Ae2ew2 odlicne vijesti!
.
Bejb2 nama je jucer i danas katastrofa dan😢 ne znam sta mu je, spava samo na rukama - cim ga spustim gotovo, place kao nikad do sada. Dolazi mi misao da mu nesto je. Dok place sav se izvija u luk, nije da se sklupca kao kad ga trbuscic muci-mada se i grci u toku dana al me brine to izvijanje. Cicu trga dok jede, grebe se, lupa glavom po mom ramenu. Nadam se da ce uskoro proci.
Draga moja Jahanara, suosjecam s tobom🥰..ja sam isto na izmaku snaga..nadam se da ce nam svima vec sutra biti lakse i da ce nadoknaditi te neispavane sate!
Vaki kako su grcevi izgledali kod tvog malca? Jel se samo grcio? Koliko je trajalo kroz dan?
Uopce ne znam procijeniti da li su kod nas grcevi u pitanju...
.
Bejb2 drzim nam fige da sto prije prodje🤞
Jel bole koju leda poslje poroda ...mene sad copilo imam osjecaj da necu moc ustati ujutro🤔
Bejb moj isto ima puno tih pregiba na vratu, i ne voli kad mu to cistim. Posto ga ne kupam svaki dan, imamo borbe s tim svako jutro. Valjda preko noci bljucne, pa mu mlijeko ode tamo.. nekad zna stisnuti ramena i vrat, nema sanse da priđem, pa ga zeznem i obavim to dok papa nama pedijatrica nije na to gledala ozbiljno, kakvu kremicu imas za to?
Aew2 - odlično! Sigurno ste barem malo odahnuli…
Mi ćemo M. krstiti negdje u 9. mjesecu kad bude malo lakše s njim.
Danas samo spava zbog pikica. Nema temperaturu, ali je neobično miran i pospan. Provjeravam ga svakih 5 minuta. Svašta sam danas odradila. 💖 Da nisam užasno umorna i mužića bih usrećila, ali to ću drugom prilikom. 🤪
I moja dama spava cijeli dan..ali evo sad je i temp dobila..37.8.
Vecer zene nema me cijeli dan pa sad hrpa stranica za iscitet. Meni dan proletio samo tak. Jutros malac nekim cudom odspavao do 9, ustali se, jeli i izisli van. Vec je bilo oko podne cujem netko jauce iza, kad moj svekar kleca na nogu i jauce. Malog tutnem svekrvi i velim joj odi ga nahrani ( imala sam izgojenog) i presvuci sad ce ti zaspati. Svekra strpala u auto uz silno opiranje da kako mu nije nista, i na hitnu, oni me poslali u Drakovicevu, tam luudilo parkirat, i uvalim im se pred sami ulaz, briga me 🙈😂. Predala im svekra i zvala muza da dodje cekati, a da ja idem doma sise mi pucaju. Zovem svekrvu tad je bilo oko 15 da vidim jel sve ok, veli ma on ti je zaspao cim si otisla, nije ga ni presvukla (taman se pokako kad sam joj ga dala) ni nahranila, ona sva sretna sto spava 😬 veli kako je lijepo miran cijeli dan jadno moje djete 🙉🙈 Svekar strgao glezanj ☹️ I jos sam rucak morala radit kad sam dosla doma jer gospodja nije stigla dok je svima bliznjima i daljnima javila vjesti 😬😡
Maja jesi stavila oblog, malo je raskomoti, a ti vec znas sta teeba 😉❤️
Ae2ew2 ma super, eto bekog pomaka, vjerujem da je ogromno olaksanje kad znas da nije ono najgore 👍🏻💙
Vaki moj je bio tako miran i samo spavao ali i temp navecer dobio, i moram ti reci da mu je to bilo prijelazno razdoblje, od tad je postao beba za pozeljet, do tad je po cjeli dan nesto cendrao. Drzim 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻i na rukama i nogama da i kod tebe od sad krene na bolje.
Bejb2 moj bebac je imao to crvenilo ispod, ja sam mazala Bepantenom i super, ulje nije pomagalo.
.
Ja imam problem sad da su njemu ruke stalno prljave i nokti. Djete mi izgleda kao da u rudniku radi 🙈😂😂😂, neznam od cega se tako prljajux
Miki A drzi podignute uz glavu dok spava ali kad se probudi tako spusti skroz uz tijelo, a bude me bas sladak kao da se pravi fin 😊😂
Majuska mene su kosti do nedavno bolile 😬
Jahanara kad to radi jel poslije tog prdne ili se pokaka?
Ja se nemam stvarno oko cega pojadati 😂moja beba je izmisljena,jos sam skuzila da jako voli drustvo seka pa kad je budna one joj pricaju pa ih gleda satima cak i kad su na mobu ona gleda s njima😂.imamo ritam spavanja i po danu i po mraku jer ja ju uspavam jos prije nicnog spavanja tu odspava do pol sedam navecer pa nam je drugo spavanje u pol devet i u pol 12 joj uvalim sisu i do jutra sam mirna.ona stvarno da kucnem ne place
Sortiraj odgovore
Najstariji