Wow malina, super za super spavanje, da bar i R sad tako!
.
Nesto čudno se počelo dogadati, R pljuje dude iz usta.. imam ih nekoliko, i ni jednu vise nece, cak stisne usnice kad mu hoću dati. Muz sretan a ja bas ne. Nadam se da su to zubi i da ce zavoljeti dudu na jos par mjeseci.
.
Jahanara, za svjezi sir je samo bitno da nije ligjt i da bema soli ili postoji jos nesto na sto treba obratiti pozornost?
Sagi hvala na odgovoru🤗
.
Corinne da, bolje da je punomasni. Kupila sam crveni iz Lidla, taj su i cure davale. Iskreno, nisam ni citala sastav, ne znam da li ima soli🙈 mislim da na nista drugo ne treba paziti
.
T je imao prvu turicu-37.5 ispod pazuha. Vjerojatno od zubica. Znam da i nije neka temp al s obzirom da je noc i vrijeme za spavanje, dobio je malo sirupica.
Mišek mali, bit ce sad lakse sa sirupom. Drzim fige da noć dobro prođe 🤗
Da, i ja mislim da na drugo ne treba paziti. Mi još nismo ni blizu uvođenja sira, ali znam da se često spominje taj crveni iz Lidla i President kao pogodan za bebe.
.
Jahanara da temp ne raste 🤞
Jutro,
☕ se pije pa idemo k baki na kolače i kvazi Božićni ručak 😁
Malo bolja noć. A možda je to i samo moj dojam jer se mm dizao za nunanje, ja samo jednom za papanje 🤣🤣
Jahanara prošla temp?
Jutro!
Sagi uzivajte u bozicnom rucku i kolacima🤗
Bravo za bolju noc😀
.
Spavala sam do 8🥳🥳 sad kasnim sa svim😆
Nije T spavao do tada da ne bi bilo zabune, samo je mm otisao s njim u boravak.
Nije imao temp ni po noci ni jutros. Ma realno nije to ni neka temp bila. Zubici, nema sta drugo biti.
Jutro curke! Ooo bravo jahanara, neka si do 8 🥳🥳
Sagi, lijepa noc :)
Nasa standardno sa puno sisanja al sam nekako uspjela da ne ustajemo prije 8. Idemo kod sveki na rucak danas, a posto je dosla nenajavljeno jucer (😡) ne ide mi se. Covjek bi rekao da s obzirom da mjesec dana nije nista kuhala bude za rucak nesto bolje ali ne... Javim sta je bilo 😂
Malina08 - uvijek postoji dostava ako ostanete gladni...
Mojem nikako ne odgovara doručak. Sad mu nudim samo ručak pa nešto čak i zbrljavi. Mičemo se od špinata... Danas prokulice, ne nadam se ničemu...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Sagi hvala na odgovoru🤗
.
Corinne da, bolje da je punomasni. Kupila sam crveni iz Lidla, taj su i cure davale. Iskreno, nisam ni citala sastav, ne znam da li ima soli🙈 mislim da na nista drugo ne treba paziti
.
T je imao prvu turicu-37.5 ispod pazuha. Vjerojatno od zubica. Znam da i nije neka temp al s obzirom da je noc i vrijeme za spavanje, dobio je malo sirupica.
Nek asi, i ja sam Aaonu 3 noci za redom davala 2ml sirupa, sto da se pati, nek odspava bez boli 🤷🏻♀️i mene da boli popila bi jel tak 🤷🏻♀️
Jutro,
☕ se pije pa idemo k baki na kolače i kvazi Božićni ručak 😁
Malo bolja noć. A možda je to i samo moj dojam jer se mm dizao za nunanje, ja samo jednom za papanje 🤣🤣
Jahanara prošla temp?
Poslikaj na bakine delicije da slinimo malo...
Sortiraj odgovore
Najstariji