Bebin izlazak iz bolnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • magdam
    08. Studeni 2014. 23:18

Ja sam za svoju bebicu pripremila malo deblje odjelce pošto je nama za 2 tjedna termin...body dugih rukava, kapicu i štramplice i 2 tetra pelene. Jastuk za bebe i dekicu. Kod nas (Pakrac) traže tetra pelenu jer umotaju bebu kao dok je i kod njih.. e da, zaboravila sam spomenuti i one male rukavice da se ne grebu. Ako bude viška lako se nešto odbaci sa strane. Bolje da bude spremno nego da nešto fali :-)

ninika11
    08. Studeni 2014. 23:27

Joj ja jos nisam odlucila sto bi mu za izlazak iz bolnice... bit ce zima kraj 12.

Dea23
    08. Studeni 2014. 23:40

A koji broj uzimate za izlazak? Jel 56 prevelik?

ninika11
    08. Studeni 2014. 23:47

Meni je po uzv bebica veca pa ja ispod 56 nisam nista ni kupovala...

Dea23
    08. Studeni 2014. 23:48

Ok. Ne znam i kad vidim "veću" bebu meni je opet sve to tako sitno, a robica velika 

ninika11
    08. Studeni 2014. 23:55

Meni isto. Mene ti zbunjuju ti brojevi. Al vecina mi je predlozila 56 pa sam tako i uzimala. Jer kao pitanje oce li stati u 50 a u 56 sigurno bude

pčelica9
    10. Studeni 2014. 10:47

57 velicinu vam je najbolje uzeti za izlazak. Ako je malo vece lako se podfrknu rukavici.

• magdam
    10. Studeni 2014. 13:37

ja sam uzela 56, bolje da je i malo veće nego da bude malo. stariji sin je isto izlazio u vel. 56 i bilo mu je malo veliko, a u 50 ne bi stao.

beag
    10. Studeni 2014. 22:48

ja sam rodila "veliku" bebicu 3,860 i 52 cm pa je pri izlazu iz rodilista stao u vel.50 cak mu je bilo i malo ovece odjelce  i samo sam to imala u vel.50, sve ostalo 56 pa sam mu prva 2 tjedna potfrkavala rukavice  sad smo mjesec i 10 dana i vec smo u vel.62 iako smo sad dugi 56 cm ali vel.56 nam postala na knap 
    bio je hladan dan i kisa, obukli smo mu bodi, pamucno odjelce, carapice ispod, kapica i umotali ga u toplu dekicu, auto ugrijan.. pa vjerujem da tako mozete i u 12.mj.samo recimo nabavite toplo odjelce ( ono mekano frotirasto ili flisasto ) jer za cas ste u toplom autu i onda iz auta u kuci :)

Bubamara8
    26. Siječanj 2015. 23:00

Meni je termin 21.2. jel mislite da će biti dosta za izlazak iz bolnice: bodi dugih rukava, štramplice, hlačice na tregere, deblja vesta (jaknica) s kapuljačom, dodatna kapica, rukavice ako će trebati i dekica?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.