Bebin izlazak iz bolnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    11. Kolovoz 2014. 15:36

Dada ja takoder imam pse doma ni vise ni manjw vec 5 pasa imamo veliko dvoriste vani su po cjeli dan ako je vruce ili jako zima su u hodniku navecer spavaju u kuci imaju sobu i boksove ... Mog sina su svi ponjusili par dana kako smo dosli iz bolnice,vecinom bas ne reagiraju na njega ipak cjeli dan provedu vani jedino jedna kuja se vezala uz njega tako da place kad i on place sjedi mi ispred balkona i place ..
    Uglavnom ne dam ni ja njima da su na krevetu i slicno ali eto ne mogu rec da ne skacu i ne igraju se samnom cim uhvatim vremena ,, naprotiv i oni su veeelikee maze i eto sta da vise kazem to je sve kako je covjek od pocetka sa ljubimcima .. Ja sam citav zivot uz pse i za mene oni nisu da su vani zavezani na lancu ili da pare druge kuje ili da nju spare pa ljudi bacaju peseke,,eto :) svako ima svoje misljenje i eto to je moje ;)

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

DarijaZ
    11. Kolovoz 2014. 15:43

Tea, 5 pasa?! Wow,svaka cast! :-) doduse, i ja bi imala cijeli copor da mi stanu u stan 
    Uglavnom, i ja volim pse i dozivljavam svog psa kao clana obitelji, ali nije da joj bas sve dozvolim...
    Ne vjerujem da cu imat nekih problema sa njom kad mali dodje, voli djecu, a i kad necakinja spava kod nas ne mice se od nje jer ju cuva

Tejuska♡
    11. Kolovoz 2014. 15:47

Daa Darija  normalno slazem se sa tobom mora se u kuci znati tko je pas a tko covjek ali eto kao i ti oni su dio obitelji  i tako sam odgajana citav zivot i eto tako je :) mislim da neces imat problema pogotovo ako je vec naviknut na djecu kako i kazes za necakinju :)

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

pčelica9
    28. Kolovoz 2014. 10:09

Cure, imam jedno pitanje jeste vi vaše bebače iz rodilišta nosile u onim jajima ili u košari tam gdje leže? Jer kad sam igrom slučaja bila prije par mjeseci u bolnici vidjela sam da svi furaju bebe u tim jajima, a meni su nekak premali još da u tome budu ne možeš ih ni pošteno zavezati ni niš, a i na pol sjede. Ja sam svog prvog nosila doma u toj košari, a sad ne znam ni sama kaj da radim.

Tejuska♡
    28. Kolovoz 2014. 10:16

Ja sam u onoj kosari gdje lezi nekako mi je premali da piga kicmu u autosjedalici..

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

28. Kolovoz 2014. 10:29

Uh vec je bilo ovdje rasprave o tome u cemu se nosi beba iz rodilista. I znam da je bilo i suza i svega. :-)

Moje misljenje je apsolutno i uvijek autosjedalica. Jaje je dizajnirano na nacin da su bebi koljena u povisenom polozaju u odnosu na guzu i to je itekako ispravan polozaj za bebu. Nikada nisam i necu bebu ili dijete vozila u autu izvan autosjedalice. Neke bolnice cak ni ne dozvoljavaju danodneses dijete u bilo cemu drugom iz bolnice. Ali izbor je vas.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Tejuska♡
    28. Kolovoz 2014. 10:31

ja sam nosila u onoj kosari u kojem ravno lezi pa sad ne kuzim kakvo je to jaje?

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    28. Kolovoz 2014. 10:32

I kad sam isla van njih 6 svi su iznosili u toj kosari kaj sluzi sam dok je beba mala?

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

28. Kolovoz 2014. 10:33

Kosara je kosara, jaje je autosjedalica najcesce od 0-13kg. Jaje je sastavni dio svih 3 u 1 kolica. Ne znam kako drugacije objasniti.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

28. Kolovoz 2014. 10:35

Ja sam rekla svoje misljenje, na koncu takav je i zakon. Ali kao sto rekoh izbor je vas.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.