Jutro, sa previse buđenja, nisam ni brojala 🙈 neznam sad da bi rekla da joj je smetala brokula il cvjetaca mislim da nije obzirom koliko sam malo stavila u kasicu. Ona jednostavno izgleda ne spava cvrsto il nemam pojma sto. Dođe mi da joj dajem samo dvaput da po noci cica pa mozda ce skuzit da joj je bolje da spava, al ko ce to izdrzat 🙈
E da i juce curka se pustila i stoji 3 sekunde negdi, kud se njoj zuriii 😂
Sagi mislim stvarno odlicno u komadu odspava al kud ce tolko rano, nadam se da neces morat cekat drugo pomicanje sata da mu se tajming promjeni.
E i moj je to isto jeo taj dan, samo sam ja stavila cijeli cvijet brokule, cvjetace, nije imao problem. I kod nas jogurt sve popravlja, a kad vidi casu od jogurta to je urlanje najace od srece samo sto ne iakoci iz stolice.
E da i moj se jucer pustio da stoji samostalno ali je bio pored mene pa sam ganulovila, bome se prestrasio kad je skuzio da nema oslonca
Dan curke.
Mell, moj se isto dugo dugo tako budio a onda sam gs krenula tjesiti po ledjima, u 2 ujutro, pola sata, al bome se smirio i zaspao. Cesto to i ne upali al otkad to radim kao da su se i budenja prorijedila 🤷
.
Mi jucer zaspali u 9 i po, jer je mali zadnji spavanac produzio na sat i po pa smo sve pomjerili... I odspavao u komadu do pola 4 ujutro ( izuezv dizanja za kasljanje al nije nista skuzio), i bome se probudio ranije nego inace..
.
Jahanara, izdrzite danas!!
.
Skoljka, bas je Aaron vec super beba, ne mogu zamisliti svog ni da puzi 😁
Kod nas danas koraba koju uvodim i tikvica..4 dana smo palentu u svim mogucim kombinacijama pa malo da promjenimo.0k proslo🙃
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Tak mi zao sto se tu slabo pise ;(
Taman danas nisam vagnula kasicu, a cini mi se da je super jeo s tim da mi je ruka desna otpala ( drzala sam ga u ruci, a s drugom hranila, bez balavca 😂🤦).
Inace se inhalirmao u kupaonici i eto, prodje nedjelja.
Sretna noc svima 🤗
I meni je zao😔 vise puta dnevno dodjem vidjeti jel tko tipkao a ono nista... i sama kad trebam nesto pitati pitam u grupi jer dobijem odmah odgovor.
.
Super za O da je lijepo pojeo👏 neka na nastavi tako.
.
Hany palenta je zdrava, samo nek ju papa. Mogla bi je sutra dat Teu za dorucak. Trebali smo ciklu, al je nisam skuhala danas😅
.
Uspavljivali smo se nocas 1.5 h. I evo vec prvo budjenje.
Evo mene tu! Na grupi imam beskonacno poruka za citati! Mi smo po cijele dane negdje, iskoristavamo sunce i toplo vrijeme. Drugi zubić se osjeti pod prstima, to valjda znaci da je izasao? 🤩
.
(Ne)spavanje mi je neiscrpna tema. Zasto, o zasto.. se on budi redovno prije ponoći i po nekoliko puta?!
.
Danas se pokakao 5 puta čak! Probao je ribu, ali nije mu bila zanimljiva. Imam problem da neće ujutro jesti, popodne malo bolje a najvise pojede ako mu dam oko 18h, bez obzira na komadiće/kašice/sam da jede.. Sad ne znam da li da mu uvodim prvo rucak, pa veceru i onda zadnje doručak ili?
.
Počeo je plakati i govoriti mmma 😅
Nasa noc se ponavlja🙄 ne znam sta mu je da se tako poceo buditi stalno i da ga ne mogu ispustiti iz ruku.
.
Corinne mozes prvo rucak uvoditi. Mislim da su Sagi i Malina pisale da u onoj knjizi zadnje uvode dorucak.
Dijelim mišljenje za forum, draži mi je jer je fokusiraniji i pregledniji.
.
Hany super za papanje.
Malina bravo, ja ga hranim u baby bjornu, ne izdrži dugo miran u krilu pa mi bude teško.
Corrine ma zašto ne, ja bi pratila kak njemu paše.
Za zubić, vidiš crticu vani?onda je izašao 🥰 možda sad počne i bolje spavat 😉
Jahanara 😕 T je imao prvo papanje sad pa ćemo vidjet daljnji razvoj situacije 🙈 sad zadnjih par noći se probudi jednom prije papanja u plalu, tj izgleda kao da plače u snu. Brzo se smiri na rukama i nasravi spavat. 🤷♀️
Jutro!
☕☕☕ se pije 😊
O noci uopce necu pisati🙄
.
Danas smo trebali uvesti ciklu, al sam jucer bila lijena i nisam je skuhala😅 jeste ce nesto vec uvedeno i dobro🤭
.
Malina kako je prosla noc?
Jutro, stižem i ja na ☕
Teo je još zaspao na 50 min pa b akon nunanja još sat vremena, dobro je, barwćrm smo izdržalu do 6 i 20. 💪
Jahanara ma ne mora svaki dan imati nešto novo 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji