Dada ja takoder imam pse doma ni vise ni manjw vec 5 pasa imamo veliko dvoriste vani su po cjeli dan ako je vruce ili jako zima su u hodniku navecer spavaju u kuci imaju sobu i boksove ... Mog sina su svi ponjusili par dana kako smo dosli iz bolnice,vecinom bas ne reagiraju na njega ipak cjeli dan provedu vani jedino jedna kuja se vezala uz njega tako da place kad i on place sjedi mi ispred balkona i place ..
Uglavnom ne dam ni ja njima da su na krevetu i slicno ali eto ne mogu rec da ne skacu i ne igraju se samnom cim uhvatim vremena ,, naprotiv i oni su veeelikee maze i eto sta da vise kazem to je sve kako je covjek od pocetka sa ljubimcima .. Ja sam citav zivot uz pse i za mene oni nisu da su vani zavezani na lancu ili da pare druge kuje ili da nju spare pa ljudi bacaju peseke,,eto :) svako ima svoje misljenje i eto to je moje ;)
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Tea, 5 pasa?! Wow,svaka cast! :-) doduse, i ja bi imala cijeli copor da mi stanu u stan
Uglavnom, i ja volim pse i dozivljavam svog psa kao clana obitelji, ali nije da joj bas sve dozvolim...
Ne vjerujem da cu imat nekih problema sa njom kad mali dodje, voli djecu, a i kad necakinja spava kod nas ne mice se od nje jer ju cuva
Daa Darija normalno slazem se sa tobom mora se u kuci znati tko je pas a tko covjek ali eto kao i ti oni su dio obitelji
i tako sam odgajana citav zivot i eto tako je :) mislim da neces imat problema pogotovo ako je vec naviknut na djecu kako i kazes za necakinju :)
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Cure, imam jedno pitanje jeste vi vaše bebače iz rodilišta nosile u onim jajima ili u košari tam gdje leže? Jer kad sam igrom slučaja bila prije par mjeseci u bolnici vidjela sam da svi furaju bebe u tim jajima, a meni su nekak premali još da u tome budu ne možeš ih ni pošteno zavezati ni niš, a i na pol sjede. Ja sam svog prvog nosila doma u toj košari, a sad ne znam ni sama kaj da radim.
Ja sam u onoj kosari gdje lezi nekako mi je premali da piga kicmu u autosjedalici..
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Uh vec je bilo ovdje rasprave o tome u cemu se nosi beba iz rodilista. I znam da je bilo i suza i svega. :-)
Moje misljenje je apsolutno i uvijek autosjedalica. Jaje je dizajnirano na nacin da su bebi koljena u povisenom polozaju u odnosu na guzu i to je itekako ispravan polozaj za bebu. Nikada nisam i necu bebu ili dijete vozila u autu izvan autosjedalice. Neke bolnice cak ni ne dozvoljavaju danodneses dijete u bilo cemu drugom iz bolnice. Ali izbor je vas.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
ja sam nosila u onoj kosari u kojem ravno lezi pa sad ne kuzim kakvo je to jaje?
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
I kad sam isla van njih 6 svi su iznosili u toj kosari kaj sluzi sam dok je beba mala?
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Kosara je kosara, jaje je autosjedalica najcesce od 0-13kg. Jaje je sastavni dio svih 3 u 1 kolica. Ne znam kako drugacije objasniti.
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ja sam rekla svoje misljenje, na koncu takav je i zakon. Ali kao sto rekoh izbor je vas.
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji