Jutro cure, evo i ja kupila flips! Nisam jos dala.
Jutroa jeo griz, krusku i sljivu, i jos dva lino keksica unutra, sa malo zobenog mlijeka, bas je bilo socno! Nezz koliko je pojeo, oko 25 zlicica,bas sam brojala 😂 zaboravila vagati. Za rucak sam ostaka bez povrca, pokusat cu naci neke ostatke, mozda dobije karfiol ili brokulu uz stamdardnu bazu
.
Noc sa 4 budenja nakon duuugo vremena :) vidim da smo u bijelom razdoblju, a onda slijedi duuuuga crnina 🥴
.
Sagi, ma T je spreman za 2.obrok odavno!
.
Jahanara, bas mi te zao, nadam se da ce proci sto brze 🙏🤞
Jos jedna od najgorih noći, sad mi se toliko vrti u glavi da mislim da cu pasti svaki tren. Malac nije spavao od 1 do 4 ujutro. Tj bio je u polusnu, bacao se po krevetu, i rasplakao kad god bi se našao na trbuhu. Buđenje u 9, ne znam jesam li skupila i tri sata sna. No eto.
.
Danas bi mu trebala dati pola žumanjka a mozak mi ne radi. Imate neke ideje za zumanjak?
Jos jedna od najgorih noći, sad mi se toliko vrti u glavi da mislim da cu pasti svaki tren. Malac nije spavao od 1 do 4 ujutro. Tj bio je u polusnu, bacao se po krevetu, i rasplakao kad god bi se našao na trbuhu. Buđenje u 9, ne znam jesam li skupila i tri sata sna. No eto.
.
Danas bi mu trebala dati pola žumanjka a mozak mi ne radi. Imate neke ideje za zumanjak?
Ajme, glavno da nekako funkcioniraš. Odspavaj s njim malo po danu. Za žumanjak nemam savjet jer ja to ne mislim razdvajati. Kad navrši 11 mjeseci onda će dobiti čitavo jaje kao i stariji. Mislim da je Karla pisala (ili netko drugi) da stavi u sir pa u muffine ili palačinkice.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
.
Ne znam jel paše, al ja planiram neku ovakvu komb
Žumanjak, palenta možda jabuka,edmu.
Žumanjak, tikva, jabuka, proso (il neka žitarica),edmu.
Žumanjak, batat, tikvica, edmu.
.
Dala bi s jogurtom ako ste uveli.
I bili kod pedijatra, dobili pikicu.
Kaže da lijepo napreduje i da on misli da nikad nismo ni imali hipotoniju, da je to samo kriva pretpostavka na jednom pregledu. Kao radi sve što bi trebao, čak i više 💪
7520g, 71.5cm.
Mislim da kilaža nije realna jer je pojeo skoro 200g kašice, sisao i nije kakao jutros. 🤭🤦♀️
Iduća kontrola s godinu dana, ali idemo preksutra vadit krv zbog onih eozinifila, da prekontroliramo.
I rekla sam da je neuroped komentirao da glavica ne raste očekivanom brzinom, kaže da.je u svojoj krivulji i da je to ok, jer je on i dobivao manje na težini, više u visinu. Kaže da je i zato moguća kriva procjena hipotonije. Ali za 3 mj ćemo ić njemu samo na mjerenje da prekontroliramo da je sve ok. Za željezo kaže da je to sve ok.
Pišu potegnuo, rekao samo nastaviti tak čistiti nakon kupanja, ne dirati i da će to on pogledat onfa, a zasad je sve ok.
I da , kaže možemo uvesti drugi obrok ako lijepo jede.
.
Malina T je spreman, ali ja nisam 😁🤣
Bravo za imenjaka nasega💙 prate se po kilazi😉
Znaci rucak je na redu👍
🤞 da prodje bez temperature.
Bravo T i Sagi! Bas dobar pregled!
.
Na kraju sam odlučila da mi je dosta tog uvođenja po tri dana, a jaja i puno duze.. tak da sam mu napravila palačinkice. U smjesu sam stavila bananu, jaje, brasno i jogurt. Naravno da sam onda i sebi napravila hihi.. ugl kad me vidio kako sam navalila na svoje, zabio je glavu u šakice pune hrane i mljackao bilo je i po podu naravno, ali rekla bi da je pojeo ok, jos sam mu sa strane davala jogurt na zlicu. Idući put cu mu namazati tipa suhe marelice ili šljive da glume pekmez a za vikend cemo svi jesti omlet! Bome sam se okurazila!
Bravo T i Sagi! Bas dobar pregled!
.
Na kraju sam odlučila da mi je dosta tog uvođenja po tri dana, a jaja i puno duze.. tak da sam mu napravila palačinkice. U smjesu sam stavila bananu, jaje, brasno i jogurt. Naravno da sam onda i sebi napravila hihi.. ugl kad me vidio kako sam navalila na svoje, zabio je glavu u šakice pune hrane i mljackaobilo je i po podu naravno, ali rekla bi da je pojeo ok, jos sam mu sa strane davala jogurt na zlicu. Idući put cu mu namazati tipa suhe marelice ili šljive da glume pekmeza za vikend cemo svi jesti omlet! Bome sam se okurazila!
Hahaha, bravo 🙂
Meni je s mesom kroz 5 dana s pauzama malo too much. Ne znam, vidjet ću.
Sortiraj odgovore
Najstariji