Ja se ne sjecam raspustene kose. Toliko imam zavezanu kosu da kad sam ju skratila sad u rujnu 20cm NITKO nije skuzio 😂
.
Mi danas banana, kruska, proso. Prva zlicica ok, a ostalo cak podnosljivo. Oko 80g je pojeo. Sinoc muz isao jest crveno vrhnje s njim u narucju i mali otvorio usta i dobio vrhnja :D ja pijem vodu, pije i on iz moje casr. Sve curi al nema veze, imamo ciiiijeeeeli dan da se presvlscimo 😂
.
U tijeku je 3.spavanac. inace je spavao 2,5h danas u komadu 😳 ne znam sta ae dogadja s tom bebom. E da, sad ga ja nosila po stanu, kuhali kavu, pili vodu i samo s usla u sobu, upalila vrtuljak, malo zvjerinjao i odmah mi zaspao u narucju. Koje osvjezenje nakon konstantne deračine kad treba utonut u san.
Ja se ne sjecam raspustene kose. Toliko imam zavezanu kosu da kad sam ju skratila sad u rujnu 20cm NITKO nije skuzio 😂
.
Mi danas banana, kruska, proso. Prva zlicica ok, a ostalo cak podnosljivo. Oko 80g je pojeo. Sinoc muz isao jest crveno vrhnje s njim u narucju i mali otvorio usta i dobio vrhnja :D ja pijem vodu, pije i on iz moje casr. Sve curi al nema veze, imamo ciiiijeeeeli dan da se presvlscimo 😂
.
U tijeku je 3.spavanac. inace je spavao 2,5h danas u komadu 😳 ne znam sta ae dogadja s tom bebom. E da, sad ga ja nosila po stanu, kuhali kavu, pili vodu i samo s usla u sobu, upalila vrtuljak, malo zvjerinjao i odmah mi zaspao u narucju. Koje osvjezenje nakon konstantne deračine kad treba utonut u san.
Hocu rec, prva zlicica uzas, nagon na povracanje. JEDVA CEKAM HRANILICU DA SJEDI U NJOJ
Hani uho da, i po obrazima se grebe, srećom pa nema kose. Kao ni ja, sve mi je iščupao, ovo što je ostalo nakon ispadanja. Bas mi ga je zao. A i mene, ima 20 zuba za izrasti, ko ce to prezivjet!?
.
Ja ne znam jel on dobre volje i sat vremena u danu u zadnje vrijeme. Više nemam pojma kako da ga zabavim.
Hani uho da, i po obrazima se grebe, srećom pa nema kose. Kao ni ja, sve mi je iščupao, ovo što je ostalo nakon ispadanja. Bas mi ga je zao. A i mene, ima 20 zuba za izrasti, ko ce to prezivjet!?
.
Ja ne znam jel on dobre volje i sat vremena u danu u zadnje vrijeme. Više nemam pojma kako da ga zabavim.
Onda je to to nema kaj takva nam je sudbina🤣🙈
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Da, baš je papalica. Čim vidi žlicu, otvara usta 😂
.
Jahanaraste vi zamijenili obrok za podoj?
Ak je žitarica, to je ok?Jesmo, mi smo zamijenili jedan podoj. Pojede izmedju 120-150gr. Voce/povrce sa zitaricom je kompletan obrok.Nista nisam citala od jutros..😊 ja o obozavam Weledu, krema za guzu je super, koristim istu otkako se beban rodio, dakle 6 mj. već!
.
Ima neka uzrecica da prehlada kod beba traje 7 dana ako se liječi ili tjedan dana ako ne. 😅 Mozemo im mi malo olaksati, ali normalno je da malo potraje.
.
Večeras sam odlučila Roku prvi put dati čepić zbog zubića. Bas je tuzno plakao, i opet se krenuo buditi svakih pola sata. Jedva cekam da izade taj zub! Fali mu jos pola milimetra! Mozda sutra ujutro bude vani, da bar!Ajme i J je tako cjelu noc..vec sam se prepala sta je.Inace to ne radi..doslovmo vristi i oce cicu.A meni se ne napune bas..pa jos vise vristi.A ad nece🙈I jep se tvoj za glavu hvata,kosicu..uho?preko dana ga svrbi vidim i malo je nervozan ali po noci h a o s !Moj se isto hvata za kosu i cupa je al kod njega je to znak da mu se spava.
J inace trlja okice kad mu se spava. Sad kad su zubi u pitanju onda sve sta sam navela.Moze biti kombinacija umora,spava mu se + zubici=ajme meni🤪😂
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Bok zenske, ja nikako ovdje da pisem. Citam redovno i taman kad hocu pisati nesto me prekine.
.
I kod naa uzas vrijeme sa ovom maglom, ju er prije podne se bila malo digla pa smo malo bili vanii, predvece oko 16 izaali i vec se poceo spuatati mrak 😬, danas nismo ni bili, jesmo ili u Ka u Kafic, to ne brojim.
.
Jucer sam isla vagati koliko moj pojede jer me zanimalo , znala sam da vise pojede za dorucak, ugl pojeo je 230g za dorucak, a 170g za rucak. Ovo prvo mi se cini puno ali kad hoce nek jede, ovo drugo sam inace mislia da je manje al vidim da je sasvim ok.
.
Jahanara bravo za zamjenjeni obrok 👏🏻
.
Malina ata je crveno vrhnje? Sa rajcicom ili..
Bude O svsta isprobao prije vremena 😂😂
.
A trlja oci kad mu se spava, zna cesati usi i zjevati.
.
Jel se to Media prestala javljati?
Jahanara bravo za obrok, kolko vam je trebalo da dođete do zamjene?
Malina ajooj za kosu. Da nemam kratku i moja bi bila stalno u repu sigurno 😁
Skoljka da Medija je nestala, valjda joj je mobitel još pokvaren 🤷♀️
Pretpostavljam da je crveno vrhnhe ono s više udjela masnoće, 20 il tak neš. Plavo je s manje.
Super to A tamani 😁
Crveno vrhnje je ono punomasno 20% mm.
Vi ste zamijenili i rucak👏👏 super A pojede.
.
Da Medija se ne javlja, valjda joj je mob na popravku jos uvijek🤔
Ajme Sagi citam sad tvoj i moj post, kao da sam te prepricala🤣 al dugo sam tipkala jer uspavljujem T
.
Brzo smo mi to zamijenili, za oko 2 tj otprilike.
Ajme Sagi citam sad tvoj i moj post, kao da sam te prepricala🤣 al dugo sam tipkala jer uspavljujem T
.
Brzo smo mi to zamijenili, za oko 2 tj otprilike.
Haha, da, pretpostavila sam da si dugo pisala kad sam pročitala 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji