Ma to za mlijeko je preporuka godinu dana, vecina daje i ranije, a na kraju krajeva, do prije 30 godina puno zena je davalo bebama kravlje mlijeko.. nekome pase prije nekom kasnije. Ja sam sa 5mj vec tamanila cokolino s mlijekom 😁
Jagodice al mi kopas oci svaki put s tom namjernicom 😂😂😂 hhehe sorry morala sam reci 😀 ma ja uvodim nesto i po dan samo. Vece alergene vise dana. Kod nas inace niko nije na nista alergican pa zato ja to malo opustenije 😊
Tocno to i ja mislim :D nisam ni skuzila namjernicu do sad 😂
Ja cu maslinovo kad uvedemo stavljat uvjek u povrtne kasice ,preporucaju to jer su vitamini topivi u ulju pa bolje dodu u organizam,sto je i meni logicno.
Ovo za mlijeko sam isti proucavala navodno pada tesko na bubrege?jer kao male bebe ne mogu to preraditi kako treba.Nemojte me uzet za rijec..davno citala pa sam vec i zab.Ja cu def.pricekat.A gle zene prije nisu znale,davalo se sto se moglo i imalo
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Slazem se sa Hany92 sto se tice mlijeka. Tada ili nisu imali ili nisu znali bolje. Nama je bas pedijatar rekao mlijeko, med, jagode i gljive iza godinu dana.
Ja sam vec pisala o tome neznam jel tu il u grupu. Meni je u redu dati mlijeko kao dio obroka tipa griz na mlijeku sa vocem, ali nikako nemoze biti kao samostalan obrok jer nije dovoljno hranjivo kao mm ili ad. A meni je definitivno puno bolje napraviti palacinke sa mlijekom. Ukusnije i hranjivije. Neznam da tu ista moze pasti tesko na zeludac kad to nije boca cistog mlijeka. Uostalom od cega se ad pravi.
Slazem se sa Hany92 sto se tice mlijeka. Tada ili nisu imali ili nisu znali bolje. Nama je bas pedijatar rekao mlijeko, med, jagode i gljive iza godinu dana.
Mislim da je pedijatar stara skola jer jagode mogu po novome od 6 mj, moja je probala domace ljetos. Sa medom i gljivama uvijek treba oprezno kao i sa orasastim.
Ja sam vec pisala o tome neznam jel tu il u grupu. Meni je u redu dati mlijeko kao dio obroka tipa griz na mlijeku sa vocem, ali nikako nemoze biti kao samostalan obrok jer nije dovoljno hranjivo kao mm ili ad. A meni je definitivno puno bolje napraviti palacinke sa mlijekom. Ukusnije i hranjivije. Neznam da tu ista moze pasti tesko na zeludac kad to nije boca cistog mlijeka. Uostalom od cega se ad pravi.
I tu se slazemo.
Moj spavao danas 1.spavanac 2h, 2.spavanac 1,5h. Isla sam mu mjeriti temperaturu sa vidim jel bolestan. Ne znam sta mu je al dobro je, ponovilo se!
Ukusnije je definitivno,ah danas se to sve detaljni proucava pa imamo previse info,ali opet moze pomoci.Najispravnije je da svaka prilagodi svojoj bebi.
Zato ja vecinon uvjek govorim za sebe sta cu,ne volim drugima nametat😊Nisam strucna kak bi se reklo.A i razlike su i kod zdravih i beba koje imaju neke probleme.
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Moj spavao danas 1.spavanac 2h, 2.spavanac 1,5h. Isla sam mu mjeriti temperaturu sa vidim jel bolestan. Ne znam sta mu je al dobro je, ponovilo se!
🤣🤣 umirem evo🤣 ponovilo se🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji