Ja sam za svoju bebicu pripremila malo deblje odjelce pošto je nama za 2 tjedna termin...body dugih rukava, kapicu i štramplice i 2 tetra pelene. Jastuk za bebe i dekicu. Kod nas (Pakrac) traže tetra pelenu jer umotaju bebu kao dok je i kod njih.. e da, zaboravila sam spomenuti i one male rukavice da se ne grebu. Ako bude viška lako se nešto odbaci sa strane. Bolje da bude spremno nego da nešto fali :-)
Joj ja jos nisam odlucila sto bi mu za izlazak iz bolnice... bit ce zima kraj 12.
Meni je po uzv bebica veca pa ja ispod 56 nisam nista ni kupovala...
Ok. Ne znam i kad vidim "veću" bebu meni je opet sve to tako sitno, a robica velika
Meni isto. Mene ti zbunjuju ti brojevi. Al vecina mi je predlozila 56 pa sam tako i uzimala. Jer kao pitanje oce li stati u 50 a u 56 sigurno bude
57 velicinu vam je najbolje uzeti za izlazak. Ako je malo vece lako se podfrknu rukavici.
ja sam uzela 56, bolje da je i malo veće nego da bude malo. stariji sin je isto izlazio u vel. 56 i bilo mu je malo veliko, a u 50 ne bi stao.
ja sam rodila "veliku" bebicu 3,860 i 52 cm pa je pri izlazu iz rodilista stao u vel.50 cak mu je bilo i malo ovece odjelce i samo sam to imala u vel.50, sve ostalo 56 pa sam mu prva 2 tjedna potfrkavala rukavice
sad smo mjesec i 10 dana i vec smo u vel.62 iako smo sad dugi 56 cm ali vel.56 nam postala na knap
bio je hladan dan i kisa, obukli smo mu bodi, pamucno odjelce, carapice ispod, kapica i umotali ga u toplu dekicu, auto ugrijan.. pa vjerujem da tako mozete i u 12.mj.samo recimo nabavite toplo odjelce ( ono mekano frotirasto ili flisasto ) jer za cas ste u toplom autu i onda iz auta u kuci :)
Meni je termin 21.2. jel mislite da će biti dosta za izlazak iz bolnice: bodi dugih rukava, štramplice, hlačice na tregere, deblja vesta (jaknica) s kapuljačom, dodatna kapica, rukavice ako će trebati i dekica?
Sortiraj odgovore
Najstariji