Jutroo, eto ja budna, ona jos spava, mislila sam da ce se od pola 7 nastavit razbuđivat al mozda polako kuzi da je lipo spavat 😁
E kad ste taj tablet spomenuli, tako jucer ja stiskam mlađoj i rece hlače, a starija se okrenu i veli ko je reka kolace di su kolace 😂😂😂 ona ko i ja samo o slatkom misli 😀
A ja sam sa hranilicom zeznula isto ko sa starijom, hranim je u krilu jer mi je lakse i jer se tamo previse vrtila, a malo je i moja lijenost u pitanju jer ovako zamaze sami stol malo, a hranilicu sve moguce i sebe jos.
Sagi ma super da tako dobro papa, ja mislim da sam ja rucak uvela mjesec dana nakon dorucka.
Hany pa i najbolje tako ujutro uvoditi namirnice, najsigurnije
Skoljka ma nema te sto muciti da je gladan trazio bi jos, bas sam isla gledati koliko im mlijeka treba sa 9 mj i naisla na nekoj str da uopce ne puno neznam sad tocno
Jutro,
T spavao do 7,uz dva buđenja, jedno hranjenje drugo kratko nunanje. Barem se meni činilo kratko, mm ustao 🙈
Jahanara kako si? Nadam se da te nije jače ulovilo i da spavaš 🙂
Mell hahaha, mammaina kći 🤭😉
Danas idemo na cijepljenje, pa ću sutra još bananu uvest i idući tjedan krećemo i s ručkom, to je nekih mjesec i pol od početka, a on mi se čini spreman za jest bilo kad i kolko god. Mamin sin 🤭🤭🤣
Jutro!
Probudio nas alarm za vrtic🤭 cijelu noc sam imala temp 38 i jutros nemam, boli grli i malo usi.
.
Mell kolaci😆😆
.
Sagi sretno na pregledu i cijepljenju🤞
Bravo za spavanac😀
Jutro!
Probudio nas alarm za vrtic🤭 cijelu noc sam imala temp 38 i jutros nemam, boli grli i malo usi.
.
Mell kolaci😆😆
.
Sagi sretno na pregledu i cijepljenju🤞
Bravo za spavanac😀
Hvala. U 11.20 imamo.
Držim 🤞da uspiješ odmoriti i da se temp ne ponavlja, bolovi prođu.
Meni je T plakao kad sam pripremala kašicu, taman je bušenje bilo na najjače. Trebalo mi je par minuta, i šta ću , dam mu smokić i odmah mir. I opet nakon cijelu kašicu smazao. Krumpir, tikva, kruška i edmu. I sjetila se kak ste pričale da krumpir baš ne prolazi, i nkaon kašice mu dala komadiće kuhanog krumpira i to je smazao 🙈 baš je papalica, ne može protiv gena 😁🤭
Bravo T, takve se bebe traze, bit ce da te mama negdje narucila 🤭😊😉
Skoljka kad ste vi uveli drugi obrok?
Moram mu još neš neko voće, povrće uvest pa ćemo krenuti s ručkom i mesom.
Tj vidjet ćemo sutra i kaj pedijatar kaže.
Sa 5 i dva tjedna smo krenuli dorucak.
Sa 7 i 2 tjedna smo krenuli sa ruckom, s tim da nam je jako dugo trebalo da zamjenimo dorucak.
Sad sa 9 i 2 tjedna smo krenuli sa vecerom s tim da mu vec duugo u vrijeme vecere nudim flips po 5, 6 komada pa se navikao da tad papa, sad vecru smaze najbrze od svih obroka, ali mu nudima manje od 100 grama.
Jutroo, eto ja budna, ona jos spava, mislila sam da ce se od pola 7 nastavit razbuđivat al mozda polako kuzi da je lipo spavat 😁
E kad ste taj tablet spomenuli, tako jucer ja stiskam mlađoj i rece hlače, a starija se okrenu i veli ko je reka kolace di su kolace 😂😂😂 ona ko i ja samo o slatkom misli 😀
A ja sam sa hranilicom zeznula isto ko sa starijom, hranim je u krilu jer mi je lakse i jer se tamo previse vrtila, a malo je i moja lijenost u pitanju jer ovako zamaze sami stol malo, a hranilicu sve moguce i sebe jos.
Sagi ma super da tako dobro papa, ja mislim da sam ja rucak uvela mjesec dana nakon dorucka.
Hany pa i najbolje tako ujutro uvoditi namirnice, najsigurnije
Skoljka ma nema te sto muciti da je gladan trazio bi jos, bas sam isla gledati koliko im mlijeka treba sa 9 mj i naisla na nekoj str da uopce ne puno neznam sad tocno
Ee bas sve jocu pitat da neka stavi onu tablicu za mlijeko, znam da je prije neka to stavljala. Znam da je od 6 do 9 mjeseci min 500ml, dalje ne znam
Skoljka kad ste vi uveli drugi obrok?
Moram mu još neš neko voće, povrće uvest pa ćemo krenuti s ručkom i mesom.
Tj vidjet ćemo sutra i kaj pedijatar kaže.
Sa 5 i dva tjedna smo krenuli dorucak.
Sa 7 i 2 tjedna smo krenuli sa ruckom, s tim da nam je jako dugo trebalo da zamjenimo dorucak.
Sad sa 9 i 2 tjedna smo krenuli sa vecerom s tim da mu vec duugo u vrijeme vecere nudim flips po 5, 6 komada pa se navikao da tad papa, sad vecru smaze najbrze od svih obroka, ali mu nudima manje od 100 grama.
Thanks, i Teo dobije 2,3 flipsa dok mi ručamo il večeramo.
Sretno danas s pregledom 🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji