Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Studeni 2020. 09:57

Ja nisam izasla iz stana od ponedjeljka 😳

Jahanara
    13. Studeni 2020. 10:17

Teo je zadnji put bio u nedjelju vani koliko se sjecam😕 kod nas je cijeli tjedan magla i rosulja...
    .
    Kako ste kuhale ciklu? U kori pa na komadice i zaledile ili? 

sagi
    13. Studeni 2020. 10:44

Očekivala sunce danas, al opet tmurno.. Možda popodne bude bolje 🤞
    Otići ćemo barem na 10 min. 

Teo smazao kašicu, sad radim 80,85 grama, postupno povećavam 😁
    batat+hokaido tikva+tikvica. A sutra uvodimo edmu. 

Corinne
    13. Studeni 2020. 10:55

E da Jahanara, taj plač kod čišćenja nosića je bas frustrirajući, čistiš a on se nanovo štopa u isto vrijeme. . Zato mi je luk super  😅
    .
    Malina 🤞 da sto prije ozdravi!

Corinne
    13. Studeni 2020. 11:03

Bravo Sagi i Teo na papanju! Super vam ide!
    .
    Roko nikako neće doručak. Kakv otac takav sin, ja sam gladna cim se probudim, a muzu je ručak prvi obrok. Danas šljiva, m.tikva, quinoa. Mozda jos nes iskopam.. al ne volim sto namirnica staviti unutra, kad čitam tamo na Domaćim kašicama, neke imaju 10 sastojaka! 

sagi
    13. Studeni 2020. 11:06

Jahanara zaboravila odg za ciklu. Da, skuhana u kori pa narezana i zaleđena. Mama je odradila to umjesto nas. Kad je kiselila ciklu, zamrznula dio za malog. 🙂

Jahanara
    13. Studeni 2020. 11:35

sagi

Očekivala sunce danas, al opet tmurno.. Možda popodne bude bolje 🤞
    Otići ćemo barem na 10 min.
    .
    Teo smazao kašicu, sad radim 80,85 grama, postupno povećavam 😁
    batat+hokaido tikva+tikvica. A sutra uvodimo edmu.

Bravo za Tea👏👏 super njemu to ide😀
    .
    Hvala na odg za ciklu. Danas sam uvela zobene. Jabuka, suha sljiva i zobene. Cikla je iduca na redu.

sagi
    13. Studeni 2020. 12:28

Da, baš je papalica. Čim vidi žlicu, otvara usta 😂

Jahanara ste vi zamijenili obrok za podoj?
    Ak je žitarica, to je ok? 

Hany92
    13. Studeni 2020. 14:37

Corinne

Nista nisam citala od jutros..😊 ja o obozavam Weledu, krema za guzu je super, koristim istu otkako se beban rodio, dakle 6 mj. već!
    .
    Ima neka uzrecica da prehlada kod beba traje 7 dana ako se liječi ili tjedan dana ako ne. 😅 Mozemo im mi malo olaksati, ali normalno je da malo potraje.
    .
    Večeras sam odlučila Roku prvi put dati čepić zbog zubića. Bas je tuzno plakao, i opet se krenuo buditi svakih pola sata. Jedva cekam da izade taj zub! Fali mu jos pola milimetra! Mozda sutra ujutro bude vani, da bar!

Ajme i J je tako cjelu noc..vec sam se prepala sta je.Inace to ne radi..doslovmo vristi i oce cicu.A meni se ne napune bas..pa jos vise vristi.A ad nece🙈I jep se tvoj za glavu hvata,kosicu..uho?preko dana ga svrbi vidim i malo je nervozan ali po noci  h a o s !

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

Jahanara
    13. Studeni 2020. 15:34

sagi

Da, baš je papalica. Čim vidi žlicu, otvara usta 😂
    .
    Jahanaraste vi zamijenili obrok za podoj?
    Ak je žitarica, to je ok?

Jesmo, mi smo zamijenili jedan podoj. Pojede izmedju 120-150gr.  Voce/povrce sa zitaricom je kompletan obrok. 

Hany92

Corinne

Nista nisam citala od jutros..😊 ja o obozavam Weledu, krema za guzu je super, koristim istu otkako se beban rodio, dakle 6 mj. već!
    .
    Ima neka uzrecica da prehlada kod beba traje 7 dana ako se liječi ili tjedan dana ako ne. 😅 Mozemo im mi malo olaksati, ali normalno je da malo potraje.
    .
    Večeras sam odlučila Roku prvi put dati čepić zbog zubića. Bas je tuzno plakao, i opet se krenuo buditi svakih pola sata. Jedva cekam da izade taj zub! Fali mu jos pola milimetra! Mozda sutra ujutro bude vani, da bar!
    Ajme i J je tako cjelu noc..vec sam se prepala sta je.Inace to ne radi..doslovmo vristi i oce cicu.A meni se ne napune bas..pa jos vise vristi.A ad nece🙈I jep se tvoj za glavu hvata,kosicu..uho?preko dana ga svrbi vidim i malo je nervozan ali po noci h a o s !

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.