Bebe rođene na zimu 2018/2019❤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mama5
    01. Kolovoz 2020. 13:41

Zvonkice jesi još u komadu? Sretno i javi se😊
    Druge mame i bebe kako ste kako provodite dane? 

pepillu
    03. Kolovoz 2020. 10:45

Pozz mame. Da se i mi javimo. Mi smo dobro, rastemo, brbljamo.. sve po starome. Ja sam nasla posao od kuce pa je malac s babama dok radim. To mi tesko pada a mogu misliti kako vama sto radite iz firme 🤦🏽‍♀️
    Imali ko iz ekipicce da je trudna jos? Dosta je vec i proslo pa bi moglo bit 😂 
    Kako ste ostali svi? 

Zvonkica
    04. Kolovoz 2020. 17:37

Mareikate bas mi je zao da te bebica od pocetka zeza, bas je tesko trudan biti uz tako malo dijete ali drzim fige da trudnoca prode bez vecih problema do kraja 🤞😊♥️
    Nego, jucer nam je stigao jos jedan bracek 💙☺️ ni u snu nisam ocekivala tako brzi porod, u nedjelju u 23:15 puknuo vodenjak i krenuli trudovi, u ponedjeljak u 1 u noci vec rodila...srecom pa smo bili u zg, i sve je proslo u redu...jedino sto od ove trudnoce nisam ocekivala da cu prenijeti, decke obojicu rodila prije punih 40 tt, ali ovome se ocito nije zurilo, vec sam imala osjecaj da ce mi trbuh eksplodirati i vec sam bila na izmaku snaga 😅
    Nadam se da ste ostale curke i djecica dobro 😘

Teeny
    04. Kolovoz 2020. 18:27

MareiKate drzim fige da te povracanje sto prije prodje. Javi kako je prosla kontrola.
    Zvonkice bome ekspresan porod. Dobro je da niste bili na viksi kad su trudovi poceli🤣
    Cestitam na maloj mrvici i brz oporavak ti zelim🥰🥰🥰🥰
    Kod nas sve po starom,. kuca, posao i tako u krug 

mmama2
    04. Kolovoz 2020. 19:01

Cestitam na bebici🤩🤩🤩 jel sad braco mini jako naspram ova dva velika, brzo se zaborqvi kako budu mali kada se rode😅

url=https://lilypie.com]

Mama5
    04. Kolovoz 2020. 20:00

Zvonkica

Mareikate bas mi je zao da te bebica od pocetka zeza, bas je tesko trudan biti uz tako malo dijete ali drzim fige da trudnoca prode bez vecih problema do kraja 🤞😊♥️
    Nego, jucer nam je stigao jos jedan bracek 💙☺️ ni u snu nisam ocekivala tako brzi porod, u nedjelju u 23:15 puknuo vodenjak i krenuli trudovi, u ponedjeljak u 1 u noci vec rodila…srecom pa smo bili u zg, i sve je proslo u redu…jedino sto od ove trudnoce nisam ocekivala da cu prenijeti, decke obojicu rodila prije punih 40 tt, ali ovome se ocito nije zurilo, vec sam imala osjecaj da ce mi trbuh eksplodirati i vec sam bila na izmaku snaga 😅
    Nadam se da ste ostale curke i djecica dobro 😘

Čestitam❤️❤️❤️❤️

MareiKate
    05. Kolovoz 2020. 08:08

Čestitam zvonkice!!! ❤️ Porod za poželjet! Brzo se oporavi! 

pepillu
    05. Kolovoz 2020. 16:21

Super, cestitam na bebacu 🥳

ancikaM
    07. Kolovoz 2020. 07:29

Zvonkica cestitam 🥳🎉 evo mi smo u rasulu, trojke su sve natecene, 2 dana temperatura i smrad iz usta, plakanje na najjace, ne spavanje i prezivljavanje na poslu 🤣 a spremamo se na more za tjedan dana, boze pomozi 🤣

busybee
    10. Kolovoz 2020. 20:39

Zvonkice, cestitam od srca.
    Ja prijavljujem jos jednu bebicu, stize nam na proljece.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.