Mak 0 bodova, nisam ga dovoljno pojela 😂
Onda palacinkice za vikend 😁
.
Eto bacila dorucak griz,sljiva, kruska, rano se probudio danas i odmah nista ne valja. Dobit ce frutek kad se probudi.
Moj je već nekoliko puta grickao moje pecivo u kojem su jaja pa sam ziher da nije alergičan. Zato ne mislim odvajat jaje. Ionako je većina alergična na bjelanjak, a to se odmah manifestira. Jadna ta dječica jer se jaja nalaze gotovo u svemu. Mi opet ne jedemo ništa osim cice, ali sam sigurna da je to zbog gornje jedinice koja izlazi. Čim ga taknem žlicom odmah problijedi i počne negodovanje.
Od frendice mala alergicna na jaja, ima 5 god sad. Jede spek, voce i povrce :D presmjesna je sa spekom. Al zao ti bude bas to sto kazes, svugdje su faking jaja.
.
Eto bacila dorucak griz,sljiva, kruska, rano se probudio danas i odmah nista ne valja. Dobit ce frutek kad se probudi.
Pa što bacila, to ti je super tebi za pojest 😁
T je doručkovao bananu, krušku, tikvicu, edmu i žlicu ekspandiranog prosa. Stavila mu skoro cijelu bananu, i na kraju držala komadić banane da vidim reakciju, i to je glodao i jeo 🙈
Mislim da ću bananu uvodit 2 dana pa u subotu krećemo s ručkom s vodom od piletine.
Moj je već nekoliko puta grickao moje pecivo u kojem su jaja pa sam ziher da nije alergičan. Zato ne mislim odvajat jaje. Ionako je većina alergična na bjelanjak, a to se odmah manifestira. Jadna ta dječica jer se jaja nalaze gotovo u svemu. Mi opet ne jedemo ništa osim cice, ali sam sigurna da je to zbog gornje jedinice koja izlazi. Čim ga taknem žlicom odmah problijedi i počne negodovanje.Od frendice mala alergicna na jaja, ima 5 god sad. Jede spek, voce i povrce :D presmjesna je sa spekom. Al zao ti bude bas to sto kazes, svugdje su faking jaja.
🤣
Joj da i od frendova mala od godinu dana alergična na bjelanjak, gluten, svašta , jadna niš ne smije. Em mama stalno mora nosit sa sobom, em pazit da neš ne bi pojela.
.
Eto bacila dorucak griz,sljiva, kruska, rano se probudio danas i odmah nista ne valja. Dobit ce frutek kad se probudi.Pa što bacila, to ti je super tebi za pojest 😁
Ma nije mi bilo jutro 😂
Ja sam na fejsu u obje grupe, i kašice i blw, i toliko su razlicite da ne znam sta da mislim. 😕
.
R pedijtrica isto nije za uvodenje po tri dana, nego jedan dan- jedna nova namirnica. Da R hoće kašice jesti, mozda bi se i drzala tri dana uvođenja, ali ovako mi se čini da ću prije otkriti što on voli i zeli jesti, a jaja mi olaksavaju zbog tih palačinki, muffina i sl.
.
Ja sam kao beba bila alergična na AD, pa sam pila kravlje mlijeko, a muz je bio alergičan na banane i to tek kasnije, kad je vec krenuo u vrtic. Alergije se pojave iznenada, tako da niti ta tri dana nisu neko jamstvo da se neće pojaviti reakcija 17.put jedenja nečega. Samo da su nam oni zdravi, to je jedino bitno 🤗
Dobro zboris, Corinne.
Danas nam dan nije za pamcenje pa ga najbolje zaboraviti.
Kasice u smecu, beba pala s kreveta, muz razbio casicu iz austrije od rakije. Mama zivcana. Laku noc 🤗
Dobro zboris, Corinne.
Danas nam dan nije za pamcenje pa ga najbolje zaboraviti.
Kasice u smecu, beba pala s kreveta, muz razbio casicu iz austrije od rakije. Mama zivcana. Laku noc 🤗
Muž treba u kaznu, beba ce biti dobro a sutra je novi dan! Jos malo i vikend!
Jutro 🤦♀️
Back to old habits 😁 al dobro , s obzirom da se 3 zubića bijele, spava savršeno 🤦♀️
Corrine znam, i ja sam u obje grupe . I onda još knjiga pa je treća logika tu 🙈
Corrine i malina ko da pišete haiku 😁🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji