Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jahanara
    18. Prosinac 2020. 20:29

Svi sad zbog zubica prihvacaju dude😆 Teo ju isto zvace.
    .
    Soping uspjesno obavljen💪 bio je bas dobar, al zato od kad smo dosli kuci nervoza na najjace, bas ga muce ti zubici...

18. Prosinac 2020. 22:10

A jadnicki.
    Moj O otkrio kako zaliti cijelu kupaonicu :D ja ga nabrijavala da radi jos jace s nogicama, a muz s rucnicima stiti uicnice :D rucali batat, mrkvicu i edmu. Eto pojeo sve :D malo je bilo gusce

Jahanara
    19. Prosinac 2020. 07:02

Jutro ekipa!
    Svi spavate ha🤔
    Toliko tog sam si isplanirala za danas za napraviti, ako pola tog stignem bit cu sretna💪. A glava me malo pobolijeva🤦‍♀️
    Teo se jutros probudio u placu. Nocas smo se  dosta budili al srecom je odmah zaspao nakon cike ili nunanja.
    Odoh piti kavu☕
    Ugodan dan svima🤗🤗

19. Prosinac 2020. 07:31

Jutroo, eto mi napokon neki ritam spavanja uhvatili pa mi se ne pise stalno isto al nek je do tog doslo napokon 😁 nikako joj gornja jedinica isto izbiti, a bas je isto smeta.
    Malina eto mozda mu bolje tako gusce kasice pasu, vidi jel do toga, morat cete nesto smislit za uticnice ubuduce, sad kad je otkrio kako je to buckanje zabavno 😁
    Jahanara mozda bude po danu nadoknadio spavanje pa ti uspijes sve stici 😊

sagi
    19. Prosinac 2020. 08:09

Jutro, 
    Jahanara i ja svašta isplanirala, ali eto izvukla se maloprije iz kreveta i prvo malac na sisu pa onda mama na kavu 😁
    Mell super da ste ulovili ritam.
    Mi smo danas imali više buđenja od uobičajenog, i u plaču, očito ga zubići muče. Od prije 6 je budan, prvo kod nas u krevetu, pa se tata i on preselili u dnevni, a ja cijelo vrijeme pričam eto sad ću ustati. 🤦‍♀️🤦‍♀️
    Malina T je u svojoj kadici u našoj kadi, inače bi bila poplava. Lovi nogicama patkice i tak, zabavlja se lamatajući nogicama i rukicama. Najbolji mi je kad se poprska po glavi pa se čudi otkud to 🙈🙈

19. Prosinac 2020. 10:08

Jutro, fritule pojedene 🙈 ja sama, muza nema 🙈
    Mi imali DVA BUDENJA, u 2 i u pola 5, jedino nisam mogla zaspati vise pa sam oko 6 valjda opet zaspala do pola 8 pa trcala raditi fritule :D mmmm.
    E mi se jos kupamo na ves masini. I s posudicom ga naaaglo polijevam od nogu prema glavi, gleda sta je to, i bude sav zaliven, al veseli se :D 😍 mlatara nogama i samo mu nevolju vidim u ocima 😍
    Jahanara, 🤞 neofen i kavica, nadam se da ce brzi proci! 

Vaki
    19. Prosinac 2020. 13:26

Moj više ne želi ležati kad se kupa, odmah sjedne i tako rukicama lupka po vodi. Muka mi je od toga jer se bojim da ne zvizne. Držim ga, a on se onda okuraži i krene se dizat. Mi smo jučer uveli špinat uz standardnu bazu, nije baš slavno prošlo... 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

sagi
    19. Prosinac 2020. 16:39

Mi smo danas prvi put i ručali, dobro prošlo.
    Doručak: banana, kruška, breskva i proso. 
    Ručak: voda od piletine, tikva, tikvica, palenta i edmu. 

Jahanara
    19. Prosinac 2020. 17:07

Sagi imali smo isti rucak😉 bravo za papalicu T👏👏
    .
    Drugi tjedan uvodimo svjezi sir, ciklu i amarant. Sutra slazem jelovnik pa me zanima za ekspandirani amarant-samo se umijesa? i s cim bi bilo najbolje kombinirati?  Nije mi poznata namirnica tj nisam jela do sada🙈

sagi
    19. Prosinac 2020. 18:28

Jahanara

Sagi imali smo isti rucak😉 bravo za papalicu T👏👏
    .
    Drugi tjedan uvodimo svjezi sir, ciklu i amarant. Sutra slazem jelovnik pa me zanima za ekspandirani amarant-samo se umijesa? i s cim bi bilo najbolje kombinirati? Nije mi poznata namirnica tj nisam jela do sada🙈

Sve ekspandirane se samo umiješaju u gotovu kašicu. Ja sam njemu danas za doručak žlicu ekspandiranog prosa stavila.
    A i sutra će jest proso za doručak, neda mi se griz kuhat kad dođemo kod mojih.
    A amarant mislim kombinirati svugdje umjesto prosa. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.