Bebe rođene na zimu 2018/2019❤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mmama2
    17. Travanj 2020. 15:24

Mama5

mmama2

Mama5

mmama2

Mama5

Bok mame, procitala sam sta ste pisale ali nisam bas upamtila, mozak mi je u blokadi🙄fali mi sve i bas mi je napeta ova situacija doma, nadam se da ce uskoro to sve biti iza nas sa sto manjim posljedicama..
    Sto se tice tute nisam ni pokusavala i mislim da cemo to tek iduce godine na proljece /ljeto probati ili ako pokaze interes prije.. Svima rastu neki zubici, njoj bas sporo izbijaju cetvorke, a bome su nekima petice uranile, ako me pamćenje dobro sluzi one tek sa dvije god krenu izbijati, ali naravno da svi oni imaju svoj tempo pa ce nekome i puno prije ili cak kasnije izbiti, mojoj prvoj kcerki je prvi zub izbio sa 13mj🤷‍♀️ tako da pravilo je da nema pravila😂
    Cuvajte se🤗😘

Kak ste sa klopom sada?

Ona ima velike oci i sve bi sta vidi a ustvari jede kao vrabac😂
    Ima dana ili obroka kad bas pojede super a onda opet samo brlja i tako.. Danas je dan kad brlja od jutra🙄cica je i dalje glavna i bez nje ne moze. Kak S?

Nikako, izbija 4, gore, dakle sada ne prihvaća nista, nikako opet, nula

Uff, nju kad zubi muce jede puno manje ali pojede bar nes, jedino kad doslovno nis osim cice nije htjela je bilo na zimu kad je bila bolesna
    Nadam se da ce uskoro opet pocet jest, ona kad vidi starije da nes jedu obavezno im mora uzeti i probati, jel on ne reagira kad vidi njih da jedu?

Ne, on ne reagira na nista😅😅 cak i kada mu cicu ne dam, nece jest drugo

url=https://lilypie.com]

Mama5
    17. Travanj 2020. 16:41

mmama2

Mama5

mmama2

Mama5

mmama2

Mama5

Bok mame, procitala sam sta ste pisale ali nisam bas upamtila, mozak mi je u blokadi🙄fali mi sve i bas mi je napeta ova situacija doma, nadam se da ce uskoro to sve biti iza nas sa sto manjim posljedicama..
    Sto se tice tute nisam ni pokusavala i mislim da cemo to tek iduce godine na proljece /ljeto probati ili ako pokaze interes prije.. Svima rastu neki zubici, njoj bas sporo izbijaju cetvorke, a bome su nekima petice uranile, ako me pamćenje dobro sluzi one tek sa dvije god krenu izbijati, ali naravno da svi oni imaju svoj tempo pa ce nekome i puno prije ili cak kasnije izbiti, mojoj prvoj kcerki je prvi zub izbio sa 13mj🤷‍♀️ tako da pravilo je da nema pravila😂
    Cuvajte se🤗😘

Kak ste sa klopom sada?

Ona ima velike oci i sve bi sta vidi a ustvari jede kao vrabac😂
    Ima dana ili obroka kad bas pojede super a onda opet samo brlja i tako.. Danas je dan kad brlja od jutra🙄cica je i dalje glavna i bez nje ne moze. Kak S?

Nikako, izbija 4, gore, dakle sada ne prihvaća nista, nikako opet, nula

Uff, nju kad zubi muce jede puno manje ali pojede bar nes, jedino kad doslovno nis osim cice nije htjela je bilo na zimu kad je bila bolesna
    Nadam se da ce uskoro opet pocet jest, ona kad vidi starije da nes jedu obavezno im mora uzeti i probati, jel on ne reagira kad vidi njih da jedu?

Ne, on ne reagira na nista😅😅 cak i kada mu cicu ne dam, nece jest drugo

Eto vidis, a svi su oni za sebe,koliko su slicni toliko su opet razliciti 🤷‍♀️
    A te cetvorke tak sporo izbijaju njoj, vec skoro 3tj,oteceno, crveno i tek na jednom dijelu probilo malo, a di je jos cijela cetvorka da izađe van🙄 i to sve cetiri, pa taman dok one izbiju ce i trojke krenut🙈🙉
    Ja sam luda vec od kuce i dvorista , kuhanja i skole on line🤷‍♀️ ne znam jel sreca ili ne sreca sto ne volim alkohol ali tocno mi dođe da se opijem i ne mislim o nicemu🙄😂

ancikaM
    20. Travanj 2020. 11:47

Citam vas redovno, ali nesto stekam s pisanjem 🤣 sve u krug jel, pranje, peglanje, kuhanje, muke s jelom...nadam se da ce nam to sve vratit kad porastu i da ce izrast u dobru djecu, ja vec sad nazirem probleme jer je tvrdoglavi jarac i u stanju je vriskat do sutra ako nesto ne moze dobit, a sto se jela tice pozelim da jos dojim pa da bar tu nemam toliko problema 🤣 moj zadnja 2 dana hoce samo glazbu na tvu, muka mi je vise od cmc-a 🤣🤣 trudnice kak se vi snalazite?

• Marti8
    21. Travanj 2020. 14:47

Anicka i ja bi bas da se mogu malo vratiti unazad di samo dojim i nemam brige oko jela🤣
    Mame kako ste?kako se nosite sa svime? 
    Ja se nadam da ce ovo uskoro zavrsiti..ide sad tako lijepo vrijeme a ne mozemo nigdje😒
    Kako su vam bebaci? Jel pricaju sta? 
    P jos nista,samo mama,tata..i oponasa psa,svinju i kravu😂ovo sve ostalo na svom jeziku blebece. Bas puno razumije kad mu pricam nesto i uvijek donese ono sto ga trazim. Ali nikako da pocne pricati🙃

Teeny
    23. Travanj 2020. 20:51

Moja je prava pricalica, bas dosta toga zna reci i vidi se da razumije mnoge stvari. Kad ne zeli na spavanje onda se svadja sa mnom na nekom svom bebskom jeziku, odmahuje rukom i bjezi 🤣
    Primijetila sam da mi se kolicina mlijeka smanjila jer sad dosta manje doji kako radim, a i kako smo se prebacili na jedno spavanje dnevno, po noci se slabije budi. 
    U takvim situacijama se pocne ljutiti pa se prebacuje s jedne sise na drugu dok ne odustane. Da ne spominjem kako su mi grudi sad ispuhale. Nista nije ostalo od njih 😪

Mama5
    23. Travanj 2020. 23:12

Ej mamasite... Evo mi guramo nekako, manje vise svaki dan nam isti, jos da izdrzimo sa skolom do kraja pa ce malo opustenije biti.. Postepeno ce se mjere popustat, bas me zanima kako ce to biti, ali nekako mi se cini da tako skoro se nece vratiti sve u normalu.. Jutros nas je opet zadrmalo, iako svo ovo vrijeme manje vise ima svaki dan potresa, dosta ih osjetimo ali ono budu kao grmljavina, nis posebno, ali ovaj jutros mi je bas probudio onaj strah, ufff
    A sto se tice moje male curke, ma ona je sva predivna, pricalica, svasta brblja, nesto uspijes skuzit ali jos je vecina na nekom njenom jeziku, oponasa starije, plese, ma svasta izvodi,bas je sad zanimljiva, ali i dalje je jaaaako zahtjevna, na trenutke, odnosno onda kad ja nesto trebam raditi place, vristi, povlaci me za noge, dere se cica cica🙈🙈🙈i nocu se jos dosta budi, bas me iscrpi, a moje cice, sta je to uopce??? 🙄🙈🙉🤷‍♀️
    Nadam se da su nam trudnice dobro, poz svima i cuvajte se😘

Zvonkica
    29. Travanj 2020. 21:21

Hej mamice da se i ja javim...svaki dan nam je isti, mi smo jos na viksi, muz radi od doma do daljnjega...trazili nas iz vrtica da se izjasnimo hoce li djeca krenuti cim se vrtici otvore...mi rekli da nasi decki jos nece....sto ste vi odlucile po tom pitanju? Ja bih svoje tako rado poslala u vrtic, trbuh je sve veci i bas mi fali vremena za mene a opet se bojim da se nes ne dogodi...tako bih rado da se sve vrati na staro ali isto se bojim da nece bas tako brzo...iako za sad bi se zadovoljila samo time da muz moze samnom na porod...

MareiKate
    30. Travanj 2020. 09:28

Hej žene ☺️ ja sam počela raditi od doma, kaos teški. Sanacija kuće nije počela, živimo u ljetnoj kuhinji i to pojačava kaos. Meni kasni menga. Ako sam trudna, mislim da će se muž ubit 🤣 i da mu neću reći neko vrijeme jer je toliko pod stresom zbog kuće da ako bude još morao razmišljati o tome da sam ja trudna a mi živimo u glupom podrumu, poludit će. Evo ne znam, meni menga često porani, nikad ne kasni, nadam se da je do stresa. Jako bi htjela bebicu, ali ne znam da li je vjerojatno da ćemo popraviti kuću do zime 😔

mmama2
    30. Travanj 2020. 09:48

Mi smo se vratili doma. Ja sam pod stresom velikim, samo navecer jer cekam potres🙄 bolje da ne znate kak se userem svaki put kasa mi teretni vlak prode na 300m pod prozorom😔 inace ni moji nece u vrtic/skolu narqvno, doma sam. Iako je skolarcu ovo koma, koncebtracija doma velika nula, nista😔 ako on nauci ista ovo vrijeme dok nije u skoli onda fakat nezz kak.. S je klasika, smijesan je sada jako, brblja stalno na svom jeziku nekaj, samo povremeno mama, tata🤷‍♀️ al sve luzi, sprema suđe iz suderice, igracke za sobom, i dalje spava ko beba i ne jede nikako i nista😅

url=https://lilypie.com]

ancikaM
    01. Svibanj 2020. 13:22

mmama2

Mi smo se vratili doma. Ja sam pod stresom velikim, samo navecer jer cekam potres🙄 bolje da ne znate kak se userem svaki put kasa mi teretni vlak prode na 300m pod prozorom😔 inace ni moji nece u vrtic/skolu narqvno, doma sam. Iako je skolarcu ovo koma, koncebtracija doma velika nula, nista😔 ako on nauci ista ovo vrijeme dok nije u skoli onda fakat nezz kak.. S je klasika, smijesan je sada jako, brblja stalno na svom jeziku nekaj, samo povremeno mama, tata🤷‍♀️ al sve luzi, sprema suđe iz suderice, igracke za sobom, i dalje spava ko beba i ne jede nikako i nista😅

Kak mislis ne jede nista? 🤣 ne prihvaca hranu ili to bude onako da brljavi obrok, par zlica i to je to? Nesto mi vuce na mog 🤣 vise ne zeli meso, ribu ni jaja, samo mljeveno, tjesteninu, od voca samo banane...taj ce u vrticu bit gladan non stop 😑🙄 samo sto ja vec dugo ne dojim

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.