Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jahanara
    18. Prosinac 2020. 05:44

Jutro🙋‍♀️
    Ljuljamo se na lopti u nadi da cemo uloviti jos malo sna.
    .
    Dobro Sagi kazes za postove od Corinne i Malina 🤭🤭
    Ajme 3 zubica od jednom💪💪

sagi
    18. Prosinac 2020. 07:05

Jahanara jeste uspjeli? Moj eto sad zaspao. Ostavila sam ga da se igra na casmatinu, ja legla na kauč, svako malo bi za lopticom otišo na parket , pa se zavukao posvuda, i ja ga vraćala. I zaspala, i on sezavukao ispod hranilice, glava unutra, trbuh na onoj kao prečki, a noge vani 🤣 vratim ga natrag na casmatino, teška uvreda, plač, nikako smiriti . Došao i muž i mali mu zaspao. 

sagi
    18. Prosinac 2020. 07:06

No, a htjedoh reć, cijelo vrijeme je u vreći za spavanje, toliko o tome kak se ne okreću i kreću u njoj 🙈🤣

Jahanara
    18. Prosinac 2020. 07:57

Jesmo, uspjeli smo. Do 10 do 7 smo odvalili🤭
    .
    Odveli seku u vrtic, idemo se spremati i napokon idemo u soping🥳🥳

sagi
    18. Prosinac 2020. 08:07

Uživaj u šopingu 😊
    Meni se sad sve poremetilo jer još spava 🙈 inače oko 7,8 sisa, pa oko 9,10 doručak. 

Jahanara
    18. Prosinac 2020. 08:09

sagi

Jahanara jeste uspjeli? Moj eto sad zaspao. Ostavila sam ga da se igra na casmatinu, ja legla na kauč, svako malo bi za lopticom otišo na parket , pa se zavukao posvuda, i ja ga vraćala. I zaspala, i on sezavukao ispod hranilice, glava unutra, trbuh na onoj kao prečki, a noge vani 🤣 vratim ga natrag na casmatino, teška uvreda, plač, nikako smiriti . Došao i muž i mali mu zaspao.

Vidi ti T, bas je pokretan👏👏 pa ti mama zmiri pa ces me onda traziti🤭🤭

18. Prosinac 2020. 10:38

Mmm shopping! Super sto ste zaspali jos malo :) Mi smo hrkali do 8 ujutro. Bilo masu budenja i bio po sat vremena budan po noci, na kraju zasplali zagrljeni dok se njezno igrao s mojim ustima, a budenje cupao moju kosu. 
    Kasica u smecu opet. I frutek ispovracan. Stucao je. Sad spava pa cu probati ponovo. Spustila sam ga s dudom u ustima. Svi pisete o zubima, ja svu nervozu isto prepisem zubima iako se nista ne bijeli 😂
    Sagi, Teo je pravi sportas 🤗🤗

Corinne
    18. Prosinac 2020. 12:18

Uuu sagi pa super je malac onda! Tri komada a on dobar! Mozda je samo prvi zubek najteži 🤞 preslatko mi zvuci ovo puzanje u vreci 😍 kao mala gusjenica 😊
    .
    Malina sto je s O? On je bio dobra papalica prije? Mozda ga stvarno muce zubici pa nema tek.
    .
    Ja sam prije radila velike kolicine kašice, pa 90% bacala. Sad napravim kao za malu ptičicu.. jutros je pojeo oko 100ml griz+voće, i onda je htio jos, pa je dobio kupovnu voćnu. I to je sve pojeo. Dakle oko 200ml. A ko bi znao, svaki dan drugacije. Danas za ručak prokulice, bas me zanima kak ce ici!

sagi
    18. Prosinac 2020. 13:11

Malina jel to O zavolio dudu? 🙂
    Corrine da, vidjet ćemo kak će bit dok ne izbiju, ali zasad se dobro drži 🤞
    Da, smiješan je skroz u vreći 😊

18. Prosinac 2020. 14:10

Pa izgleda da ju je zavolio, al ovisi u kojem trenu! Vise je kao za igru, ali ocito mu pase zbog zubica. Rekla frendici da kupi jos jednu bibsicu u slucaju da ovu strga koliko ju navlaci!
     .
    Corinne, pa nemam pojma evo. Ponudila sam nakon 1.spavanca frutek jabuka piskote i smazao je 150g, ostalo jos nesto sitno. Sav mirisi sad :D moja kasica s jabukama nije tak socna i puna okusa 🤷 bas kako koji dan evo al ok, necu se stresirati. Nesto pojede i dobro!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.