Bravo T i Sagi! Bas dobar pregled!
.
Na kraju sam odlučila da mi je dosta tog uvođenja po tri dana, a jaja i puno duze.. tak da sam mu napravila palačinkice. U smjesu sam stavila bananu, jaje, brasno i jogurt. Naravno da sam onda i sebi napravila hihi.. ugl kad me vidio kako sam navalila na svoje, zabio je glavu u šakice pune hrane i mljackaobilo je i po podu naravno, ali rekla bi da je pojeo ok, jos sam mu sa strane davala jogurt na zlicu. Idući put cu mu namazati tipa suhe marelice ili šljive da glume pekmeza za vikend cemo svi jesti omlet! Bome sam se okurazila!
Bravo na hrabrosti! Mi jos uvijek po 3 dana uvodimo, al sve ai mislim da bi od drugog tjedna mogla smanjiti na 2 dana
.
Na kraju sam odlučila da mi je dosta tog uvođenja po tri dana, a jaja i puno duze.. tak da sam mu napravila palačinkice. U smjesu sam stavila bananu, jaje, brasno i jogurt. Naravno da sam onda i sebi napravila hihi.. ugl kad me vidio kako sam navalila na svoje, zabio je glavu u šakice pune hrane i mljackaobilo je i po podu naravno, ali rekla bi da je pojeo ok, jos sam mu sa strane davala jogurt na zlicu. Idući put cu mu namazati tipa suhe marelice ili šljive da glume pekmeza za vikend cemo svi jesti omlet! Bome sam se okurazila!
Bravo! Samo neka papa. Sigurno mu bolje izgleda od kašice.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
.
Ma bravooo, citajuci tvoje kurazenje😂 dosla sam na ideju da A napravim kajganu, cijelo jaje i vrhnje. S tim da bjelanjak jos nije probao, niti vrhnje, pa sve u jednom, mozda bi uz to mogla palentu.
Ali me malo strah jer pedica izgleda ne radi, nikako mi se ne javlja na tel, ocito su koronu pokupili.
I bili kod pedijatra, dobili pikicu.
Kaže da lijepo napreduje i da on misli da nikad nismo ni imali hipotoniju, da je to samo kriva pretpostavka na jednom pregledu. Kao radi sve što bi trebao, čak i više 💪
7520g, 71.5cm.
Mislim da kilaža nije realna jer je pojeo skoro 200g kašice, sisao i nije kakao jutros. 🤭🤦♀️
Iduća kontrola s godinu dana, ali idemo preksutra vadit krv zbog onih eozinifila, da prekontroliramo.
I rekla sam da je neuroped komentirao da glavica ne raste očekivanom brzinom, kaže da.je u svojoj krivulji i da je to ok, jer je on i dobivao manje na težini, više u visinu. Kaže da je i zato moguća kriva procjena hipotonije. Ali za 3 mj ćemo ić njemu samo na mjerenje da prekontroliramo da je sve ok.Za željezo kaže da je to sve ok.
Pišu potegnuo, rekao samo nastaviti tak čistiti nakon kupanja, ne dirati i da će to on pogledat onfa, a zasad je sve ok.
Bravo za odlican pregled. Ma da Teo je odavno spreman za drugi obrok. Tak je i meni tesko prec na veceru, a A poludi kad vidi da mu spremam jedva ceka.
Ja skoro nista nisam uvodila ni dva dana, al vj cu pripaziti kod alergena :)
U svakom slucaju, Corinne, bravo! 👏👏Mogla bih se i ja odvaziti. Sta je sutra, cetvrtak? Mogla bih neke palacinkice predvecer 😁 mi smo doruckovali, samo sec da se sjetim...... Aha! Kruske, sljive, griz. Uzina: ostatak fruteka sljiva kruska. Rucak: zeko, blitva, luk, b.tikva. ostatak dana par smokija prvi put. On to uzme u ruke i kontrolira da li zvecka 😂 sve je uglavnom zdrobio i jako se cudio sto su mu ruke prljave. Kasnije navecer sam kuhala puding sebi i muzu, sa piskotama, normalno da je i O lizao i pojeo komad piskote 😂 htio kao povracati ali krenuo mljackati dalje. Kasnije sa mnom polizao rajnglu od kuhanja sa kuhačom. Mislim da smo se dosta opustili 😂😂 i da smo spremni za palacinke.
.
Sagi, ma odlican pregled! I ma kakva hipotonija, Teo ie napredan deckic!
Skoljka da, oni spremniji od nas 🙈
A kad se uvodi po 3 dana treba vremena ds skupiš namirnica za kombinacije.
Jahanara da, ja ću kombinirat 2 il 3 dana uvođenja, ispod 2 neću.Malina bome tvoj nema što nije uveo 🙈
Jutro ☕
Eto danas se probudio u 5. 30, svaki dan drugačije 🙈
Jahanara jel ti bolje?
Jutro!
Kava se pije☕ a hahari gledaju teletabise🙈🤭
.
Haha Malina kad citam sta je sve probao, da O je definitivno spreman za palacinke😅
.
Sagi hvala na pitanju evo bolje sam. Cak i grlo manje boli. Ma mame ne smiju biti ni bolesne💪
.
Tako smo i mi nakon mjesec i pol otprilike uveli drugi obrok.
.
Pokusala i sinoc dati AD u nadi da ce bolje spavati a on kao da je dobio krila🙉 vesel, sretan, nasmijan, ne spava mu se i tako. Vise od pola noci smo se uspavljivali.
Nego, Malina kako je prosao eksperiment sa makom? Da probam mak umjesto AD😆
Jutroo, mene moja pocastila sa buđenjam u 1 pa u 6 🎉🎉 jos produzila onda do 7, ja zadovoljna i evo sad zaspiva. Jucer sam pravila raspucance jedino nisam imala domaceg limuna da koricu naribam da onako fino mirisu.
Bravo za dobre preglede.
Zumanjak bih komadic u bilo koju kasicu sto voli jesti. Vecinu sam uvodila po 1 il 2dana, a na alergene ipak pripazim tako da bi uvijek jaje odvajala da znam na koji je dio alergicna slucajno.
Malina ja bih ujutro dala palacinke za svaki slucaj premda je on vjerojatno vec probao jaje ali u tragovima.
Moj je već nekoliko puta grickao moje pecivo u kojem su jaja pa sam ziher da nije alergičan. Zato ne mislim odvajat jaje. Ionako je većina alergična na bjelanjak, a to se odmah manifestira. Jadna ta dječica jer se jaja nalaze gotovo u svemu. Mi opet ne jedemo ništa osim cice, ali sam sigurna da je to zbog gornje jedinice koja izlazi. Čim ga taknem žlicom odmah problijedi i počne negodovanje.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji