Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sagi
    16. Studeni 2020. 15:10

Nagini13

Djevojcica od daljne rodbine nekih 5 dana starija od mog mala uveliko sjedi, i odguruje se za puzanje, jos su oni u Danskoj pa reko mozda oni nesto znaju sto ja ne 😂 moj samo ide u krug po stomaku nije se digao na koljena jos, valjda je to ok, znam da sve bebe imaju svoj tempo ali ne mogu da ne upoređujem 🤐

Ok je. Nije ni moj na koljenima, nit ne mora još bit 🙂

• Orhideja
    16. Studeni 2020. 15:26

Pozdrav, nikako da nesto napisem, bilo je lijepo vrijeme sve ove dane pa smo stalno vanka, danas je kiša pa ne možemo nigdje. 
    Danas smo jeli batat, mrkvu, tikvicu i maslinovo. 

Rano je još za sjedenje, tako je meni jedna poznanica rekla moja već sjedi, a ona je sama stavi u sjedeći položaj. Ljudi su stvarno cudo, neki izmisljaju, a neki ne kuze sta znaci da djete sjedi ili puzi i slicno

Jahanara
    16. Studeni 2020. 15:44

Nagini13

Djevojcica od daljne rodbine nekih 5 dana starija od mog mala uveliko sjedi, i odguruje se za puzanje, jos su oni u Danskoj pa reko mozda oni nesto znaju sto ja ne 😂 moj samo ide u krug po stomaku nije se digao na koljena jos, valjda je to ok, znam da sve bebe imaju svoj tempo ali ne mogu da ne upoređujem 🤐

Ni moj ne sjedi i mislim da ni nece tako skoro. Na koljena se digne pa mu guza u zraku a gornji dio na podlozi. Al to skroz na kratko, par sekundi pa se vrati. Okrece se trbuh-ledja-trbuh i to je to. 
    Ne bi bas rekla da se ta mala sama posjela😉

Nagini13
    16. Studeni 2020. 16:25

Jahanara I moj isto to, do prije par dana se okretao samo na jednu stranu sad ide na obe. Isto tako trup na podlozi guza u zraku. I ako  pomjeram igracku okolo prati je.. Puze u krug 😂 ako sam dobro objasnila... 

Nagini13
    16. Studeni 2020. 16:29

Mjesecno ovo pregledam https://youtu.be/KIyWt_qtcnM
    Pa me to zbunilo jer ima taj dio na 4.20 min moj to mislim da ne moze ali nisam ni pokusavala.. Jos na sve to vidim tu curicu sjedi pa odma panika 😂

• Orhideja
    16. Studeni 2020. 17:14

Nagini13

Mjesecno ovo pregledam https://youtu.be/KIyWt_qtcnM
    Pa me to zbunilo jer ima taj dio na 4.20 min moj to mislim da ne moze ali nisam ni pokusavala.. Jos na sve to vidim tu curicu sjedi pa odma panika 😂

Zašto misliš da ne može? To se ne smatra sjedenjem, pedijatri to provjeravaju na pregledu diže li glavicu zajedno sa ostatkom tijela i može li se malo održati u toj poziciji, ali mi to ne smijemo raditi

Nagini13
    16. Studeni 2020. 18:44

Orhideja Pa ovo kao da sjedi i lopticom da se igra, mislim da nije dovoljno cvrst za toUzela violetu sada da probam i naspram ppc imaju dosta bolji miris. I jeftinije skoro duplo, velicina mi nije bas ista ppc i violeta 4 ali dobro. Uzela ove neke violeta double care, trazila gacice ali nema 🙄

Nagini13
    16. Studeni 2020. 18:47

Nego cure kada vi pocinjete sa povratkom na posao? Slat cete bebu u vrtice ili? 

Vaki
    16. Studeni 2020. 19:10

Nagini13

Ja ću kad navrši godinu dana + stari godišnji ako mi budu dali da spojim. Imam sreću pa mi mama može čuvati malog barem godinu dana pa onda vrtić.

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

sagi
    16. Studeni 2020. 20:56

Nagini13

Nakon godine, imam starog godišnjeg pa se vraćam u 7.om mjesecu na posao, u 9.će u jaslice. Ta 2 mjeseca se krpamo još muž i ja s godišnjim i on možda uzme mjesec roditeljskog. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.