Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • socka22
    29. Kolovoz 2020. 13:16

Mi smo otišli na more s bebom koja prvu turu noćnog spavanja odradi cca 5,5-6 sati da bi se tamo već drugu noć sve okrenulo i krenulo tak na dva sata. Trebalo nam je mjesec dana da se vratimo tolko kolko u normalu, i još to nije to. (nije da vas plašim🙈) sve u svemu oni oko 3-4 mjeseca imaju veliku regresiju sna jer počinju spavat kao odrasli i onda im treba vremena da se poslože. H još uvijek oko 3 ima ideju buđenja i odrađivanja koncerta, ali ju prebacimo s malo fena ili nape pa se ukomira 😂😂

• socka22
    29. Kolovoz 2020. 13:17

I sretno mamama i bebama koje imaju krštenje. Uživajte i nek bebači budu super💗

Maja 3
    29. Kolovoz 2020. 13:24

My baby -mrak izgledas!
    Sretno s krstenjima!

Jahanara
    29. Kolovoz 2020. 13:30

My baby bas si zgodna! Tip-top💃

skoljka
    29. Kolovoz 2020. 14:35

Mybaby ti pravi curetak 😍, bome curke imaju mladu mamu 😉

Malina mybaby cekamo fotkicee 😃

Malina bili smo u Svetom trojstvu 🙄tako nesto

skoljka
    29. Kolovoz 2020. 14:42

Dok se vozim obavila online shoping u Nextu za malca za jesen. Luda sam od ovih modela i brojeva. On je dugacak a uzak, nema debelu guzu i debele nogice i onda mu moram sve skiny traziti jer ove normalne trenerkice koje kao guza i pelena popuni mu ne stoje uopce. Uzela sam velicinu 62/68 i moram moliti Boga da mu nebude preveliko, da da preveliko. Uzela sam jaknu, 3 donje trenerkice, 3 majice, kapice, tenisice i stramplice. Sta vi imate u planu oblaciti bebacima kad zahladni. Neka jednodjelna odjela preko odjece ili jaknice, bas nisam pametna pa sam uzela jaknicu onak lagano popunjenu za prvu ruku, a kad baas bude hladno imam orginalnu zimsku navlaku na kolicima. 

Jahanara
    29. Kolovoz 2020. 16:01

Skoljka bas sam si i ja postavila takvo pitanje, sta oblaciti preko zime... mislila sam kupiti jaknicu i skafander pa ovisno kako ce biti zima oblaciti. 
    Super za soping!

neverland
    29. Kolovoz 2020. 16:30

Oprostite, nikako da se javim, uvijek napravite 20 stranica i zaspim na 3. 😃 ne znam kako vi uspijete 😅
    Bile smo 5 dana. Imala je jednu do dvije obilnije stolice dnevno, nije ona tipicna rota, možda zato što je na mom mlijeku. Sve su pretrage obavljene, li doslovno sve i ništa nisu našli. Tsh joj je nešto niži i jetreni enzimi su joj bili jako visoki, ali oni sad padaju, trebamo provjeravati je li to nešto privremeno ili e to stalno događa. Zapravo sam inzistirala na otpusti jer su nas htjeli staviti u odvojene sobe. Mogla sam biti s njom, ali bih spavala u drugoj sobi što je meni bilo nedopustivo. Ovako je bila sa mnom u sobi, krevetic 4 metra od mog kreveta i nisam ju mogla gledati tamo, paralo mi je to srce, uzela sam ju k sebi svaki put iako kod kuće većinu vremena spava u kreveticu. Tamo se čak smirila i bila je dobro pa mi nitko nije vjerovao za što smo došli. Ostavili su nas jer su rekli da je dobila 1500g u 3 mj,  zapravo je dobila 1600. Imala sam okrsaj s dr kad su nas htjeli premjestiti, blagi nervni slom sam imala i ispad dostojan Oscara 😅😅😅 muž je došao i bio sa mnom kad sam saznala da na drugim odjelima smiju biti i tate, nije im bilo pravo, ali toliko sam dramila da nam nitko nije ništa rekao. Alergija na kravlje mlijeko također nije.
    Ona do tada nije htjela sisati ni jesti na bocicu cca 10 dana, jedva sam nešto ulila u nju. Ad pogotovo neće... I evo kad smo se vratili počela je super jesti, pojede od 600 do 800 ml   (kupili smo vagu pa ju vazem po uputi dr,  zapravo za svoj mir). Sagi zna za dramu oko kilaže jer smo tu negdje, ali cure moje, oni se ponašaju kao da ja nju ne hranim uopće!! Traže da dolazimo svaki tjedan jedan dan u dnevnu bolnicu da joj vade krv i da ju važu. Prošli put smo obavili kardiologa jer to nismo stigli u bolnici i to mi je bilo ok. Sljedeći put mi je muka što moramo ići. Traže i da joj dnevno dajem ad 2x iako mlijeka imam! Izdajam e i dajem joj na bocicu. Ponudim joj ad kad mislim.da hoće još. Da se razumijemo, ne jede ona tako lako, i dalje je patnja, ali ju nekako uspijem dobiti da jede, moram naci pravi trenutak i mora biti potpuni mir.. A jesam se raspisala..a sigurno sam.nesto zaboravila.. 
    Idem vas sada pročitati, imam još 40 stranica 🙈
    Btw igračke iz lidla su savršene!!! Muž je kupio i kompletic ali je 74 i ogromno je, mislim.da će to moći nagodinu, a predebelo je za ljeto 😳

neverland
    29. Kolovoz 2020. 16:33

Sanja89

Frendica je med sestra. 3.9svakako imamo cijepljenje do tad cu malo pratit, a neznam recimo oko 2tj da je tezina ista

Hej, nama je sad tako bilo pa je u jednom tjednu dobila 160g, nekako mislim da je bolje i tako nego da gube. Kardiologinja mi je rekla da puno energije troši jer je aktivna jako. I da ne jede dovoljno, da bi bila mlohava cijela i mlitava, a ona je baš energična.. kako je sada?

My baby
    29. Kolovoz 2020. 16:35

https://ibb.co/6WVYmFx
    https://ibb.co/j4C1CBZ
    https://ibb.co/BgBF7f3
    https://ibb.co/cNs82K4
    https://ibb.co/8BpY7NV
    Evo vam par slikica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.