje nikakvo prozivanje... Samo iznošenje činjenica i link na potvrdu istih... Barem ja tako čitam.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji