Pokusala sam skidati gazicom al ne odlazi. U petak idemo pedijatru pa cu vidjeti s njim.
Probaj postrugati zlicicom.
Mi obavili sistematski..i cijepljenje. Imamo 59 cm i 4900 g!💪
Sad spava,cekam da ju idem hranit..pa da oblog promjenimo.
Vi ste 1 piku dobili?
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Mi obavili sistematski..i cijepljenje. Imamo 59 cm i 4900 g!💪
Sad spava,cekam da ju idem hranit..pa da oblog promjenimo.
Vi ste 1 piku dobili?
Ne,2 pikice.
Nama danas bila patronažna, kupala ga, baš je uživao. Vidjet ćemo kak će nama. I rekla nam da ga možemo kupat svaki dan. I od nedjelje smomuveli 3,5 put na dan dohranu od 30 ml nakon sisanja i očito mu je trebalo jer je konačno početi dobivat, imao je 4190 danas, u petak 4100. Još 30 grama do porođajne 🤗
I patronažna nam više neće dolazit.
.
Jeste vi javljale hzzo da ste rodile? Jel to trebamo?
Pokusala sam skidati gazicom al ne odlazi. U petak idemo pedijatru pa cu vidjeti s njim.
Probaj postrugati zlicicom.
Pokusat cu cim bude malo bolje volje.
.
Odlicno Sagi!
Maticni bi trebao sve odraditi.
Svima za gel protiv gljivica pa ja koliko se sjecam ide 4 puta na dan i to poslije hranjenja tako da stoji u ustima, a ne da ga odmah ispere mlijekom. Ja sam na prst otprilike i u usta bez gaza bez duda tako da znam da je ostalo na jeziku i obrazima a nako pola ostane na gazi ili zlicici. Njoj proslo za 2 dana, a meni na cicama koji dan vise.
Moja se D danas toliko raspricala samo u jednom danu, a dosad je bilo samo smijuljenje i tu i tamo koji zvuk.
Je li koja od vas bebi trebala davat rojazol gel na jezik/u usta? Probala sam mu dat prek zlicice koja se dobije s gelom ali nema sanse da dodje do dijela jezika koji je bijel, a kamoli jos razmazem u ustima… mozda se moze stavit gel na sterilnu kompresu, kompresu na prst pa mu tako razmazat?
Tako je nama patro naprsvila, prvo prst na gazu pa u usta. Ja se sad s tim borim, pa namotam gazu na stapic i prodjem. Jedino nezz koliko puta na dan. Jel te bole sise od toga?
Budem onda tako probala, hvala!
Njemu je tak jezik vec duze. Prvo sam mislila da je mozda samo od mlijeka.
I ne mogu reci da me boli... jedino su mi bradavice osjetljive, ali ne i bolne.
Evo nalazi su dobri,pod kontrolom,samo neka tako ostane.Danas smo isli radit jako bitnu pretragu u klajcevu test je negativam,sto iskljucuje jednu tesku dijagnozu.🙏🙏🙏🙏
Sad se moramo jos strpiti da vide kaj ga ustvari muci i s tim bubregom.Sretna sam zbog dobrih vijesti,idemo dalje samo jako💪
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Evo nalazi su dobri,pod kontrolom,samo neka tako ostane.Danas smo isli radit jako bitnu pretragu u klajcevu test je negativam,sto iskljucuje jednu tesku dijagnozu.🙏🙏🙏🙏
Sad se moramo jos strpiti da vide kaj ga ustvari muci i s tim bubregom.Sretna sam zbog dobrih vijesti,idemo dalje samo jako💪
💪💙 bravo 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji