Corrine, tak i ja cesti pomislim da nemre sat vremena bit dobre volje.ah, sinovi
🤦🏻♀️ Ja zamislila bukvalno vrhnje crvene boje, pa si mislim sigurno mjesa sa nekim crvenim sosom pa crveno 😂 nisam ni pomislila na ambalazu 😂
.
Vi ste stvarno brzo zamjenili obrok nama je za dorucak trebalo oko mjesec i pol, a bome i za rucak ali to je vise bilo do mene 😁 prije 2 tjedna smo zamjenili tak nesto, kad napuni 9mj imam namjeru pocet mu nuditi veceru, sad mu u to vrikeme ponudim par komada flipsa ili komadic voca, cisto da se privikava da ce jwati i u to vrijeme. Ali meme muci nesto drugo.
7h dojenje
9h-10h dorucak
12h-13h dojenje
14:30 rucak
17:30 dojenje/vecera u najavi
20:30 dojenje +AD
Znaci muci me ovaj razmak izmedju dorucka i rucka poslije kad uvedemo i veceru, sta nuditi u to vrijeme?
Moram reci desilo se cudo J je opet prihvatio bocicu.Jako je plakao jer nisam imala a htio se uspavat i zbog zubi a i gladan vec..i muz kaze idem mu slozit.Vec neko vrijeme nismo jer je gurao rukama.Bome on ga je hranio..ja drzala u krilu..pojeo 180😅😅😅..prvo je nagodovao ali ipak sretno pojeo.
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Skoljka mozes nesto od voca, jogurt. To mi prvo pada na pamet.
.
Hany bravo za J🎉🎉
Jutro!
☕☕ kuhana. Sagi nadam se da spavate kad ti nisi kuhala🤞
.
Noc sa 3 ili 4 budjenja iza nas. Od maloprije budni.
.
Za dorucak ne znam sta bi mogli🤔 banana, sljiva, zobene mozda.
Jutro Jahanara! Ja evo pokrivam i vecernju i jutarnju smjenu. Buđenja svakih sat vremena do ponoći, onda tulum do pola 3, i sad evo opet. Valjda su zubi, iako stenje i stisce nogice kao da je nesto s probavom. A nije nista neuobicajeno jeo osim sto je liznuo klementinu na par sekundi. Osjecam glavu kako krece pulsirat, ne gine mi glavobolja danas!
Ajoj Corinne, bome ti nije lako😔 lako moguce da su zubici, znaci jos nije provirio. Drzim vam 🤞 da odspava preko dana duze od 40min pa da i ti uhvatis malo sna.
Jutroo, kod nas standard buđenja u 10 al to ne brojim jer sam tad jos budna pa 12 pa 2 pa 4 i onda pocne 5,6 i buđenje u 7. Neznam kad se misli prestajat toliko budit 🙈
Jucer me ugrizla dok je dojila i lopov mali se smije 😂 a ja kao ozbiljno njoj ne to radit, al nemoa ostat ozbiljam dok se tako smije. Inace je beba koja se stalno smije, cak i zarokce, a mi odvaljujemo na to 😂
Neznam jesam pisala pocela je govoriti i bebe i sad moja mama otvara kutiju sa igrackama i na vrhu dvi velike bebe, a ona odma rekla bebe i sad moja mama govori kako je ona pametna😂
Jucer sam isla zvati i pedijatricu jer je osip premda se malo smirio presporo prolazio pa mi je dala dvi kreme da mackam, sve telefonski srecom rjesila.
Sad da vas kom sto se sjecam.
Jahanara vjerojatno faza razdvajanja i dorucak zvuci fino to bi i ja jela 😊
Malina i meni je kosa uglavnom u repu jer ona oboza cupat kosu i to joj je glavno kod uspavljivanja da se drzi za pramen kose.
Corrine nemam pametan savjet nego jaca kava i izdrzi i mi smo imali takvih noci, a eto od 4 mj uglavnom komstantno buđenje svakih 2h pa se tjesi da ce proci i da moze gore 🙈 ako je zub nadam se da ce brzo izbiti 😊
Vidim da je proslo ispod radara jucer da je O prespavao CIJELU noc :D al zato ovu budenje u ponoc i oko 2, ja nikako nisam mogla zaspati kako treba.
.
Jel da mu izvlacim nos ako nista ne cujem sad ujutro?
.
Skoljka, u knjizi su uzine ono sto mi dajemo sad za dorucak, dakle neko voce ponekad sa zitaricom, a za dorucak u biti mlijecno zitna kombo.
.
Corrine, citam kak je vama, nadam se da nece to nas zateci 🥴
.
Mell, bebolina prica ko velika! Moj sve vise otvara usta i ide wawawawa. To nam je bas novo preko noci doslo.
Jel spavate skupa? Kazu da se bebe cesce bude ako spavaju s mamama, ja ne vjerujem u to.
Sortiraj odgovore
Najstariji