Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jahanara
    17. Lipanj 2020. 00:42

My baby da ili prdne ili se malo pokaka.
    .
    Skoljka to je A odspavao ujutro duze kako bi ti bila sta odmornija za sve sta se izdesavalo. Kao da je predosjecao.
    .
    Majuska kako vas pupak? Jel prestao curkati?

17. Lipanj 2020. 07:11

MickeyMouse

Ae2ew2 super! Bas mi je drago da ide na bolje! ☺️
    Žene jel koja od vaših bebica drži ruke uz tijelo dok spava/lezi? Meni je ta njezina poza bas neobična, da sam se čak i zabrinula…
    Danas je bila dosta vesela beba, ali navečer opet plakanje i jeeedva je zaspala, morala sam je par puta douspavljivat. Taman mislim da je zaspala - a ona otvori oci.
    Sutra idemo na uzv kukova i očni, tak da će nam ritam biti skroz poremećen pa očekujem nervozu.
    Idući tjedan onda idemo na cijepljenje. Došli su mi oni Frescopad flasteri taman na vrijeme

Frescopad, To ces na celo u slucaju temp ili na mjesto uboda?

Fever
    17. Lipanj 2020. 07:13

Moj malac se prespavao ocito preko dana pa je bio budan prvi put po noci
    Od 1-4, mislila sam da cu zaspat koliko mi se spavalo

It’s a baby boy💙

bejb2
    17. Lipanj 2020. 07:36

Corine mi smo dobii betrion zbog crvenila i pucanja te koze i bas zbog zmazanoce i bakterija, ali mi je rekla pedijatrica da mogu mazati bepantenom kao sto je netko i napisao :)

Hany92
    17. Lipanj 2020. 08:06

Jutro cure.htjela bi vas pitati jel dajwte vi svojim bebama vodu?tu su me ispitivali da mu slucajno nismo davali vode..kad je izgubio elektrolite,ona ih razrijedjuje.Naravno ja nisam,svi kazu da dobije preko mlijeka

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

brankica09
    17. Lipanj 2020. 08:12

Aaaaaee2eeeeeew2

Jutro cure.htjela bi vas pitati jel dajwte vi svojim bebama vodu?tu su me ispitivali da mu slucajno nismo davali vode..kad je izgubio elektrolite,ona ih razrijedjuje.Naravno ja nisam,svi kazu da dobije preko mlijeka

Jutro 😊 kako ste? Ja ne dajem 👀

Hany92
    17. Lipanj 2020. 09:30

brankica09

Aaaaaee2eeeeeew2

Jutro 😊 kako ste? Ja ne dajem 👀

Ma da,ni ne treba..da sam ja svome dala jos bi mu gore bilo,buduci da je u manjku sa elektrolitima..naravno da su se nasli pametni komentirati da je to jer ne pije vodu😤

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

sagi
    17. Lipanj 2020. 09:35

Fever

Aew2 bravoooo
    Koju tesku dg ste iskljucili?
    Ja ko baba sve me zanima🙈
    Nama se crveni jedan testis, nije oteceno al smo dobili klotrimazol. Kaze pedica mozda iziritirano pekenom ak je nezgodno stajala ili gljivice, danas se vec manje crveni al sam namazala sad prvi put

Nama je patronažna u petak vidla malo crvenilo, krug sa strane na testisu,svakom.
    Rekla da pratimo, ali se malo povuče, malo pojavi. 
    Pojavi se jače nakon kaj je popišan. 
    Stavila sam mu veće pelene i bodije da ga ne stiska pa mi se činilo da je bolje. 
    Kod vad je cijeli testis crveni? 

sagi
    17. Lipanj 2020. 09:38

Fever

Moj malac se prespavao ocito preko dana pa je bio budan prvi put po noci
    Od 1-4, mislila sam da cu zaspat koliko mi se spavalo

Slično i kod nas, budan nakon hranjenja, od negdje 2 do 4,a inače super spava noću. 

sagi
    17. Lipanj 2020. 09:39

Aaaaaee2eeeeeew2

Ne dajemo vodu, ne treba im 🙂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.