Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jahanara
    17. Lipanj 2020. 14:56

Haha My baby ona je glasnija od svih zvukova😅😅
    .
    Daisy ja stavim na vrh prsta i kad otvori usta prst stavim i trljam po jeziku. On zatvori usta al ja nastavim razmazivati. Bez rezultata smo mazali 2 tjedna. Od jucer mazem po 4 puta dnevno kako je Mellorine savjetovala pa cemo vidjeti. 
    .
    Prijavljujem da nece ni Babylove dudicu od 0-2mj. 🤦‍♀️

17. Lipanj 2020. 15:17

Jahanara

.
    Daisy ja stavim na vrh prsta i kad otvori usta prst stavim i trljam po jeziku. On zatvori usta al ja nastavim razmazivati. Bez rezultata smo mazali 2 tjedna. Od jucer mazem po 4 puta dnevno kako je Mellorine savjetovala pa cemo vidjeti.
    .

I ja imam isti problem sa starijom 😂 bebolinu uspavam i cvrsto zaspe i lupa se okolo i sve, ali kad mi starija progovori ona odma oci otvara 😂😂 i ovako na vani i kosilice se cuju i auti i stvarno svakako lupanje i to joj nesmeta ali cim se seka cuje gotovo, neznam kakva je to tajna veza. E tako sam i ja cim otvori usta prstom razmazala 

17. Lipanj 2020. 15:20

Nije mi dalo veci komentar napisati 😨
    Uglavnom oni vam to onda nastave mljackati pa ode i nazad, po meni je cak bolje napred im gel stavljati tako da mljackaju pa da im se duze zadrzi u ustima nego nazad da odma progutaju pa nestigne ni djelovati. Preporucam da mazete i bradavice jer mozda imate a jos ne osjecate pa vam se zato u krug vrti i ne prolazi.

Daisy30
    17. Lipanj 2020. 15:27

Jahanara

.
    .

A jel mu i katkad trljas bijelu naslagu? Patronazna mi je rekla da sterilnu kompresu namocim u ohlađenu prokuhanu vodu ili u caj od kamilice, stavim na prst i trljam time. Cak kaze i da ne brinem ak bude malo krvi. Za sada sam to samo jednom probala, al prenjezno i kratko jer mi ga bude zao jer se rasplace.

Daisy30
    17. Lipanj 2020. 15:27

Mellorine

Nije mi dalo veci komentar napisati 😨
    Uglavnom oni vam to onda nastave mljackati pa ode i nazad, po meni je cak bolje napred im gel stavljati tako da mljackaju pa da im se duze zadrzi u ustima nego nazad da odma progutaju pa nestigne ni djelovati. Preporucam da mazete i bradavice jer mozda imate a jos ne osjecate pa vam se zato u krug vrti i ne prolazi.

Da da, namazem si i bradavice :)

Jahanara
    17. Lipanj 2020. 15:35

Mazem bradvice svaki put kad i njemu jezik.
    .
    Daisy nisam to radila. Rekla mi patronazna da ne treba. 🤔Mada sam pokusala par puta skidati sa kompresom da vidim da li odlazi tj da li je samo bijel od mlijeka. Al nije se skidalo. 
    .
    Ajme koliko sam puta do sada napisala rekla mi patronazna i sto je najbolje njeni savjeti uvijek razliciti od svih vasih patronaznih🤦‍♀️

My baby
    17. Lipanj 2020. 16:03

Jahanara imam i ja mladju kcer ko opernu pjevacicu😂no ja ti kad ona zaspe pojacam vh1 muziku ako je danas uz muziku prezivjela i ovog ludog psa i njegov lavez i sestru ce😂.ona se ne trza na buku a npr ja sjednem na krevet i skripnem i trzne se u snu😂no ne probudi se

Fever
    17. Lipanj 2020. 16:07

Necije dijete dpava od 10-6 ujutro, to sam samo zapamtila! To zelim!!!!😂😂😂😅🤪🤪

It’s a baby boy💙

Maja 3
    17. Lipanj 2020. 16:26

Fever

Necije dijete dpava od 10-6 ujutro, to sam samo zapamtila! To zelim!!!!😂😂😂😅🤪🤪

Hhahahhaa! Ruzno je za rec..ali trebas to istrenirat.

My baby
    17. Lipanj 2020. 16:33

Maja3 tako i mene zezaju moje frendice da sam djecu istrenirala da spavaju duze jer moje sve su spavalice na mene ja volim dugo spavat cak mi i atarija djeca znaju razduzit do 11😂,pa i mala se zbudi oko sedam,osam spojim ju na sisu i mi znamo jos do 11 odspavat

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.