Ej mame, di ste, sta ima?
Kako malci? Kako ide trudnicama, neke ste vec blizu kraja, nadam se da se dobro osjecate i da gurate 🤗
Neke se mame bas dugo nisu javljale, nadam se da je kod njih sve ok☺️
Mi smo preluuuuudii vec od ove skole i svega.. Dakle odemo u park, igraju se, skacu, rade kaj pozele u smislu igre, crtica kada zele, jesu 800x na dan, ali napravit skolu prokrvare na oci i usi svi da bi on sjeo i primio se toga😭😭😭 kolko je kod vas skolaraca mama5?
url=https://lilypie.com]
Mi smo preluuuuudii vec od ove skole i svega.. Dakle odemo u park, igraju se, skacu, rade kaj pozele u smislu igre, crtica kada zele, jesu 800x na dan, ali napravit skolu prokrvare na oci i usi svi da bi on sjeo i primio se toga😭😭😭 kolko je kod vas skolaraca mama5?
Ja isto jedva cekam da sk zavrsi..
Troje skolaraca, cure su vece i s njima nemam problema kao sa sinom, on je 3.r i mi se telimo oko zadaca i svega, po cijele dane, znaci koma, ima na tv-u, ima online sa razredom sat i pol i onda kad treba obaviti svoje to je uzas, 100puta mu ponovi, pa uvijek ima 1000izgovora,onds kad radi koncentracija 0,stalno zove da mu pomognem i tak, uglavnom koma. Jos mj dana izdrzat i malo mira barem od tih obaveza
Ej mamice evo i mene...ja bas u dilemi oko slanja u vrtic...sad cemo malo na more, to mi je krajnji cas da jos guza vidi puta i ako ce biti srece se i okupa prije poroda....al kad se vratimo ovog starijeg bi najrade u vrtic poslala..bas mi se cini da mu fali sad vec drustvo/vrsnjaci za igranje....ovog mladeg necu slati, jer je prije korone tek prosao adaptaciju a od 1.9. ce decki u novi vrtic pa mi se cini da bi mu to sve bilo prestresno..jos i nova beba, selidba i tak....jel tko od vasih krenuo u vrtic, oni koji su isli?
Zvonkice moja je krenula ovaj tjedan ponovno na adaptaciju, prije 2 mjeseca je odradila tjedan dana. Ja nemam izbora pa moramo, ali evo ne stignem ti natipkat što mi je sve upalo u oko jedan dan kad sam se prošvercala unutra s njom jer su oni totalno bili neorganizirani. Uglavnom, možda za starije je to ok, ali ovi mlađi, to je horor. Svi plaču, i koji prije nisu sad plaču. Pola igrčaka nema, tete se ne smiju preklapati u smjenama a ništa ne stižu same... Mene srce boli za ovu moju što mora ići. Taj dan kad sam bila s njom teta joj se nije stigla ni obratit ni pogledat ju...
Heej mame, evo i mene 🖐️
Ne znam kakve ste vi s koncentracijom i pamcenjem, ja sam postala uzasno zaboravna kako sam se porodila i nikako da me to prodje. Sve i svasta zaboravljam 🤦♀️
Vjerujem da nije lako ni jednoj mami koja ovako malo dijete mora slati u vrtic. Nadam se da ce se djecica brzo priviknuti uz sto manje placa.
Sta mislite o nausnicama kod malih djevojcica?
Iako mi izgleda slatko ja licno nisam bas za to dok su bebe , nekako me je strah da se uho ne bi ificiralo, povrijedilo skakanjem, ili npr da boli, a da mi nece znati reci sta je boli. Planiramo joj probusiti usi, ali vjerovatno se to prije trece godine sigurno nece ni desiti.
Mateikate bas koma...djecica placu zato sto je njima najmanjima to prevelika pauza i treba im ponovno vremena za prilagodbu (to sam s ovim starijim vec bila iskusila pa mi je sve jasno) i plus jos ovi novi uvjeti...vjerujem da je tim najmladim jaslicarima bas koma a sigurno ni roditeljima nije nista lakse 😔 a sto se tice ovog mog starijeg, imamo whats up grupu mi roditelji, i ne cine mi se tako losi komentari mama, cak dapace, pa cu vidjeti dal cu njega slati od sredine 6.mj u vrtic, ak se ovako nastavi razvijat situacija vjerujem da ce se stvari jos vise vratiti u normalu...
Teeny ne znam sto bih ti rekla za usi...obzirom da sam okruzena samo muskima nisam ni razmisljala o tome...ali mozda bolje ne zuriti, mali su oni pa da joj netko ili ona sama s nausnicom ne zapne za nesto..nemam pojma...🤷
Ej zenice, kako ste? Jel se vraca svima zivot polako u normalu?
Kod mene napokon novost☺️uspjela sam malu maknut s cice🎉🎉🎉prosli ponedjeljak sam pukla i vise joj nisam dala, nije bilo nikakvog postepenog ukidanja , jer je to s njom bilo nemoguce, prva 3 dana sam joj dala samo jednom po noci da ne dođe do upale, a od cetvrtka skroz ukinuli i to je to. Prva 3 dana je bilo najteže, plakanje, puno smo se mazili i pricali kako je velika sad. Uglavnom proslo je super i evo vise ni ne trazi a po noci spava vec puuno bolje.
Mama5 čestitke!! Bravo!! ☺️ Ja nemam hrabrosti još za to 🙈 a i mi smo na prilagodbi u jaslicama tako da sprvo moramo tu prepreku svladati samo a onda možda na jesen/zimu zabranim cicku 😅
Mama5 super da ste uspijeli i da je vec bolje...i moji su isto poceli bolje spavati kad sam ih s cike skinula i nekako ih je lakse i umirit po noci ako se i probude...ja svog vec pol godine ne dojim, od kad je godinu navrsio, vise ga ni nemrem zamisiti na ciki 😁 a ne mogu bome ni zamisliti da cu vec slijedeci mjesec imati jos jednog sisavca...jooooj sve me strah kaj smo ovaj put dobili na lutriji 😅😅😅😅
Sortiraj odgovore
Najstariji