Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja 3
    17. Lipanj 2020. 11:17

Skoljka,da imam prakse,pa znam sto treba,al sam se naoruzala s sirupom odmah poslije cijepljenja..za svaki slucaj. Klinci nisu nikad imali temp nakon cijepljenja,Nina je ocito osjetljivija.
    Vaki,nama turica do 37.8 isla...i nocas se probudila u 4..a jela u11 navecer. Inace spava od 10-6 ko klada!
    Ali cijeli dan je prespavala..pa je zenska valjda odmorna bila!

Jahanara
    17. Lipanj 2020. 11:24

Znaci ja cu se upucati definitivno😫😫 uspavljujem ga po drugi put jutros i svaki put po sat vremena sigurno i oba puta kad je zaspao kcer vikne MAMA i evo njega oci sirom otvorene😬😬

Maja 3
    17. Lipanj 2020. 11:24

Aaaaaee2eeeeeew2

Jutro cure.htjela bi vas pitati jel dajwte vi svojim bebama vodu?tu su me ispitivali da mu slucajno nismo davali vode..kad je izgubio elektrolite,ona ih razrijedjuje.Naravno ja nisam,svi kazu da dobije preko mlijeka

Ne dajem jos sada,malo kasnije kad uvedem kasice..

Maja 3
    17. Lipanj 2020. 11:27

Jahanara

Znaci ja cu se upucati definitivno😫😫 uspavljujem ga po drugi put jutros i svaki put po sat vremena sigurno i oba puta kad je zaspao kcer vikne MAMA i evo njega oci sirom otvorene😬😬

Jel ga uspavljujes u tisini? Probaj pojacat radio,tv..nesto..da zaspi uz buku..onda ga nece budit.
    Ja sam tocno znala vidjet razliku kad su zaspali u tisini..onda ih svaki sum trgne..a kad bi zaspali uz buku..nekako bi bolje spavali. Osim navecer..to se zna red..sve stisano..prigusena svjetla..da spoznaju razliku izmedju dnevnog i nocnog spavanja.

MickeyMouse
    17. Lipanj 2020. 11:30

Netko je pitao za Frescopad, budem ga stavljala na ubode od cijepljenja. Drži oblog 8 sati, praktičnije nego stalno mijenjati obloge. A za temperaturu imam i sirup i čepiće.
    Jahanara razumijem te skroz, ako sam sama s njih dvije mlada ili spava u mojim rukama ili ne spava uopće. Sabotira mi svaki pokušaj spuštanja u krevet/kolica.
    Meni je naknada sjela dan razmaka od porodiljne naknade

Jahanara
    17. Lipanj 2020. 11:44

Maja 3

Jahanara

Jel ga uspavljujes u tisini? Probaj pojacat radio,tv..nesto..da zaspi uz buku..onda ga nece budit.
    Ja sam tocno znala vidjet razliku kad su zaspali u tisini..onda ih svaki sum trgne..a kad bi zaspali uz buku..nekako bi bolje spavali. Osim navecer..to se zna red..sve stisano..prigusena svjetla..da spoznaju razliku izmedju dnevnog i nocnog spavanja.

U tisini sam ga uspavljivala jer mi se cinilo kako nikad nece zaspati. Imas pravo za to, nisam to uopce skuzila al kad razmislim bas je istina. 
    .
    Znaci sutra mogu ocekivati naknadu, tnx Mickey.

• Sancy3
    17. Lipanj 2020. 12:12

Ja sam misladacu ja izgorit vidim nisam jedina...

• Sancy3
    17. Lipanj 2020. 12:13

Sanja89

Ja sam misladacu ja izgorit vidim nisam jedina…

Znaci od 5 ujutro je budan i nema sanse zaspat

My baby
    17. Lipanj 2020. 12:31

Jahanara pojacaj zvukove i nece nju cuti onda 😂,ja sam svoju ucila na svaki moguci zvuk i morala sam jer imam psa koji laje na svako zvono pa bi se budila non stop,ovako mogu busit po kuci ona nista.
    Mickey tako je moja najstarija kcer imala kukove za pet mj i uvijek je bila ful napredna.sa skoro devet mj ju nisam vise nosila u nosiljci koliko su joj noge bile dugacke 😂 i evo je sad 11 god i 164 visoka💪.

Daisy30
    17. Lipanj 2020. 14:48

Znaci ja se osjecam nesposobno  Stavit mu rojazol gel iza na jezik mi je mission impossible. On to u principu samo pojede, a ja valjda uspijem skoro nis razmazat di treba... Ne otvori dovoljno usta da bih mogla doc do bijele naslage na jeziku, a kad mu gurnem prst onda se buni i zatvara usta. Ima li koja od vas kakav savjet? Ne bih ga htjela hranit tim gelom i uzalud mu ga stavljat u usta bez ikakvog ucinka 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.