Jutro🙋♀️
Ljuljamo se na lopti u nadi da cemo uloviti jos malo sna.
.
Dobro Sagi kazes za postove od Corinne i Malina 🤭🤭
Ajme 3 zubica od jednom💪💪
Jahanara jeste uspjeli? Moj eto sad zaspao. Ostavila sam ga da se igra na casmatinu, ja legla na kauč, svako malo bi za lopticom otišo na parket , pa se zavukao posvuda, i ja ga vraćala. I zaspala, i on sezavukao ispod hranilice, glava unutra, trbuh na onoj kao prečki, a noge vani 🤣 vratim ga natrag na casmatino, teška uvreda, plač, nikako smiriti . Došao i muž i mali mu zaspao.
No, a htjedoh reć, cijelo vrijeme je u vreći za spavanje, toliko o tome kak se ne okreću i kreću u njoj 🙈🤣
Jesmo, uspjeli smo. Do 10 do 7 smo odvalili🤭
.
Odveli seku u vrtic, idemo se spremati i napokon idemo u soping🥳🥳
Uživaj u šopingu 😊
Meni se sad sve poremetilo jer još spava 🙈 inače oko 7,8 sisa, pa oko 9,10 doručak.
Jahanara jeste uspjeli? Moj eto sad zaspao. Ostavila sam ga da se igra na casmatinu, ja legla na kauč, svako malo bi za lopticom otišo na parket , pa se zavukao posvuda, i ja ga vraćala. I zaspala, i on sezavukao ispod hranilice, glava unutra, trbuh na onoj kao prečki, a noge vani 🤣 vratim ga natrag na casmatino, teška uvreda, plač, nikako smiriti . Došao i muž i mali mu zaspao.
Vidi ti T, bas je pokretan👏👏 pa ti mama zmiri pa ces me onda traziti🤭🤭
Mmm shopping! Super sto ste zaspali jos malo :) Mi smo hrkali do 8 ujutro. Bilo masu budenja i bio po sat vremena budan po noci, na kraju zasplali zagrljeni dok se njezno igrao s mojim ustima, a budenje cupao moju kosu.
Kasica u smecu opet. I frutek ispovracan. Stucao je. Sad spava pa cu probati ponovo. Spustila sam ga s dudom u ustima. Svi pisete o zubima, ja svu nervozu isto prepisem zubima iako se nista ne bijeli 😂
Sagi, Teo je pravi sportas 🤗🤗
Uuu sagi pa super je malac onda! Tri komada a on dobar! Mozda je samo prvi zubek najteži 🤞 preslatko mi zvuci ovo puzanje u vreci 😍 kao mala gusjenica 😊
.
Malina sto je s O? On je bio dobra papalica prije? Mozda ga stvarno muce zubici pa nema tek.
.
Ja sam prije radila velike kolicine kašice, pa 90% bacala. Sad napravim kao za malu ptičicu.. jutros je pojeo oko 100ml griz+voće, i onda je htio jos, pa je dobio kupovnu voćnu. I to je sve pojeo. Dakle oko 200ml. A ko bi znao, svaki dan drugacije. Danas za ručak prokulice, bas me zanima kak ce ici!
Malina jel to O zavolio dudu? 🙂
Corrine da, vidjet ćemo kak će bit dok ne izbiju, ali zasad se dobro drži 🤞
Da, smiješan je skroz u vreći 😊
Pa izgleda da ju je zavolio, al ovisi u kojem trenu! Vise je kao za igru, ali ocito mu pase zbog zubica. Rekla frendici da kupi jos jednu bibsicu u slucaju da ovu strga koliko ju navlaci!
.
Corinne, pa nemam pojma evo. Ponudila sam nakon 1.spavanca frutek jabuka piskote i smazao je 150g, ostalo jos nesto sitno. Sav mirisi sad :D moja kasica s jabukama nije tak socna i puna okusa 🤷 bas kako koji dan evo al ok, necu se stresirati. Nesto pojede i dobro!
Sortiraj odgovore
Najstariji