Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Studeni 2020. 16:45

Ja se ne sjecam raspustene kose. Toliko imam zavezanu kosu da kad sam ju skratila sad u rujnu 20cm NITKO nije skuzio 😂
    .
    Mi danas banana, kruska, proso. Prva zlicica ok, a ostalo cak podnosljivo. Oko 80g je pojeo. Sinoc muz isao jest crveno vrhnje s njim u narucju i mali otvorio usta i dobio vrhnja :D ja pijem vodu, pije i on iz moje casr. Sve curi al nema veze, imamo ciiiijeeeeli dan da se presvlscimo 😂
    .
    U tijeku je 3.spavanac. inace je spavao 2,5h danas u komadu 😳 ne znam sta ae dogadja s tom bebom. E da, sad ga ja nosila po stanu, kuhali kavu, pili vodu i samo s usla u sobu, upalila vrtuljak, malo zvjerinjao i odmah mi zaspao u narucju. Koje osvjezenje nakon konstantne deračine kad treba utonut u san.

13. Studeni 2020. 16:46

malina08

Ja se ne sjecam raspustene kose. Toliko imam zavezanu kosu da kad sam ju skratila sad u rujnu 20cm NITKO nije skuzio 😂
    .
    Mi danas banana, kruska, proso. Prva zlicica ok, a ostalo cak podnosljivo. Oko 80g je pojeo. Sinoc muz isao jest crveno vrhnje s njim u narucju i mali otvorio usta i dobio vrhnja :D ja pijem vodu, pije i on iz moje casr. Sve curi al nema veze, imamo ciiiijeeeeli dan da se presvlscimo 😂
    .
    U tijeku je 3.spavanac. inace je spavao 2,5h danas u komadu 😳 ne znam sta ae dogadja s tom bebom. E da, sad ga ja nosila po stanu, kuhali kavu, pili vodu i samo s usla u sobu, upalila vrtuljak, malo zvjerinjao i odmah mi zaspao u narucju. Koje osvjezenje nakon konstantne deračine kad treba utonut u san.

Hocu rec, prva zlicica uzas, nagon na povracanje. JEDVA CEKAM HRANILICU DA SJEDI U NJOJ

Corinne
    13. Studeni 2020. 17:12

Hani uho da, i po obrazima se grebe, srećom pa nema kose. Kao ni ja, sve mi je iščupao, ovo što je ostalo nakon ispadanja. Bas mi ga je zao. A i mene, ima 20 zuba za izrasti, ko ce to prezivjet!?
    .
    Ja ne znam jel on dobre volje i sat vremena u danu u zadnje vrijeme. Više nemam pojma kako da ga zabavim. 

Hany92
    13. Studeni 2020. 17:18

Corinne

Hani uho da, i po obrazima se grebe, srećom pa nema kose. Kao ni ja, sve mi je iščupao, ovo što je ostalo nakon ispadanja. Bas mi ga je zao. A i mene, ima 20 zuba za izrasti, ko ce to prezivjet!?
    .
    Ja ne znam jel on dobre volje i sat vremena u danu u zadnje vrijeme. Više nemam pojma kako da ga zabavim.

Onda je to to nema kaj takva nam je sudbina🤣🙈

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

Hany92
    13. Studeni 2020. 17:20

Jahanara

sagi

Da, baš je papalica. Čim vidi žlicu, otvara usta 😂
    .
    Jahanaraste vi zamijenili obrok za podoj?
    Ak je žitarica, to je ok?
    Jesmo, mi smo zamijenili jedan podoj. Pojede izmedju 120-150gr. Voce/povrce sa zitaricom je kompletan obrok.

Hany92

Corinne

Nista nisam citala od jutros..😊 ja o obozavam Weledu, krema za guzu je super, koristim istu otkako se beban rodio, dakle 6 mj. već!
    .
    Ima neka uzrecica da prehlada kod beba traje 7 dana ako se liječi ili tjedan dana ako ne. 😅 Mozemo im mi malo olaksati, ali normalno je da malo potraje.
    .
    Večeras sam odlučila Roku prvi put dati čepić zbog zubića. Bas je tuzno plakao, i opet se krenuo buditi svakih pola sata. Jedva cekam da izade taj zub! Fali mu jos pola milimetra! Mozda sutra ujutro bude vani, da bar!
    Ajme i J je tako cjelu noc..vec sam se prepala sta je.Inace to ne radi..doslovmo vristi i oce cicu.A meni se ne napune bas..pa jos vise vristi.A ad nece🙈I jep se tvoj za glavu hvata,kosicu..uho?preko dana ga svrbi vidim i malo je nervozan ali po noci h a o s !
    Moj se isto hvata za kosu i cupa je al kod njega je to znak da mu se spava.

J inace trlja okice kad mu se spava. Sad kad su zubi u pitanju onda sve sta sam navela.Moze biti kombinacija umora,spava mu se + zubici=ajme meni🤪😂

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

skoljka
    13. Studeni 2020. 18:20

Bok zenske, ja nikako ovdje da pisem. Citam redovno i taman kad hocu pisati nesto me prekine.

I kod naa uzas vrijeme sa ovom maglom, ju er prije podne se bila malo digla pa smo malo bili vanii, predvece oko 16 izaali i vec se poceo spuatati mrak 😬, danas nismo ni bili, jesmo ili u Ka u Kafic, to ne brojim.

Jucer sam isla vagati koliko moj pojede jer me zanimalo , znala sam da vise pojede za dorucak, ugl pojeo je 230g za dorucak, a 170g za rucak. Ovo prvo mi se cini puno ali kad hoce nek jede, ovo drugo sam inace mislia da je manje al vidim da je sasvim ok.

Jahanara bravo za zamjenjeni obrok 👏🏻

Malina ata je crveno vrhnje? Sa rajcicom ili.. 
    Bude O svsta isprobao prije vremena 😂😂

A trlja oci kad mu se spava, zna cesati usi i zjevati.

Jel se to Media prestala javljati? 

sagi
    13. Studeni 2020. 20:02

Jahanara bravo za obrok, kolko vam je trebalo da dođete do zamjene? 
    Malina ajooj za kosu. Da nemam kratku i moja bi bila stalno u repu sigurno 😁
    Skoljka da Medija je nestala, valjda joj je mobitel još pokvaren 🤷‍♀️
    Pretpostavljam da je crveno vrhnhe ono s više udjela masnoće, 20 il tak neš. Plavo je s manje.
    Super to A tamani 😁

Jahanara
    13. Studeni 2020. 20:08

Crveno vrhnje je ono punomasno 20% mm.
    Vi ste zamijenili i rucak👏👏 super A pojede.
    .
    Da Medija se ne javlja, valjda joj je mob na popravku jos uvijek🤔

Jahanara
    13. Studeni 2020. 20:11

Ajme Sagi citam sad tvoj i moj post, kao da sam te prepricala🤣 al dugo sam tipkala jer uspavljujem T
    .
    Brzo smo mi to zamijenili, za oko 2 tj otprilike.

sagi
    13. Studeni 2020. 20:14

Jahanara

Ajme Sagi citam sad tvoj i moj post, kao da sam te prepricala🤣 al dugo sam tipkala jer uspavljujem T
    .
    Brzo smo mi to zamijenili, za oko 2 tj otprilike.

Haha, da, pretpostavila sam da si dugo pisala kad sam pročitala 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.