Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja 3
    16. Lipanj 2020. 19:52

Aaaaaee2eeeeeew2

Evo nalazi su dobri,pod kontrolom,samo neka tako ostane.Danas smo isli radit jako bitnu pretragu u klajcevu test je negativam,sto iskljucuje jednu tesku dijagnozu.🙏🙏🙏🙏
    Sad se moramo jos strpiti da vide kaj ga ustvari muci i s tim bubregom.Sretna sam zbog dobrih vijesti,idemo dalje samo jako💪

Odlicne vijesti

• Pupi30
    16. Lipanj 2020. 20:08

Aaaaaee2eeeeeew2

Evo nalazi su dobri,pod kontrolom,samo neka tako ostane.Danas smo isli radit jako bitnu pretragu u klajcevu test je negativam,sto iskljucuje jednu tesku dijagnozu.🙏🙏🙏🙏
    Sad se moramo jos strpiti da vide kaj ga ustvari muci i s tim bubregom.Sretna sam zbog dobrih vijesti,idemo dalje samo jako💪

Super,bravo bebolino i mama i tata ❤

Vaki
    16. Lipanj 2020. 21:01

Aew2 - odlično! Sigurno ste barem malo odahnuli...
    Mi ćemo M. krstiti negdje u 9. mjesecu kad bude malo lakše s njim.
    Danas samo spava zbog pikica. Nema temperaturu, ali je neobično miran i pospan. Provjeravam ga svakih 5 minuta. Svašta sam danas odradila. 💖 Da nisam užasno umorna i mužića bih usrećila, ali to ću drugom prilikom. 🤪

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Fever
    16. Lipanj 2020. 21:05

Aew2 bravoooo
    Koju tesku dg ste iskljucili? 
    Ja ko baba sve me zanima🙈
    Nama se crveni jedan testis, nije oteceno al smo dobili klotrimazol. Kaze pedica mozda iziritirano pekenom ak je nezgodno stajala ili gljivice, danas se vec manje crveni al sam namazala sad prvi put

It’s a baby boy💙

16. Lipanj 2020. 21:10

Fever

Aew2 bravoooo
    Nama se crveni jedan testis, nije oteceno al smo dobili klotrimazol. Kaze pedica mozda iziritirano pekenom ak je nezgodno stajala ili gljivice, danas se vec manje crveni al sam namazala sad prvi put

Fever, i mi smo tako i jako je brzo proslo. Meni su prepone izirititane zbog ulozaka pa se i ja mazem s tim :D

sagi
    16. Lipanj 2020. 21:10

Aaaaaee2eeeeeew2

Super 🤗 

bejb2
    16. Lipanj 2020. 21:18

Aew2 super za dobre vijesti🍾🥳
    Moje dijete je danas odlucilo nespavati gotovo cijeli dan, dakle od 9 ujutro se nacicava, cendra, vozika u kolicima, strasno nekaj, strgana sam! Moram se pojadat malo🤣
    Znaci cijeli dan je spavao mozda sat i pol i jos uvijek je budan, nateze cicu, ljuti se, ne znam od kud mu snage 😂 jos je poceo mlatarit rukicama vec me par puta klopio..ludilo! Jedve cekam sutrasnji dan nadam se da ce biti bolje..samo da noc bude kolko tolko normalna! Spasite me i recite da ste imali takvih dana🤪
    Btw on ima jako veliki vrat tj podbradak zbog kojeg mu je tesko ocisiti one pregibe ispod vrata ali uspijevamo nekako i iako smo ih prali, susili dobro, mazali uljem svejedno se pojavilo crvenilo za koje smo dobili kremicu..ima tko slicno iskustvo?
    Ljubimo vas sve..🤩

Hany92
    16. Lipanj 2020. 21:20

Ha oni su htjeli biti ziher da nije cisticna fibroza

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

Hany92
    16. Lipanj 2020. 21:21

Fever

Aew2 bravoooo

Htjeli su vidjet da nije cisticna fibroza

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

MickeyMouse
    16. Lipanj 2020. 21:23

Ae2ew2 super! Bas mi je drago da ide na bolje! ☺️
    Žene jel koja od vaših bebica drži ruke uz tijelo dok spava/lezi? Meni je ta njezina poza bas neobična, da sam se čak i zabrinula... 
    Danas je bila dosta vesela beba, ali navečer opet plakanje i jeeedva je zaspala, morala sam je par puta douspavljivat. Taman mislim da je zaspala - a ona otvori oci. 
    Sutra idemo na uzv kukova i očni, tak da će nam ritam biti skroz poremećen pa očekujem nervozu.
    Idući tjedan onda idemo na cijepljenje. Došli su mi oni Frescopad flasteri taman na vrijeme

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.