Aha pa to sam i mislila nekako mi lakse rec AS
Meni J jos uvijek nije u AS jer kad ga stavim je sav popigan eto ili nije dobra AS ili neznam eto
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Ma normalno svako nek si odluci kako njemu odgovara ja sam ja i kazem kako jos uvijek nemrem ga stavit jer je trbuhom prema gore leda mu uopce nisu lijepo namjestena sjedi direkt na guzici i leda su mu izvinuta probala sam i spuzve podstavljat ispod da bolhe ulegne i malo je bolje..nezz zasto je to tako
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Pa da meni isto izgleda nekak spigano u tome, ali sam čula da su neke bolnice stroge po pitanju toga pa da me ne bi zadesilo da me neko napada u čem nosim bebu doma iz bolnice reko idem pitati.
Ja eto nas 6 koje smo u isto vrijeme isle kuci nijedna nije uzela AS eto u Petrovoj se moze u tome a kak je u drugim bolnicama neznam
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Ja kad sam išla sa svojim prvim doma svi su nosili u tim košarama, a nekak mislim da bum i ja svojeg osim ako čujem da se tamo baš jako protive tome, onda bum nekak...Nije nam daleko bolnica od doma pa bumo zdurali...
Ja cu ga sigurno u as. To mi je sigurnije. A to kaj velite da je spigan, pa takav mi je i u busi.. ili vam je do as. Ja se ne bi usudila voziti dijete bezz as. Kad vidim kako ljudi nepazljivo voze.. ne bi si mogla oprostiti da se nesto desi. A i zakon je u krajnjem slucaju takav.
Moj frendica rodila u Petrovoj, i naglasili joj da mora bit autosjedalica. Bit ce da ovisi tko ti je na otpustu...
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Aaaa, sjećam se dok sam prvi put počela šarati po forumima, a svi AS-ovo, AS-ono; a ja si mislim "koji je to vrag?"
Ali, eto, čovjek se nauči.
Kod nas žene uglavnom tvrde da ti i patronažna kaže i na tečaju da savjetuju da doneseš onaj jastuk, pa ti bebija sestre na izlasku premotaju, obuku i spakiraju u taj jastuk. A ti dok izađeš iz bolnice...valjda ga možeš i u tačkama voziti, nitko te ne pita.
A, gle, u američkim filmovima i serijama majke do izlaza furaju u inval. kolicima, a mi Hrvatice doma na svoje dvije noge...
Slažem se s ProudMomy, zakon je zakon, i nije isto vama koje se furate po Zg, ili još gore putujete iz Zg u neko drugo mjesto, ili npr.naša MalaMuca koja živi preko puta bolnice. Tak da svatko sebi može odlučiti koji su rizici i kaj je nasigurnije.
(svojedobno sam morala često putovati u Zg sama i furati se po Slavonskoj gore-dole. kojih sam se luđaka tamo nagledala! da moram onuda s bebom doma, mislim da bi sve unutra povezala s pojasevima i još cijeli auto omotala u onu zaštitnu foliju s mjehurićima!)
Sortiraj odgovore
Najstariji