Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fever
    16. Lipanj 2020. 11:00

Mi smo daktarin bili koristili, stavljala sam mu na dudu.

It’s a baby boy💙

Jahanara
    16. Lipanj 2020. 11:07

Fever

Mi smo daktarin bili koristili, stavljala sam mu na dudu.

Koliko dugo se smije mazati daktarin? Mi vec 2 tj mazemo bez ikakvih rezultata 2 puta na dan i njega i sebe.

Fever
    16. Lipanj 2020. 11:13

Nama je nakon 2 dana nestalo a ped je rekla da nastavimo tj dana nakon nestanka jos

It’s a baby boy💙

Jahanara
    16. Lipanj 2020. 11:26

Sta onda ne radim dobro kad ne odlazi😔

Fever
    16. Lipanj 2020. 11:38

Mozda vise nisu naslage mozda je samo mlijeko?

It’s a baby boy💙

Jahanara
    16. Lipanj 2020. 11:43

Pokusala sam skidati gazicom al ne odlazi. U petak idemo pedijatru pa cu vidjeti s njim.

Maja 3
    16. Lipanj 2020. 11:44

mmammaa

Maja 3

E,a robice za krstenje ima u kretexu u karlovcu.

Gdje se tocno nalazi Kretex trgovina u Karlovcu?

Tamo kod su su bara..odmah do pekare.
    A vjerojatno ima i u starsu-na trznici.

Maja 3
    16. Lipanj 2020. 11:48

mimmyx

Hej curke, neznam kako da ovo krenem pisati uopce.. Ne spavam od 3 sata… Naime nasa Stella je danas pala sa kreveta visine cca 50 cm. Spavala je do mene i ja sam ju hranila zatim sam ja zaspala a ona je ispala na pod. Znaci ja sam pretrnula kad sam cula plac. Podigla sam ju i nikakve ozljede nisu vidljive cak niti ogrebotinq. Citala sam po internetu ali tako malo dijete nisam nasla koje je palo( mj i po staro). Odmah sam ju podigla i prestala je plakati nakon 5 min, jela je i sada spava. Neznam sta da radim sada , umirem od brige i trazim rijeci utjehe😔

Bebe su ko od gume,vjerujem da joj nije nista,a dobar znak je da je plakala,veci problem je kad ne placu. Kako ti je netko napisao..prati stanje..kako jede spava.
    Po meni netrebas na hitnu..jedino ako ces zvat pedijatra..da se ti umiris.
    Mojoj kolegici mala pala s ves masine s 2 mjeseca..na plocice..a to je vise nego krevet..nista joj nije bilo.

Maja 3
    16. Lipanj 2020. 11:49

Mi obavili sistematski..i cijepljenje. Imamo 59 cm i 4900 g!💪
    Sad spava,cekam da ju idem hranit..pa da oblog promjenimo.

Maja 3
    16. Lipanj 2020. 11:51

Sex,nakon svakog poroda s cca mjesec dana. Mi se volimo "druzit",a kako ja nisam rezana ni sivana..nema prepreka. A za suhocu..uvijek lubrikanti postoje😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.