Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hany92
    16. Studeni 2020. 11:48

Corinne

Evo mene tu! Na grupi imam beskonacno poruka za citati! Mi smo po cijele dane negdje, iskoristavamo sunce i toplo vrijeme. Drugi zubić se osjeti pod prstima, to valjda znaci da je izasao? 🤩
    .
    (Ne)spavanje mi je neiscrpna tema. Zasto, o zasto.. se on budi redovno prije ponoći i po nekoliko puta?!
    .
    Danas se pokakao 5 puta čak! Probao je ribu, ali nije mu bila zanimljiva. Imam problem da neće ujutro jesti, popodne malo bolje a najvise pojede ako mu dam oko 18h, bez obzira na komadiće/kašice/sam da jede.. Sad ne znam da li da mu uvodim prvo rucak, pa veceru i onda zadnje doručak ili?
    .
    Počeo je plakati i govoriti mmma 😅

E i moj govori kroz plac mama,onak tuzno..hjoj😅

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

sagi
    16. Studeni 2020. 11:54

Joj propustila sam mama od Corrine, preslatko 🥰
    A i od Hany ❤️

Mojem duda služi ko igračka 🤦‍♀️

Hany92
    16. Studeni 2020. 12:04

Jagodica javi kak proslo kod ped!🙂 
    E da zaboravih napisat opet sam sinoc gledala akrobacije by Juraj.Do ponoci je svasta po krevetu izvodio i pokusavao.Kasnije smo oboje slatko zaspali.😄

Hany92
    16. Studeni 2020. 12:05

sagi

Joj propustila sam mama od Corrine, preslatko 🥰
    A i od Hany ❤️
    .
    Mojem duda služi ko igračka 🤦‍♀️

😘😘😘muski brbljavci😁

Nagini13
    16. Studeni 2020. 14:46

Da se javim :) Ova zima mi je dosadila, nista ne stizem dok sve zavrsim vec padne mrak ni u setnju ne mozemo kako treba 🙄 A ja sam ono NE sa malom bebom po mraku 😂 Papamo, do sad mu je banana favorit sav se uzbudi kad shvati da je banana 😂 Sutra bi uvela palentu, kupuje li se neka posebna ili ova sto i mi jedemo? Ide li mi uz to Edmu 

Nagini13
    16. Studeni 2020. 14:48

Je li vasi sjede? 🙄 Par mama sto okolo pratim po drustvenim bebe full sjede 

sagi
    16. Studeni 2020. 14:55

Nagini13

Da se javim :) Ova zima mi je dosadila, nista ne stizem dok sve zavrsim vec padne mrak ni u setnju ne mozemo kako treba 🙄 A ja sam ono NE sa malom bebom po mraku 😂 Papamo, do sad mu je banana favorit sav se uzbudi kad shvati da je banana 😂 Sutra bi uvela palentu, kupuje li se neka posebna ili ova sto i mi jedemo? Ide li mi uz to Edmu

Ja sma mu za početak uzela dm Bio palentu, a poslije ću običnu. Tako da možeš tu. I da, može edmu 🙂

E a zaš ne po mraku? Mislim čula sam za te priče, ali ne znam dal mi je itko rekao razlog. 🤷‍♀️

sagi
    16. Studeni 2020. 14:55

Nagini13

Je li vasi sjede? 🙄 Par mama sto okolo pratim po drustvenim bebe full sjede

Ne, bilo bi mi čudnije da sjedi nego obrnuto 🙂

Nagini13
    16. Studeni 2020. 14:59

Sagi Hvala 🤗 A za mrak ne znam to mi od majke preslo 😂 Mislim da nema valjanog razloga, isto kao ono 40 dana da beba mora kuci biti, pa sam sjedila mjesec dana 😂 Do duse nisam se osjecala dobro ali eto mislim da su sve neke babine gatke, a kako sam postala mama u sve vjerujem 😤

Nagini13
    16. Studeni 2020. 15:02

Djevojcica od daljne rodbine nekih 5 dana starija od mog mala uveliko sjedi, i odguruje se za puzanje, jos su oni u Danskoj pa reko mozda oni nesto znaju sto ja ne 😂 moj samo ide u krug po stomaku nije se digao na koljena jos, valjda je to ok, znam da sve bebe imaju svoj tempo ali ne mogu da ne upoređujem 🤐

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.