Bebin izlazak iz bolnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    piper
    01. Rujan 2014. 14:42

Iskrice slažem se s tobom...moj post (koji je očito sporan) se nije odnosio na dijeljenje savjeta kako tko treba nositi svoje dijete i kako će se netko brinuti o svom djetetu...ja znam kako ću ja postupit i tog se budem držala neovisno o tom šta bilo tko drugi misli...ono što sam htjela iznijeti su samo činjenice, a kako sam već i prije napisala nemogu dozvolit da se pišu neistine jer netko nije upućen

Lilica
    01. Rujan 2014. 15:16

slazem se s piper, nitko nije nikoga tu napadao ali kao buduca majka imas potrebu educirati druge majke o nekim stvarima o kojima nisu bas upucene, iskljucivo radi sigurnosti bebica, ne radi se tu o nikakvom pametovanju, ali treba se upoznati sa svim rizicima i opasnostima (a bez AS su velike) pa onda neka svatko odluci za sebe, tj svoje dijete

Pilici
    01. Rujan 2014. 16:00

Lilice pa di si ti ja mislila ti već rodila kad te nema 

zebrica

pčelica9
    01. Rujan 2014. 19:18

Piper, nije tvoj post sporan u svemu ovome nego jedan drugi ali ne želim više o njemu raspravljati jer je daleko od teme na forumu. Dapače tvoj link sam pogledala i sve je ok, imam još uvijek svoje mišljenje o tome ali kak smo rekli svatko ima pravo na svoje mišljenje.

Boška2
    01. Rujan 2014. 23:26

A gle... sve je moguće!!!! Trebalo bi probat,možda uspije!! Lilice kreni ili kihat ili se smijat!!!! I javi jel ima uspjeha!!

<3<3<3 Karl <3<3<3

02. Rujan 2014. 00:29

Znam da cu zbog ovoga sto cu sada napisati opet ispasti dezurna babaroga, ali moram... S obzirom na situaciju u kojoj se Lilica nalazi, a mislim da svi znamo o cemu se radi, meni ovo nije ni malo smjesno. Bez uvrede, Dada tvoji me postovi uvijek nasmiju, ali reci zeni koja vec mjesecima strahuje za zivot svoje bebice i doista ceka indukciju vec 2 tj (dakle ceka da ju porode), da rasiri noge i kihne pa ce beba mozda izletit? Tostere i druge kucanske aparate necu ni komentirati. 
    Eto sorry sto sam partibrejker ali meni nije smjesno, a nekako mislim da nije ni Lilici!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.