E da, i za razmak od tri sata.. evo danas bas pokusavam izvesti nesto, pa javim sutra kak je proslo. Naime ja sam skuzila da on krace jede, pa sam mislila da se ubrzao u papnju. Al moze biti da se ne najede skroz, nego prije zaspi, pa se zato i budi cesce. Evo sad sam ga dojila, i onda je izbacio sisu i zaspao, pa sam mu je opet ponudila i malo razbudila, bome je opet sisao.. drzte fige!
E da, i za razmak od tri sata.. evo danas bas pokusavam izvesti nesto, pa javim sutra kak je proslo. Naime ja sam skuzila da on krace jede, pa sam mislila da se ubrzao u papnju. Al moze biti da se ne najede skroz, nego prije zaspi, pa se zato i budi cesce. Evo sad sam ga dojila, i onda je izbacio sisu i zaspao, pa sam mu je opet ponudila i malo razbudila, bome je opet sisao.. drzte fige!
Ili nasi klinci nisu naviknuli osjetiti zescu glad! :D a znam i ja sta radim, cim se mali krene buditi nudim sisu jer znam sta bude... Ali iskreno, kad ga budem odvikavala od sise onda cu se boriti s tim, sad mi se ne da i navikla sam na ovaj ritam nespavanja 😂
My baby prica je bas lijepa🥰 volim takve price.
.
Malina lijepo je sve kao i ti😀 jos cekamo sliku glavne zvijezde 😉
.
Karla super za put!
.
I moj malo dobiva na kilazi. Radim na tom da mu pokusam ne davati izmedju podoja jer na prvo kme ja cicu u usta. Od jutros pa do popodne smo se hranili na 2-2.5 sata i bas je lijepo pojeo tj sisao je duze nego inace. A onda nam je takav raspored pao u vodu kad smo isli u park jer sam ponudila prije polaska pa se nije najeo i od tada nemamo rasporeda.
Cure, imate na instagramu stranicu mojabebaspavasama ja sam je neki dan počela pratiti..
Mislim da ću lagano probat krenut s M da se uspava sama u krevetiću..jer mi je preteška postala.. cura s te stranice priča i o hranjenu i buđenju po noći.. pa možete baciti oko. 🙃
Mybaby prekrasni ste svi! Diana posebno, a priča je 😍😍
Malina super je sve sređeno! E i odmah sto se tiče cicanja, moja starija je spavala na cici po noći do godine dana, i onda se odvukla u tri noći spavajući s tatom. Prva noc - plac, druga noc - kenjkanje i treća noc prespavana. Tak da se nemoj sekirati oko toga ☺️
Neverland drago mi je da ste bolje i da ste doma! Bolnicu/odjel neću ni komentirati - sramota!
Karla super za put i M da je bila dobra! Drago mi je da joj sjedalica odgovara ☺️
Corinne 🤞🏼 Da eksperiment uspije ☺️
Moja nije danas spavala treći san, nema šanse je uspavat tako da je zaspala u 18:40 🤷🏼♀️ Imala je sad buđenje ali radi buke (seka i bratići su se malo zaigrali na dvorištu)
A nervoze! Cijeli dan nervoza 😨 i samo grize sve sto stigne
Hvala vam cure na lijepim komentarima moja se evo onesvjestila sada stavit cu slike torte evo cim od seke preuzmem slikice.Skoljka hahah svi isto izgledaju od tih muskih😂
Evo ide treci sat, jos spava.
E da malina, bit ce da je to stvar, da nije nikad bio bas ono gladan gladan. Ja isto na prve znakove nervoze pretpostavljam da je gladan i dam mu sisu. I to zato jer dok je bio manji, ako ne bi dobio jesti odmah, divljao bi i navlacio mi bradavice, pa me uzasno bolilo itd.
Aj bas cu pogledati tu grupu na fejsu!
Vidjela sam prekrasne slikice i drugo zaboravila😂😂
Cestitke na krstenju curke, sesti put pokusavam napisat al danas je mali odlucio zajebavat😂😂
Evo ide treci sat, jos spava.
E da malina,bit ce da je to stvar, da nije nikad bio bas ono gladan gladan. Ja isto na prve znakove nervoze pretpostavljam da je gladan i dam mu sisu. I to zato jer dok je bio manji, ako ne bi dobio jesti odmah, divljao bi i navlacio mi bradavice, pa me uzasno bolilo itd.
Aj bas cu pogledati tu grupu na fejsu!
Ha da, bas tako, a i za busu je bilo bolje da jede pomalo zbog grceva, bljuckanja, podrigivanja. Sad po ljeti tesko sloziti neki rasppred, vidjet cemo kad zahladi! Sad na krsticima je bio skoro 4 sata bez sise jer je prije crkve spavao... I nikak podojiti. Kad smo pauzirali i otisli doma bogac je iscijedio obje sise, gladan i zedan jadnicak. Ma meni evo ni to nocno nacicavanje nije problem, nista mi vise nije problem 😍
Jutroo 😀
Ja naspavana, spavala od pola 10 do pola 4 i onda aj buđenje sat ipo sat, ali ovaj prvi san je meni bio dovoljan da se napokon u komadu naspavan.
Corine bas sam ja to jucer isprobavala i produljila joj vrijeme budnosti i hranjenja jer je ona meni valjda 5 ako ne i vise puta zaspivala po samo pola sata. Jucer tako izbacila jedno spavanje od pola sata, a popodne uz drmuskanje kolica odspavala 2h, tako da cu je definitivno pokusari naviknuti da ima ta dva dulja sna neg 5 nikakvih. I da bebe po zimi nose cipelice za nehodace ili jednostavno deblje carape jer su ionako u kolicima pod dekicom 😊
My baby i malina cestitam na krstenju, lipo ste se skockali, predivna prica i prelijepa dekoracija 😍
Karla super za put dobro da si primjetila da je u jaju problem
Neverland sad cete lakse kod kuce samo ti slusaj svoj instinkt nije uzalud receno da mama najbolje zna.
Sortiraj odgovore
Najstariji