Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    My baby
    17. Lipanj 2020. 16:34

Fever jel ti prestalo dole klepetati 😂kako ti kazes😂

Maja 3
    17. Lipanj 2020. 16:45

My baby

Maja3 tako i mene zezaju moje frendice da sam djecu istrenirala da spavaju duze jer moje sve su spavalice na mene ja volim dugo spavat cak mi i atarija djeca znaju razduzit do 11😂,pa i mala se zbudi oko sedam,osam spojim ju na sisu i mi znamo jos do 11 odspavat

A gle...ja priznam da sam ih trenirala..opekla sam se s 1 malom..pa ovo dvoje ispastalo odpocetka..jer sam lekciju naucila..sreckovici su cija djeca spavaju od malena tako kako nasi spavaju.

Fever
    17. Lipanj 2020. 17:03

Manje klepeta😂😂😂🙈🙈🙈
    Kako se to istrenira?

It’s a baby boy💙

Jahanara
    17. Lipanj 2020. 17:05

I ja bi plan treninga😊

Hany92
    17. Lipanj 2020. 17:07

sagi

Aaaaaee2eeeeeew2

Jutro cure.htjela bi vas pitati jel dajwte vi svojim bebama vodu?tu su me ispitivali da mu slucajno nismo davali vode..kad je izgubio elektrolite,ona ih razrijedjuje.Naravno ja nisam,svi kazu da dobije preko mlijeka

Ne dajemo vodu, ne treba im 🙂

👍

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

Hany92
    17. Lipanj 2020. 17:12

My baby

Jutro cure..sto se tice vode Aaew mozda bi u vasem slucaju bila losa,no i ja mislim da moraju nesto piti ako je jako vruce i znoje se…no to je moje misljenje..ja sam svojoj djeci uvela nakon dva mj..

Da ,to je vjecita enigma

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

bejb2
    17. Lipanj 2020. 17:28

Prikljucujem se planu treninga! Jedini koji sam spremna pohadati 🤣🤣

My baby
    17. Lipanj 2020. 17:58

Jahanara a ne znam ja sam svoje ucila u svom krevetu tj i dok su bile bebe sam ih znala prikopcat na sisu i spavat s njima i onda su tako odmalena naucile dugo spavati ujutro.Koja je u Zg jel osjetila sad potres😱😱

sagi
    17. Lipanj 2020. 18:54

My baby ja sam u Zg, al nisam niš osjetila.

Bome i ja bi na trening 😁
    Sad bi spavao duže od 3 sata, al ga budim za hranjenje, sigurno će kasnije u inat se budit i češće 🙈

My baby
    17. Lipanj 2020. 19:26

I moja je nor sad odspavala do pol osam sad cu ju oko pol devet otisirati kupkom za laku noc,onda ju izmasiram uljem svu,nekih desetak min da ju opustim,onda ju umotam u tanku dekicu i rukice ko smotuljak i kad ju dojim mazim ju izmedju nosica...to bebe vole

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.