Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    15. Prosinac 2020. 08:41

Jutroo 🥴.. 
    Nista Panadol, propao eksperiment 😂😂
    I dalje ga boli nicanje zubica, preko dana mu samo namazem Dentinox, ali pred spavanje mu dam sirup, bas jako place kad se uvrijedi. 
    Ugl noc sa 1000 meskoljenja, dovoljno da se ja budim i ustajem 🤷🏻‍♀️
    Zamjenila sam mu AD, presli sa 1 na 2, mozda je i do njega 🤷🏻‍♀️

O ide to tebi, samo tatu zaposli 😁

skoljka
    15. Prosinac 2020. 08:42

Mellorine

Jutroo, pa evoo ja cu se stvarno ponadati da smo uhvatili ritam dobrog spavanja i ja sam evo bome naspavana napokon 😊
    Mislim da sam napisala jucer ali da potvrdim izbaceno i popodnevno dojenje i sad smo na ujutro i prije spavanja i 2 nocna. Imala je fazu lad me stalno vukla za majicu i mislila sam da ce nju biti tesko od cice odvojiti, ali ide lagano svojim tempom 😁
    Jagodica ja isto vec dugo dajem ciklu jer imam domacu, skuhanu i zaleđenu, a kao ako je kupovna mislim zbog tih nitrata kasnije
    Malina pa super je to uspavljivanje vase. Joj moja prijateljica ima migrene tj misli da ima neke cluster glavobolje sto je jos gore pa bome ako te tako boli onda uzas.
    Sagi pa nekad kad vise spavamo gori budemo 😂 ali super bome spavate 😊
    Jahanara neka neka da se i vama spavanje popravi 😊

Daj mi napisi kompletan raspored hranjenja plss

15. Prosinac 2020. 09:00

6/7 dojim
    Oko 9 kasica
    Oko pola 1 rucak
    Oko 3 s nama nesto pojede npr koricu kruha i nesto od naseg rucka sto nije zacinjeno il malo vocke jos kakve, koji smoki. I tako neke gluposti jede do 5 kad ide spavati
    Oko 6 vecera
    Oko pola 9 dojim
    Oko ponoci dojim
    Oko 3 dojim

15. Prosinac 2020. 10:04

Nazalost, tabl koje imam ne smijem piti, mogu ali ne smijem 12 sati dojiti onda. U trudnoci sam ih na svoju ruku pila do 12.tjedna, toliko me bilo strah ali bol je bila jaca, cak sam i u bolnici zavrsila mislim sa 11 tjedana jer sam dehidrirala od bolova i povracanja 😳 onda sam neeegdje iskopala neki americki web, boktepitaj koji, gdje su zene pisale da su pile taj sumatriptan kroz cijelu trudnocu. Isla sam i u Dubravu na farmakologiju, a dobila isto oprecne odgovore. 🤷 Onda sam se okrenula akupunkturi i isla kroz cijelu trudnocu privatno tamo, i moram reci da su skracene sad na 1 dan umjesto 3,i puno slabijeg intenziteta. 👏 
    Ja mislim da me pocela boljeti glava na faksu i na poslu. Mozda se sve smirilo jer sam se maknula sa posla.🤗 Zivo me zanima kako ce biti kad se vratim. Sad se ja raspisala 🤦
    .
    Mell, vi ste vec bome veliki 😍 mi definitivno nemamo niti jedan podoj manje. 😂

sagi
    15. Prosinac 2020. 12:58

skoljka

Jutroo 🥴..
    Nista Panadol, propao eksperiment 😂😂
    I dalje ga boli nicanje zubica, preko dana mu samo namazem Dentinox, ali pred spavanje mu dam sirup, bas jako place kad se uvrijedi.
    Ugl noc sa 1000 meskoljenja, dovoljno da se ja budim i ustajem 🤷🏻‍♀️
    Zamjenila sam mu AD, presli sa 1 na 2, mozda je i do njega 🤷🏻‍♀️
    .
    O ide to tebi, samo tatu zaposli 😁

Bit će bolje kad zubić izađe 🤞

sagi
    15. Prosinac 2020. 13:05

Meni je T plakao kad sam pripremala kašicu, taman je bušenje bilo na najjače. Trebalo mi je par minuta, i šta ću , dam mu smokić i odmah mir. I opet nakon cijelu kašicu smazao. Krumpir, tikva, kruška i edmu. I sjetila se kak ste pričale da krumpir baš ne prolazi, i nkaon kašice mu dala komadiće kuhanog krumpira i to je smazao 🙈 baš je papalica, ne može protiv gena 😁🤭 

skoljka
    15. Prosinac 2020. 16:17

Mellorine

6/7 dojim
    Oko 9 kasica
    Oko pola 1 rucak
    Oko 3 s nama nesto pojede npr koricu kruha i nesto od naseg rucka sto nije zacinjeno il malo vocke jos kakve, koji smoki. I tako neke gluposti jede do 5 kad ide spavati
    Oko 6 vecera
    Oko pola 9 dojim
    Oko ponoci dojim
    Oko 3 dojim

Tajminzi nam isti, raspored malo drugaciji, A oko pol 1 doji oko pol 3 ruca, izmedju 5 i 6 i doji i odspava i vecera 🙈sve smo zgurali. U biti imamo isto obroka, sto je mene ovih dana mucilo da mu fali jedno dojenje, u biti ne fali. Ja bi mogla komoyzno izaciti ovo dojenje oko 5 jer on moze vecere super pojesti ali super dodje da odspava/odmori pol sata na sisi 😂

sagi
    15. Prosinac 2020. 18:59

Skoljka kad ste vi uveli drugi obrok?
    Moram mu još neš neko voće, povrće uvest pa ćemo krenuti s ručkom i mesom.
    Tj vidjet ćemo sutra i kaj pedijatar kaže. 

Hany92
    15. Prosinac 2020. 22:23

Mell sretnih 9🎊🎉sa zakasnjenjem.
    Mi vec par dana ne uvodimo nista novo ali uskoro budem..da mu iza Nove mogu pocet i rucak raditi.Planiram i dalje uvodit nove namirnice u jutarnjim satima pa kad ih uvedem ako je sve 0k davati za rucak..tipa ribu te ostale vrste mesa(za sad samo piletinu imamo)Bas jedva cekam da sa nama pocne rucati..za Bozic ce ispod bora dobiti hranilicu🤫😊i tata mu je uzeo jos tablet djecji😅fora je.
    Bas se veselim prvom Bozicu sa nas troje❤❤❤

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

sagi
    16. Prosinac 2020. 01:46

Hany joj da, i nećakinja ima taj tablet, fora je 🙂
    I ja se veselim našem prvom Božiću, iako je korona i sve ostalo bezveze. 
    Ja čekam kad će se posjest pa da ga stavim u hranilicui da jede dok i mi.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.