Bebin izlazak iz bolnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    28. Kolovoz 2014. 10:36

Aha pa to sam i mislila nekako mi lakse rec AS
    Meni J jos uvijek nije u AS jer kad ga stavim je sav popigan eto ili nije dobra AS ili neznam eto

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    28. Kolovoz 2014. 10:39

Ma normalno svako nek si odluci kako njemu odgovara ja sam ja i kazem kako jos uvijek nemrem ga stavit jer je trbuhom prema gore leda mu uopce nisu lijepo namjestena sjedi direkt na guzici i leda su mu izvinuta probala sam i spuzve podstavljat ispod da bolhe ulegne i malo je bolje..nezz zasto je to tako

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

pčelica9
    28. Kolovoz 2014. 10:41

Pa da meni isto izgleda nekak spigano u tome, ali sam čula da su neke bolnice stroge po pitanju toga pa da me ne bi zadesilo da me neko napada u čem nosim bebu doma iz bolnice reko idem pitati.

Tejuska♡
    28. Kolovoz 2014. 10:46

Ja eto nas 6 koje smo u isto vrijeme isle kuci nijedna nije uzela AS eto u Petrovoj se moze u tome a kak je u drugim bolnicama neznam

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

pčelica9
    28. Kolovoz 2014. 10:57

Ja kad sam išla sa svojim prvim doma svi su nosili u tim košarama, a nekak mislim da bum i ja svojeg osim ako čujem da se tamo baš jako protive tome, onda bum nekak...Nije nam daleko bolnica od doma pa bumo zdurali...

ninika11
    28. Kolovoz 2014. 11:01

Ja cu ga sigurno u as. To mi je sigurnije. A to kaj velite da je spigan, pa takav mi je i u busi.. ili vam je do as. Ja se ne bi usudila voziti dijete bezz as. Kad vidim kako ljudi nepazljivo voze.. ne bi si mogla oprostiti da se nesto desi. A i zakon je u krajnjem slucaju takav.

28. Kolovoz 2014. 11:01

Moj frendica rodila u Petrovoj, i naglasili joj da mora bit autosjedalica. Bit ce da ovisi tko ti je na otpustu...

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Dada32
    28. Kolovoz 2014. 11:04

Aaaa, sjećam se dok sam prvi put počela šarati po forumima, a svi AS-ovo, AS-ono; a ja si mislim "koji je to vrag?" 
    Ali, eto, čovjek se nauči. 
    Kod nas žene uglavnom tvrde da ti i patronažna kaže i na tečaju da savjetuju da doneseš onaj jastuk, pa ti bebija sestre na izlasku premotaju, obuku i spakiraju u taj jastuk. A ti dok izađeš iz bolnice...valjda ga možeš i u tačkama voziti, nitko te ne pita. 

A, gle, u američkim filmovima i serijama majke do izlaza furaju u inval. kolicima, a mi Hrvatice doma na svoje dvije noge... 

Slažem se s ProudMomy, zakon je zakon, i nije isto vama koje se furate po Zg, ili još gore putujete iz Zg u neko drugo mjesto, ili npr.naša MalaMuca koja živi preko puta bolnice. Tak da svatko sebi može odlučiti koji su rizici i kaj je nasigurnije. 

(svojedobno sam morala često putovati u Zg sama i furati se po Slavonskoj gore-dole. kojih sam se luđaka tamo nagledala! da moram onuda s bebom doma, mislim da bi sve unutra povezala s pojasevima i još cijeli auto omotala u onu zaštitnu foliju s mjehurićima!)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.