Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Corinne
    29. Kolovoz 2020. 21:29

E da, i za razmak od tri sata.. evo danas bas pokusavam izvesti nesto, pa javim sutra kak je proslo. Naime ja sam skuzila da on krace jede, pa sam mislila da se ubrzao u papnju. Al moze biti da se ne najede skroz, nego prije zaspi, pa se zato i budi cesce. Evo sad sam ga dojila, i onda je izbacio sisu i zaspao, pa sam mu je opet ponudila i malo razbudila, bome je opet sisao.. drzte fige!

29. Kolovoz 2020. 21:35

Corinne

E da, i za razmak od tri sata.. evo danas bas pokusavam izvesti nesto, pa javim sutra kak je proslo. Naime ja sam skuzila da on krace jede, pa sam mislila da se ubrzao u papnju. Al moze biti da se ne najede skroz, nego prije zaspi, pa se zato i budi cesce. Evo sad sam ga dojila, i onda je izbacio sisu i zaspao, pa sam mu je opet ponudila i malo razbudila, bome je opet sisao.. drzte fige!

Ili nasi klinci nisu naviknuli osjetiti zescu glad! :D a znam i ja sta radim, cim se mali krene buditi nudim sisu jer znam sta bude... Ali iskreno, kad ga budem odvikavala od sise onda cu se boriti s tim, sad mi se ne da i navikla sam na ovaj ritam nespavanja 😂

Jahanara
    29. Kolovoz 2020. 22:03

My baby prica je bas lijepa🥰 volim takve price.
    .
    Malina lijepo je sve kao i ti😀 jos cekamo sliku glavne zvijezde 😉
    .
    Karla super za put!
    .
    I moj malo dobiva na kilazi. Radim na tom da mu pokusam ne davati izmedju podoja jer na prvo kme ja cicu u usta. Od jutros pa do popodne smo se hranili na 2-2.5 sata i bas je lijepo pojeo tj sisao je duze nego inace. A onda nam je takav raspored pao u vodu kad smo isli u park jer sam ponudila prije polaska pa se nije najeo i od tada nemamo rasporeda. 

Boa35
    29. Kolovoz 2020. 22:10

Cure, imate na instagramu stranicu mojabebaspavasama ja sam je neki dan počela pratiti.. 
    Mislim da ću lagano probat krenut s M da se uspava sama u krevetiću..jer mi je preteška postala.. cura s te stranice priča i o hranjenu i buđenju po noći.. pa možete baciti oko. 🙃

MickeyMouse
    29. Kolovoz 2020. 22:11

Mybaby prekrasni ste svi! Diana posebno, a priča je 😍😍
    Malina super je sve sređeno! E i odmah sto se tiče cicanja, moja starija je spavala na cici po noći do godine dana, i onda se odvukla u tri noći spavajući s tatom. Prva noc - plac, druga noc - kenjkanje i treća noc prespavana. Tak da se nemoj sekirati oko toga ☺️
    Neverland drago mi je da ste bolje i da ste doma! Bolnicu/odjel neću ni komentirati - sramota! 
    Karla super za put i M da je bila dobra! Drago mi je da joj sjedalica odgovara ☺️
    Corinne 🤞🏼 Da eksperiment uspije ☺️
    Moja nije danas spavala treći san, nema šanse je uspavat tako da je zaspala u 18:40 🤷🏼‍♀️ Imala je sad buđenje ali radi buke (seka i bratići su se malo zaigrali na dvorištu)
    A nervoze! Cijeli dan nervoza 😨 i samo grize sve sto stigne 

My baby
    29. Kolovoz 2020. 22:48

Hvala vam cure na lijepim komentarima moja se evo onesvjestila sada stavit cu slike torte evo cim od seke preuzmem slikice.Skoljka hahah svi isto izgledaju od tih muskih😂

Corinne
    29. Kolovoz 2020. 22:56

Evo ide treci sat, jos spava. 
    E da malina,  bit ce da je to stvar, da nije nikad bio bas ono gladan gladan. Ja isto na prve znakove nervoze pretpostavljam da je gladan i dam mu sisu. I to zato jer dok je bio manji, ako ne bi dobio jesti odmah, divljao bi i navlacio mi bradavice, pa me uzasno bolilo itd.
    Aj bas cu pogledati tu grupu na fejsu! 

• Sancy3
    29. Kolovoz 2020. 23:08

Vidjela sam prekrasne slikice i drugo zaboravila😂😂
    Cestitke na krstenju curke, sesti put pokusavam napisat al danas je mali odlucio zajebavat😂😂

30. Kolovoz 2020. 05:02

Corinne

Evo ide treci sat, jos spava.
    E da malina,bit ce da je to stvar, da nije nikad bio bas ono gladan gladan. Ja isto na prve znakove nervoze pretpostavljam da je gladan i dam mu sisu. I to zato jer dok je bio manji, ako ne bi dobio jesti odmah, divljao bi i navlacio mi bradavice, pa me uzasno bolilo itd.
    Aj bas cu pogledati tu grupu na fejsu!

Ha da, bas tako, a i za busu je bilo bolje da jede pomalo zbog grceva, bljuckanja, podrigivanja. Sad po ljeti tesko sloziti neki rasppred, vidjet cemo kad zahladi! Sad na krsticima je bio skoro 4 sata bez sise jer je prije crkve spavao... I nikak podojiti. Kad smo pauzirali i otisli doma  bogac je iscijedio obje sise, gladan i zedan jadnicak. Ma meni evo ni to nocno nacicavanje nije problem, nista mi vise nije problem 😍

30. Kolovoz 2020. 08:21

Jutroo 😀
    Ja naspavana, spavala od pola 10 do pola 4 i onda aj buđenje sat ipo sat, ali ovaj prvi san je meni bio dovoljan da se napokon u komadu naspavan.
    Corine bas sam ja to jucer isprobavala i produljila joj vrijeme budnosti i hranjenja jer je ona meni valjda 5 ako ne i vise puta zaspivala po samo pola sata. Jucer tako izbacila jedno spavanje od pola sata, a popodne uz drmuskanje kolica odspavala 2h, tako da cu je definitivno pokusari naviknuti da ima ta dva dulja sna neg 5 nikakvih. I da bebe po zimi nose cipelice za nehodace ili jednostavno deblje carape jer su ionako u kolicima pod dekicom 😊
    My baby i malina cestitam na krstenju, lipo ste se skockali, predivna prica i prelijepa dekoracija 😍
    Karla super za put dobro da si primjetila da je u jaju problem
    Neverland sad cete lakse kod kuce samo ti slusaj svoj instinkt nije uzalud receno da mama najbolje zna.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.