Malina nespavamo skupa, pokusala i to i obadvi smo gore spavale 😂 e i super za O za spavanje i meni je promaknulo, jucer sam bas povrsno citala, a wapp uopće nestignem 😂 svako malo 500/600 poruka zaostataka pa odustanem 🙈
Ma sve ok, zezam se ja :D nego, sretnih 8 mjeseci :)
.
Sagi, da, ni ja ne planiram pratii knjigu al super su mi ideje
Mellorine sretnih vam 🎊8🎊
Bravo za O kako je prespavao.
Moj je super jeo danas 🤫🤞palenta i b.tikva,jabuka i malo EDMU ali zubiii...uff .
E da,u setnji je spavao dva sata pa je to ok.👌👌
Jao ja trebam frizeru a ne osudim se zbog situacije.A kosa mi koma🙈🙈🙈D9dem u napast da je osisam sama ali pre gusta ima je za 3 glave
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Hvala cure kako vrijeme leti, vec 8mj.
Svi su poceli super papati. Moza za rucak neka povrtna juhica ispala mrkva,brokula, cvjetaca toga svega malo i jedan krumpiric. Pola je jela tako a onda pocela brljavit pa sam dodala johirt i sve je smlatila 🙈
Jutro ☕☕☕
Jučer je malo kasnije zaspao, oko pol 9, i u pol 5 prvo sisanje, prije toga je neš sanjao pa ga je samo trebalo malo smiriti i nastavio pajkiti.
Al nakon toga nema više, nunamo po pol sata, on se probudi za par minuta 🤦♀️
Odustala, nema smisla. 🙄
.
Nadam se da sve spavate još skupa s bebačima i bebolinama 🤞
Jutro, sa previse buđenja, nisam ni brojala 🙈 neznam sad da bi rekla da joj je smetala brokula il cvjetaca mislim da nije obzirom koliko sam malo stavila u kasicu. Ona jednostavno izgleda ne spava cvrsto il nemam pojma sto. Dođe mi da joj dajem samo dvaput da po noci cica pa mozda ce skuzit da joj je bolje da spava, al ko ce to izdrzat 🙈
E da i juce curka se pustila i stoji 3 sekunde negdi, kud se njoj zuriii 😂
Sagi mislim stvarno odlicno u komadu odspava al kud ce tolko rano, nadam se da neces morat cekat drugo pomicanje sata da mu se tajming promjeni.
Jutro!
Kave moze litra☕
Uglavnom, skidam kapu do poda vama koje ne spavate po noci vec mjesecima. Od ponoci do jutros ili smo se nosali ili spavali na rukama. Glava mi je kao balon koji ce eksplodirati😔 uz T nocas ni seka nije spavala jer se njoj ne spava😫 vesela noc iza nas u svakom slucaju.
.
Sagi kod vas svejedno kada odete spavati, budite se u isto vrijeme...
Mell ajoj, moguće da i to malo zasmetalo.
Već želi otkriti svijet 😉
Jahanara baš sma ja komentirala s mužem kak ozdrže ostali. Mislim on je inače mirna i vesela beba pa nam je kao teško dok se rano probudi, ali svejedno odspava u komadu dosta.
Bome vama će bit veselo danas 😵
Nisam komentirala skoljka baš ste si lijepo složili raspored 🙂 malina odgovorila kaj je u knjizi, da, ja bi neko voće, jogurt kak je Jahanara rekla. Mogi ti slikat cijeli dan iz knjige, meni se baš ne sviđa doduše 🙈
Hany super za bočicu 🙂
Slikaj trebaju mi prijedlozi 🤷🏻♀️
Mellorine sretnih vam 🎊8🎊
Bravo za O kako je prespavao.
Moj je super jeo danas 🤫🤞palenta i b.tikva,jabuka i malo EDMU ali zubiii…uff .
E da,u setnji je spavao dva sata pa je to ok.👌👌
Jao ja trebam frizeru a ne osudim se zbog situacije.A kosa mi koma🙈🙈🙈D9dem u napast da je osisam sama ali pre gusta ima je za 3 glave
Joj i ja trebam na sisanje hitno, a nikak otici
Sortiraj odgovore
Najstariji