Ja ne vidim zasto si se nasla uvrijedenom. Svatko iznosi svoje misljenje. Zato i imamo forum. Cura je stavila link da pogledate o cemu se zapravo radi i time ti dala savjet da razmislis o as. Jer je stvar sigurnosti bebe. Svatko ima svoje kako ce napraviti i sto misli da je najbolje. To sto ti vidis kao napad na sebe mi nije jasno. Tu smo da pomognemo jedna drugoj i da informiramo jedna drugu. Napominjem to je moje misljenje.
cilj mog posta nije bio nikog uvrijedit što sam i napisala...ako se netko uvrijedio to je na njemu...ovo je moje razmišljanje i stojim iza njega pogotovo jer iznosim konkretne činjenice a ako se netko neslaže samnom nemora
Nema veze cure, ja savjete cijenim i pomazu mi samo ne vidim potrebu za sarkazmom kod nekih ali nije bitno. U svakom slucaju bebicu cu voditi doma u AS.
Ja ovdje nigdje ne vidim traga sarkazmu, i doista mi nije jasno zasto si se osjetila povrijedjeno i prozvano.
Svatko ima pravo na svoje misljenje i odluka je samo na nama.
To sto netko ima drugacije misljenje od mene, mene osobno ne moze povrijediti niti bih se zbog toga osjecala prozvano.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Pčelice...isto kao i ostatak cura potpisujem piper i iskreno ne vidim razlog da sr ljutiš... ja koja obožavam sarkazam i ironiju ne mogu ga naći u onom.postu....a što se as tiče...moje mišljenje je da je ona imalo štetna za bebu ne bi se ni proizvodila/preporučala za tako male bebice...tako da...
Nije stvar u postu od Piper, ali stvarno sve ok. Poštujem svačije mišljenje. Valjda su moji trudnički hormoni u pitanju.
Savjeti se mogu davati i bez pametovanja i pokroviteljskog tona,svaka od nas odlučuje sama za svoje dijete i svaka od nas ima svoje preferencije i ako se ne odluči za mišljenje množine,njeno dijete,njena stvar...pčelice ne sekiraj se
Savjeti se mogu davati i bez pametovanja i pokroviteljskog tona,svaka od nas odlučuje sama za svoje dijete i svaka od nas ima svoje preferencije i ako se ne odluči za mišljenje množine,njeno dijete,njena stvar...pčelice ne sekiraj se
Što se tiče AS - prvo dijete sam vozila i kući iz bolnice i bilo gdje drugdje u AS. Bez iznimke. To je apsolutno najsigurniji način. Što se tiče sfrkanih leđa - i u nama su bebe sfrkane - da su ravne di bi stale.
Što se tiče prozivanja - ja ne čitam nigdje nikakvo prozivanje... Samo iznošenje činjenica i link na potvrdu istih... Barem ja tako čitam.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Sortiraj odgovore
Najstariji