Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Studeni 2020. 21:44

Corrine, tak i ja cesti pomislim da nemre sat vremena bit dobre volje.ah, sinovi

skoljka
    13. Studeni 2020. 22:38

🤦🏻‍♀️ Ja zamislila bukvalno vrhnje crvene  boje, pa si mislim sigurno mjesa sa nekim crvenim sosom pa crveno 😂 nisam ni pomislila na ambalazu 😂

Vi ste stvarno brzo zamjenili obrok nama je za dorucak trebalo oko mjesec i pol, a bome i za rucak ali to je vise bilo do mene 😁 prije 2 tjedna smo zamjenili tak nesto, kad napuni 9mj imam namjeru pocet mu nuditi veceru, sad mu u to vrikeme ponudim par komada flipsa ili komadic voca, cisto da se privikava da ce jwati i u to vrijeme. Ali meme muci nesto drugo.
    7h dojenje
    9h-10h dorucak
    12h-13h dojenje
    14:30 rucak
    17:30 dojenje/vecera u najavi
    20:30 dojenje +AD
    Znaci muci me ovaj razmak izmedju dorucka i rucka poslije kad uvedemo i veceru, sta nuditi u to vrijeme? 

Hany92
    13. Studeni 2020. 22:46

Moram reci desilo se cudo J je opet prihvatio bocicu.Jako je plakao jer nisam imala a htio se uspavat i zbog zubi a i gladan vec..i muz kaze idem mu slozit.Vec neko vrijeme nismo jer je gurao rukama.Bome on ga je hranio..ja drzala u krilu..pojeo 180😅😅😅..prvo je nagodovao ali ipak sretno pojeo.

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

Jahanara
    13. Studeni 2020. 22:59

Skoljka mozes nesto od voca, jogurt. To mi prvo pada na pamet.
    .
    Hany bravo za J🎉🎉

Jahanara
    14. Studeni 2020. 06:12

Jutro!
    ☕☕ kuhana. Sagi nadam se da spavate kad ti nisi kuhala🤞
    .
    Noc sa 3 ili 4 budjenja iza nas. Od maloprije budni.
    .
    Za dorucak ne znam sta bi mogli🤔 banana, sljiva, zobene mozda. 

Corinne
    14. Studeni 2020. 06:37

Jutro Jahanara! Ja evo pokrivam i vecernju i jutarnju smjenu. Buđenja svakih sat vremena do ponoći, onda tulum do pola 3, i sad evo opet. Valjda su zubi, iako stenje i stisce nogice kao da je nesto s probavom. A nije nista neuobicajeno jeo osim sto je liznuo klementinu na par sekundi. Osjecam glavu kako krece pulsirat, ne gine mi glavobolja danas! 

Jahanara
    14. Studeni 2020. 06:55

Ajoj Corinne, bome ti nije lako😔 lako moguce da su zubici, znaci jos nije provirio. Drzim vam 🤞 da odspava preko dana duze od 40min pa da i ti uhvatis malo sna.

14. Studeni 2020. 07:31

Jutroo, kod nas standard buđenja u 10 al to ne brojim jer sam tad jos budna pa 12 pa 2 pa 4 i onda pocne 5,6 i buđenje u 7. Neznam kad se misli prestajat toliko budit 🙈  
    Jucer me ugrizla dok je dojila i lopov mali se smije 😂 a ja kao ozbiljno njoj ne to radit, al nemoa ostat ozbiljam dok se tako smije. Inace je beba koja se stalno smije, cak i zarokce, a mi odvaljujemo na to 😂
    Neznam jesam pisala pocela je govoriti i bebe i sad moja mama otvara kutiju sa igrackama i na vrhu dvi velike bebe, a ona odma rekla bebe i sad moja mama govori kako je ona pametna😂
    Jucer sam isla zvati i pedijatricu jer je osip premda se malo smirio presporo prolazio pa mi je dala dvi kreme da mackam, sve telefonski srecom rjesila.

14. Studeni 2020. 07:37

Sad da vas kom sto se sjecam.
    Jahanara vjerojatno faza razdvajanja i dorucak zvuci fino to bi i ja jela 😊
    Malina i meni je kosa uglavnom u repu jer ona oboza cupat kosu i to joj je glavno kod uspavljivanja da se drzi za pramen kose.
    Corrine nemam pametan savjet nego jaca kava i izdrzi i mi smo imali takvih noci, a eto od 4 mj uglavnom komstantno buđenje svakih 2h pa se tjesi da ce proci i da moze gore 🙈 ako je zub nadam se da ce brzo izbiti 😊

14. Studeni 2020. 08:03

Vidim da je proslo ispod radara jucer da je O prespavao CIJELU noc :D al zato ovu budenje u ponoc i oko 2, ja nikako nisam mogla zaspati kako treba.
    .
    Jel da mu izvlacim nos ako nista ne cujem sad ujutro?
    .
    Skoljka, u knjizi su uzine ono sto mi dajemo sad za dorucak, dakle neko voce ponekad sa zitaricom, a za dorucak u biti mlijecno zitna kombo.
    .
    Corrine, citam kak je vama, nadam se da nece to nas zateci 🥴
    .
    Mell, bebolina prica ko velika! Moj sve vise otvara usta i ide wawawawa. To nam je bas novo preko noci doslo.
    Jel spavate skupa? Kazu da se bebe cesce bude ako spavaju s mamama, ja ne vjerujem u to.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.