Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jahanara
    29. Kolovoz 2020. 07:41

Jutro!
    I ja sam gledala kakve su to perlice od Mellorine😆😆 vrijedne ste cure😀
    .
    My baby i Malina uzivajte danas!

29. Kolovoz 2020. 07:51

Ma daj skoljka, sta ces u Bj?😁

mom3
    29. Kolovoz 2020. 07:53

malina08

Al fakat, kad nam bebe ocvrsnu makar vec bile i godinu dana, i ako opstanemo stvarno bi mogle opaliti druzenje :)
    .
    Mi smo kukove rijesili normalno u bolnici, birali termin (Bjelovar).

I mi smo rjesili redovnim putem u bolnici. Evo, bas jucer ujutro to obavili 👍 i sve super. Cak su nas sve troje pustili bez problema.

MickeyMouse
    29. Kolovoz 2020. 08:46

Jutro! Pridružujem se klubu ranojutarnjim kakalica 😄 u 6:20 mijenjaj pelenu, bodi, plahtu sveee. Sad je već budna iz prvog spavanca, biti će ovo dugi dan 

Vaki
    29. Kolovoz 2020. 08:50

Kod nas pedijatrica radi i ultrazvuk pa se ne treba nigdje posebno naručivati. Konačno da smo mi u nečem napredni... 
    Cure - sretno danas, da sve prođe kako ste zamislile! 
    Ja sam se konačno jučer najela, eto prošlo je 15 mjeseci od zadnjeg poštenog obroka. Izgleda da sam pretjerala jer me želudac rastura... 🤭🥴

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Vaki
    29. Kolovoz 2020. 08:57

Jao, skroz sam skrenula. Pa danas je subota, a ne nedjelja... 😂

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

skoljka
    29. Kolovoz 2020. 09:57

Jutroo.. 
    Vaki  isi jedina skrenula, ja valjda kako nemogu docekat da idemo na more, ko kakvo sam dijete, danima planiram kad cu prat robu kad cu sta pakovat jer u utorak idemo jos se zalim kako u utorak najavljuju nevrijeme pa ce nam propasi taj dan skroz, i jucer me muz prosvjetli da idemo u srijedu 🙈🤣

I jos sam skrenula nije samo to. Nocas oko pol 3 cujem ga da se budi, odem do njeg namjestim ga dam mu dvije tjesilice on ih zagrli i nastavi coriti a ja samo sto se nesrusim nesto mi slabo doalo hladan me znoj, dobila jucer. Jedva dosla do kreveta i komirala se. Ugl valjda se oko 5 promeskoljio i ja odem do njeg uzmem ga i pocela ga hraniti, on malo jeo i pustio i igranje do pol 7. Veli muz maloprije boga ti sto probudi dijete u 5, on spavao a ti ga donijela i razbudila 🙈🙈🙈🙈 i onda nam nije dao spavati.

Malina ma prek njuskala kupili nosace za krov za djipa pa ideno po njih, a meni i A se nije mrsko vozati 😁🤣, samo da smo u akciji.

Melorine nije sve probao, samo rizine i proso. Ma kad sam uzimala nisam znala sta da uzmem, a koataju max do 15kn, ajde reko uzet cu sve, mozemo ih skupa jesti. Sinoc sam si ugrijala mlijeko, stavila zlicu kakaa za cokoladno mlijeko i proso, 😁 zdravija verzija cokolina 😂

Sagi rekla sam vam ja da je kod mog muza sve na vojnicki (nije vojnik), kad mu nes padne na pamet to se odma i dogadja nema planiranja, vjecanja itd.. 🙈🤣🤣

My baby
    29. Kolovoz 2020. 12:42

https://ibb.co/GQzkgJ3 Jedino sto sam nasla u cemu mogu dojit😂

bejb2
    29. Kolovoz 2020. 12:43

Sretno curkama koje danas imate krstenje! Uzivajte🥳🥰
    E i netko je pitao za budenja svaka dva sata, ako otkrijete rijesenje javite!!🤣
    Sve ostalo sam zaboravila osim da smo se zapravo dogovorile za dejt s bebama i da ce bit ica i pica🤟🥳🥳🍺🍻🍹🎂

MickeyMouse
    29. Kolovoz 2020. 12:45

Mybaby super si se sredila! ☺️ Sretno na krštenju! I tebi Malina isto ☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.