Jutro ☕,
Jahanara samo nisam tipkala, inače standardno budni, tj negdje do pola 6, 15 do 6pavao al je imao više buđenja 😁 l onda sam ga donijela k nama u krevet da se igramo pa su on i tata uszali, a ja zaspala.
Corrine uf, drž se. 🤞 da bude bolje.
Mell super za ped.
Hahaha tak se i nama neke stvari potrefe pa kažemo da je pametan 🙈😂
Malina joj to dan jučer htjela komentirati. Bravo O👏🙂
A ta izvlačenje, pa ak niš ne čuješ ne znam dal ima smisla ga maltretirat, al svakako bi mu ja špricnula sinomarin il fiziološku.
Vidim da je proslo ispod radara jucer da je O prespavao CIJELU noc :D al zato ovu budenje u ponoc i oko 2, ja nikako nisam mogla zaspati kako treba.
.
Jel da mu izvlacim nos ako nista ne cujem sad ujutro?
.
Skoljka, u knjizi su uzine ono sto mi dajemo sad za dorucak, dakle neko voce ponekad sa zitaricom, a za dorucak u biti mlijecno zitna kombo.
.
Corrine, citam kak je vama, nadam se da nece to nas zateci 🥴
.
Mell, bebolina prica ko velika! Moj sve vise otvara usta i ide wawawawa. To nam je bas novo preko noci doslo.
Jel spavate skupa? Kazu da se bebe cesce bude ako spavaju s mamama, ja ne vjerujem u to.
Promaknulo nam da🙉 ma to mi njega nismo htjele hvaliti da ga ne ureknemo🙈 sala, sala. Bravo O👏👏 za pretproslu noc, trebao si nastaviti tako.
.
Nisam cistila nos ako ne cujem ili ne curi🤷♀️ mozes malo spricnuti pa povuci da budes sigurna da niista nema.
.
Moj kad prica nekad vice bababababa, veveveveve i tako nesto.
Ako postane smrkav nakon spricanja onda ipak nesto ima. Naspricaj pa ocisti😉
Nisam komentirala skoljka baš ste si lijepo složili raspored 🙂 malina odgovorila kaj je u knjizi, da, ja bi neko voće, jogurt kak je Jahanara rekla. Mogi ti slikat cijeli dan iz knjige, meni se baš ne sviđa doduše 🙈
Hany super za bočicu 🙂
Malina nespavamo skupa, pokusala i to i obadvi smo gore spavale 😂 e i super za O za spavanje i meni je promaknulo, jucer sam bas povrsno citala, a wapp uopće nestignem 😂 svako malo 500/600 poruka zaostataka pa odustanem 🙈
Malina nespavamo skupa, pokusala i to i obadvi smo gore spavale 😂 e i super za O za spavanje i meni je promaknulo, jucer sam bas povrsno citala, a wapp uopće nestignem 😂 svako malo 500/600 poruka zaostataka pa odustanem 🙈
Sretnih velikih 8 mjeseci 🎉🎊
Sortiraj odgovore
Najstariji